berlinka2 23.01.08, 20:07 Kobitki, potrzebuje dobry krem pod oczy, poradzcie dla rocznika 1970 ;-) dziekuje z gory i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stargateatlantis Re: krem pod oczy 25.04.16, 10:33 Floslek ma serię Anti Aging, w tym specjalnie kremy pod oczy. Spróbuj koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata11975 Re: krem pod oczy 07.02.17, 20:29 Bardzo fajny krem pod oczy znajduję się w tym sklepie internetowym: beautyoil.pl/ Oczywiście , każdy musi przetestować spośró wielu by znalezc "ten jedyny", ale ten mnie nie zawiodl :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagalubimaliny Re: krem pod oczy 22.02.17, 10:44 A próbowałaś kremu Clinique All About Eyes Rich? Ostatnio widziałam, że mozna go dostać w dobrej cenie w www.perfumeria.pl/Ona/Twarz ;) Moim zdaniem warto w niego zainwestować, bo nie dość że na długo wystarcza, to jeszcze jak się go stosuje regularnie, to naprawdę widać efekty. Ja od jakiegoś czaus używam, moja mama też i obie jesteśmy zadowolone, bo jak za taką cenę to serio warto Odpowiedz Link Zgłoś
madzik2505 Re: krem pod oczy 08.03.17, 08:14 A może coś z Ziaji? oni meją też dobre i niedrogie produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
miodmalina2 Re: krem pod oczy 12.03.17, 20:09 Jeżeli nie masz wrażliwych oczu, to możesz używać pod oczy krem, którym smarujesz normalnie twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: krem pod oczy 15.03.17, 13:38 Wszystko zależy czy masz wrażliwą skórę, bo jeśli tak to może warto zwrócić się ku produktom z apteki. Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: krem pod oczy 10.04.17, 10:45 Sylveco ma genialny krem pod oczy. W dodatku o naturalnym składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasidysisko Re: krem pod oczy 07.12.17, 23:29 Zobacz Floslek, mają super kremy dla każdego i dla całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
cecylanka Re: krem pod oczy 18.12.17, 22:12 Hmm ja używam zwykłego Ziaji i jest całkiem całkiem :_) Odpowiedz Link Zgłoś
ekozuza Re: krem pod oczy 12.02.18, 18:46 Polecam serum pod oczy z Natury Siberica - Cladonia śnieżna. Przeznaczone do skóry dojrzałej. W skład wchodzą aminokwasy kolagenowe, koenzym Q10 i witamina E. Bardzo skuteczne. Możesz kupić tutaj: [url=http://www.dotykmaroka.pl/serum-pod-oczy-cladonia-sniezna-natura-siberica-30-ml]www.dotykmaroka.pl/serum-pod-oczy-cladonia-sniezna-natura-siberica-30-ml Odpowiedz Link Zgłoś
lilomilo Re: krem pod oczy 14.02.18, 12:48 a ja polecam kremy Dermika: dermika.pl/produkty_dermika/hialurononowy-krem-pod-oczy-i-na-powieki/ Odpowiedz Link Zgłoś
harilion Re: krem pod oczy 10.02.19, 20:19 Polecam zajrzeć na stronę natura-siberica.com.pl/ Można tam znaleźć dużo opisów produktów Natura Siberica. Odpowiedz Link Zgłoś
sanaja Re: krem pod oczy 13.02.19, 21:27 Naturalny krem pod oczy z masa składników aktywnych - sanaja.pl/krem-pod-oczy-z-granatem . Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: krem pod oczy 07.03.19, 11:39 Ja też poszukuję dobrego kremu pod i wokół oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.magda_88 Re: krem pod oczy 01.03.20, 12:17 Vegan Muesli Bielendy Nawilżająco kojący jest meeega. Dawno nie używałam tak genialnego kremu pod oczy, a długo szukałam. Do tego jego skład również idzie w parze z działaniem. Ulubieniec <3 Odpowiedz Link Zgłoś
vikki_viki Re: krem pod oczy 04.03.24, 10:57 Cześć! Ostatnio miałam przyjemność odwiedzić Fast Line Studio w Warszawie i jestem zachwycona. Ich farbowanie włosów Warszawa fastlinestudio.pl/cennik/farbowanie-wlosow/ to prawdziwe dzieło sztuki. Wspaniała paleta kolorów do wyboru, przyjazna atmosfera i konkurencyjne ceny. Naprawdę warto skorzystać! Odpowiedz Link Zgłoś