aggul6 07.12.11, 14:10 Mam pytanie do mieszkanek Izmiru. Jak najprosciej dostac sie z dworca autobusowego na lotnisko? Czy ktos ma sprawdzone polaczenie? I ile to mniej wiecej zajmuje czasu? Dzieki z gory za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bengusia Re: Otogar-Lotnisko w Izmirze 07.12.11, 18:46 Kiedys jechalam z Bornovy (metro) na lotnisko autobusem miejskim (numeru nie pamieatam) ktory zajezdzal do otogaru. jechalismy ok 45minut. Byc moze ktorys Havaş jedzie do otogaru ale nie jestem pewna. Autobusem jechalam jakies 3 lata temu wiec wszystko moglo sie zmienic. Pozdrawiam Odpowiedz Link
karina_kr Re: Otogar-Lotnisko w Izmirze 07.12.11, 21:03 Czesc Ja co prawda nie jestem z Izmiru, ale przez bardzo dlugi czas tam latalam. Najprosciej jest isc na autobus nr 204, ktory podjezdza na przystanek znajdujacy sie na dole dworca autobusowego. Jedzie on ok 40 min i dokladnie zatrzymuje sie pod samym lotniskiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aishe1 Re: Otogar-Lotnisko w Izmirze 30.12.11, 21:42 nie bede zasmiecac forum i zakladac odrebnego watku ale mam prosbe. czy ktos orientuje sie jak dotrzec z lotniska w ankarze na otogar? Odpowiedz Link
nephte ankara otogar 31.12.11, 12:22 najlepiej weź havas a gdzie dokładnie chcesz jechać? Odpowiedz Link
aishe1 Re: ankara otogar 02.01.12, 18:23 no musze sie dostac z lotniska na dworzec i wyczytalam ze autobus miejski nr 422 z dworca jedzie.. z tym ze nie wiem czy zatrzymuje sie przy dworcu glownym? Odpowiedz Link
nephte Re: ankara otogar 03.01.12, 11:57 jesli na dworzec pkp to havas zatrzymuje się kilka metrów ( ok 10 min) od przystanku havas Odpowiedz Link
nephte Re: ankara otogar 03.01.12, 18:00 wejdz na stronę havas tam jest po kolei wypisane na jakich stacjach zatrzymyje się autobus www.havas.net/en/shuttle-parking/ankara/ Odpowiedz Link
aggul6 Re: Otogar-Lotnisko w Izmirze 06.01.12, 22:50 Autobus 204 sprawdzil sie w 100 %. Odjezdza co godzine spod samego lotniska pod sam otogar. Bilet 6,5TL i faktycznie jedzie okolo 40 minut. Mozna tez jechac Havasem za 10TL (to tak przy okazji-moze komus przyda sie taka informacja). Wielkie dzieki za pomoc Odpowiedz Link