Dodaj do ulubionych

buty slubne

10.11.12, 22:13
bardzo prosze Was o pomoc, czy wiecie moze gdzie mozna kupic jakies fajne biale buty na slub? moj juz za tydzien, a ja nic nie moge znalesc. zaden rozmiar nie pasuje. 38 za duze, a 37 za male, no koszmar po prostu... szukalam jak na razie w sklepikach w kadikoy i w jakichs centrach handlowych, gdzie nie bylo wcale. jestem przerazona i nie wiem co robic, jak nie bedzie pasujacych to w koncu bede musiala kupic za duze z jakas wkladka w srodku sad w dodatku praktycznie nie ma butow w bialym kolorze, ale w takim lekko posrebrzanym
Obserwuj wątek
    • grazynalydia Re: buty slubne 11.11.12, 14:11
      Jesli mieszkasz w Stambule to polecam MahmutPasa ( ktory rozpoczyna sie od Eminonu- tuz za Misir Crasi az do Kapali Carsi). Mnostwo sklepow z butami, sukienkami... doslownie wszystkim co potrzebne jest do zareczyn, kina gecesi, slubu itd...
      Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Zycia
      Pozdrawiam,
      Grazyna
    • migda33 Re: buty slubne 11.11.12, 16:58
      ja kupowałam moje ślubne buty dokładnie 5 lat temu również w listopadzie ,, też na ostatnią chwile,,, w Ankarze na bazarze (gdyż szkoda mi było wydawać fortunę w jakimś butiku na buty, które miały by być na jedną okazję,,,, gdyż na co dzień nie gustuję w białych butach (w dodatku z ozdobami) ,,, pamiętam, że kupiłam bardzo tanio (nie jestem pewna czy nie jakieś 25 lirów) więc radzę poszukać właśnie na bazarze ,,, pozdrawiam i życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia smile
      • bazylia_tr Re: buty slubne 15.11.12, 11:13
        Ja kupowalam w Inci ale byly niewygodne. Polecam Nine West, swietna jakosc i numeracja co pol numeru. Na wyprzedazach maja swietne ceny. W Turcji kupuje buty tylko i wylacznie tam.
        • iloveistanbul Re: buty slubne 16.11.12, 22:03
          Bardzo dziękuję za pomoc i życzenia smile) w końcu znalazłam takie, jakie chciałam w centrum handlowym po długich poszukiwaniach..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka