qw994 15.09.07, 09:52 Skąd się wzięła mania stawiania na sztorc kołnierzyków w koszulkach polo? Wygląda to idiotycznie. Panowie - nie, nie i jeszcze raz nie! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Koszulki polo 15.09.07, 09:57 W zyciu nie postawilem i nie postawie kolnierzyka w polo lub/i koszuli... Masz racje to wyglada idiotycznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Koszulki polo 15.09.07, 12:15 Jak któryś z moich kolegów ma koszulkę polo i postawiony kołnierzyk to wiem, że jest już narąbany i nie przekona mnie, że nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Koszulki polo 15.09.07, 13:58 Bo to takie... dandy...:-) Każdy chciałby wyglądać tak: www.antiquemapsandprints.com/p-4211.jpg albo jak Don Manuel Rances y Villanueva: www.antiquemapsandprints.com/p-4372.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Koszulki polo 15.09.07, 14:03 :D piękne. To myslę, że mogliby jeszcze te kołnierzyki w koszulkach polo ukrochmalić.... Swoją drogą, to nie zauważyłam wśród znajomych panów tej tendencji. muszę poobserwować... Odpowiedz Link Zgłoś