pietra20 25.02.06, 09:54 czy ktos mógłby mi polecic jakis skuteczny preparat do włosów np, przed prostowaniem żeby włosy trzymały sie cały dzien prosto pomimo wilgoci z góry dziękuje bardzo za radę:) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: prostowanie włosów 26.02.06, 00:15 oczywiście:) Iron Welli. Dostępny tylko w salonach lub...na alegro o 15 zł taniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_my Re: prostowanie włosów 25.10.06, 14:32 używam wosku w jedwabiu a do tego w razie niepogody mleczka z loreal'a w takim różowym opakowaniu przeznaczonego specjalnie do praostownicy dla ujażmienia kosmyków. u mnie się sprawdza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: prostowanie włosów 25.10.06, 21:38 moja fryzjerka powiedziala ze mozna uzyc mleczka prostujacego ale ono nie gwarantuje - ze wlosy dluej sie utrzymaja- przynajmniej moje kecone.. po prostu jedne sa bardziej podatne drugie mniej. moze jakis lakier po wszystkim. mleczko pomaga prostowac wlosow ale wedlug mnie nie utrwala ich. wszytsko zalezne jest od rodzaju wlosow. jak juz wposmnialam. Odpowiedz Link Zgłoś