Dodaj do ulubionych

Gratulacje

02.06.14, 11:25
dla pracowników Contact Center PKO BP:)

Jestem pewna że należycie do tych,których wynagrodzenie wynosi 5000 PLN jak donoszą media;)
Obserwuj wątek
    • potwor_spghagetti Re: Gratulacje 02.06.14, 11:29
      A ty jesteś pracownikiem czy byłym pracownikiem. W godzinach pracy nie można korzystać z internetu do celów prywatnych.
      • barbapapa003 Re: Gratulacje 02.06.14, 13:57
        @potwór

Serio?? To już nie pozwalają iPada do sracza zabrać? :-D
        • fig-a75 Re: Gratulacje 02.06.14, 20:13
          tam trzeba się spinać na szybkiego! a nie jakieś klikanie odstawiać! to tylko w centrali mogą na luzaka przesiadywać.
      • agrafek10 Re: Gratulacje 02.06.14, 22:09
        potwor_spghagetti napisał:

> A ty jesteś pracownikiem czy byłym pracownikiem. W godzinach pracy nie można ko
        > rzystać z internetu do celów prywatnych.

Jestem a jakoby mnie nie było.....łamigłówka dla inteligentnych ;)))
    • barbapapa003 Re: Gratulacje 04.06.14, 16:39
      agrafek10 napisał(a):

> dla pracowników Contact Center PKO BP:)

Do gratulacji oczywiście się przyłączam, podobnie jak już wcześniej to zrobiłem w [url=http://goo.gl/fvE1bi]tym wątku[/url]. Szkoda, że obsługa w oddziałach jest oceniana raczej średnio i do czołówki daleko - [url=http://goo.gl/cy3qTu]Ranking banków przyjaznych klientom[/url] Tym bardziej jednak CC zasługuje na gratulacje, że daje radę aż tak dobrze :)
      • henianordycka Re: Gratulacje 04.06.14, 19:34
        tak tak CC ma się dobrze w odsyłaniu Klientów do Oddziałów, nagadają głupot a my potem musimy to odkręcać za 50proc ich wynagrodzenia,. gdzie tu sprawoedliwosc?
        • agrafek10 Re: Gratulacje 04.06.14, 21:40
          Henia,fakt:)))

Też nieraz trza odkręcać głupoty,które usłyszą.Ale ja ich nie winię.Ten ogrom wiedzy,który muszą wchłonąć, jest nie do ogarnięcia.To nie ich wina-to tacy sami pracownicy jak my.Na których barki złożono ciężar ponad siły.

Pozdrawiam kolegę z CC,który usiłował zakpić sobie ze mnie kiedy okazało się że jestem pracownikiem.Usłyszał:jeszcze tego brakuje żebyśmy zaczęli się zwalczać.Wam jest ciężko tak samo jak mam.Wyluzował(mam nadzieję że nikt nagrania nie odtworzył):)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka