amw77 30.03.13, 13:01 Czy macie namiary na dobrego ginekologa-położnika w Fethiye? Bardzo proszę o informacje jesli ktoś cos wie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlenaozrendeci Re: Ginekolog - Fethiye 01.04.13, 21:59 Nie mam nikogo kogo moge polecic natomiast NIE polecam ginekologow ze szpitala ESNAF w samym centrum Fethiye niestety mam zle doswiadczenia... Odpowiedz Link
amw77 Re: Ginekolog - Fethiye 03.04.13, 09:07 I tego sie obawiałam, że ciężko będzie o dobrego lekarza ... Marlena, ESNAF to prywatny szpital, możesz opsać skąd te złe doświadczenia? Może ktoś zna dobrego lekarza w państwowym szpitalu w Fethiye? Odpowiedz Link
marlenaozrendeci Re: Ginekolog - Fethiye 03.04.13, 14:55 tak, wiem że to prywatny, dlatego myślalam że zostane obsłużona jak człowiek niestety sie pomyliłam Za wizyte zapłaciłam 170 lirów (rok temu) w tym była cytologia. Dzien przed byliśmy z mężem nam morzem i podejrzewam że tam nabawiłam sie jakiejś grzybicy, do tego stopnia że nie mogłam nawet usiąść.Lekarzem był facet koło 40stki który był niemiły,niedelikatny,wizyta trwala 5 minut,a na dodatek podczas badania wpatrywały się "we mnie" 3 praktykantki+lekarz ,przynam dość niekomfortowe Po czym z wyników wyszło że nic mi nie jest i jestem zdrowa jak ryba ( choć wiem że było inaczej) Dużo kobiet ciężarnych nie tylko turczynek widziałam w szpitalu (nazwa wyleciała mi z głowy teraz) w drodze na calis to chyba akardzia jeszcze jest, moze tam jest jakis dobry gin? Odpowiedz Link
amw77 Re: Ginekolog - Fethiye 03.04.13, 20:20 www.esnafhastanesi.com/eng/hekimlerimiz.aspx który to facet? miałam się tam wybrać ale chyba dam sobie spokój... Odpowiedz Link
amw77 Re: Ginekolog - Fethiye 03.04.13, 20:58 A tak myslałam, że to może byc ten, starszy pan, nie nauczony standardów, ja bym poprosiła o intymność, która pacjentce zdecydowanie się nalezy szczególnie przy badaniu ginekologicznym, nie zgodziłabym się na publikę, a jeśli pan dr mialby cos na przeciw...do widzenia. No cóż, szukam dalej ale rozwazam tez tę kobietę Cigdem Demir czy jaos tak, dziekuję Ci za opinie i pomoc Odpowiedz Link