24.05.11, 22:18
Przed wyborami warto sie upewnic, na kogo glosuja najblizsi smile Na wszelki wypadek dodam, ze osoba oficjalnie wypowiadajaca sie w imieniu miasta reprezentuje jednoczesnie poglady partii rzadzacej. Bez zbednych wyjasnien (bo chyba wiemy, o jaka partie chodzi) do komentarza przyprawiajacego o zawal serca odsylam tutaj

..a reszte pozostawiam osobistym rozwazaniom.
Obserwuj wątek
    • gone2chile Re: poligamia 24.05.11, 22:23
      ...na wszelki wypadek jeszcze wersja artykulu po turecku tutaj
      • krotka.tr Re: poligamia 24.05.11, 22:43
        najlepiej k*****nie się wytłumaczyć naturą. Człowiek tym się różni od zwierzęcia, że hamuje niektóre instynkty, choć pedejrzewam, że wielu mężczyzn aż przyklaśnie... uncertain
        • ingalill23 Re: poligamia 24.05.11, 23:10
          buahaha a to dobre...dzięki za linka po turecku - mój mąż się "ucieszy" tongue_out
    • skorrogan Re: poligamia 24.05.11, 23:30
      Jak sawsze dyskryminacja.
      Facetom to mozna a kobietom to nie.
      Idac droga rozumowania tej baby, jesli mezczyzna jest dobrze sytuowany to moze.
      A jezeli kobieta jest pracujaca, wysoko zarabiajaca i seksualna to chyba tez moze sobie pozwolic na kilku mezow.
      Jak wprowadzac to rowno-uprawnienie, w obie strony.
      • krotka.tr Re: poligamia 25.05.11, 10:21
        kobieta w takiej sytuacji to może co najwyżej dostać kulkę w łeb od pierwszego męża...
        Jak dla mnie tu nie chodzi o nic innego jak rozgrzeszenie dla zaspokokajania rozbujałego popędu takiego męża, raz z tą, raz z tamtą, a czy rzeczywiście kochanki na boku już by nie było - szczerze wątpię.
        Nie ma co gdybać - my też mamy np swoją młodzież wszechpolską z "mądrościami" które mnie osobiście przyprawiają czasem o dreszcze - na szczęście na razie to tylko wyrażenie poglądów, do którego każdy ma prawo...
    • migda33 Re: poligamia 25.05.11, 12:27
      a ja uwazam ze jest to przedwyborczy temat zastepczy,,,,,i że nic nie przeszkodzi milosciwie panujacemu Erdoganowi rzadzic przez nastepne lata ,,, niestety ale narod turecki jest slepy ,,,pozdrawiam
      • amw77 Re: poligamia 26.05.11, 00:23
        noz sie w kieszeni otwiera...unia? jaka unia? asla...
    • skorrogan Re: poligamia 14.06.11, 15:01
      Wracajac do watku to chyba Sibel Üresin brala przyklad z Malezji.

Artykul z Turkey's English Daily:

Social ills such as prostitution, domestic violence and divorce can be cured by urging women to be submissive and keep their men happy in the bedroom, according to the Obedient Wives Club of Malaysia.

Reszta do poczytania: www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=obedient-wives-club-sparks-debate-in-malaysia-2011-06-13

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka