Dodaj do ulubionych

bramka sms

26.11.06, 09:09
Hej! Jestem tu nowa i mam na poczatek takie pytaniesmile Czy znacie moze adres
tureckiej bramki sms, z ktorej mozna wyslac smsa do tureckich operatorow
sieci kom?
Obserwuj wątek
    • elif_atalar Re: bramka sms 26.11.06, 22:23
      Zalezy do jakiego operatora konkretnie, a jest ich chyba 3 albo 4.. Ja wysylam
      na Turkcell ze strony: www.turkcell.com.tr/ (zakladka Turkcell
      Mesajlarim). Z tym ze rejestracji musi dokonac osoba majaca nr w Turkcell i na
      jej numer dokonuje sie potem kazdorazowo logowania. Jesli sie nie myle, za
      pierwszy sms wlasciciel numeru na ktory zarejestrowana jest bramka placi kwote
      jak za zwykly sms, a nastepnie 15 smsow jest darmowych w ciagu jednej doby.
      POzdrawiam, powodzenia.
    • skylaar Re: bramka sms 26.11.06, 22:46
      hej
      ja znam troszke inne rozwiazanie, ale tylko jesli w Polsce korzystasz z sieci Orange (albo ktos z Twoich bliskich, i mozesz jego numer "wykorzystac"). Trzeba sie zarejestrowac na Orange, i wtedy mozna wysylac smsy z tak zwanego Multiboxu na dowolny turecki (i pewnie nie tylko) numer smile
      Wysylalam wielokrotnie, dochodza bez zadnych problemow i bardzo szybko smile

Ale uwaga: zarejestrowac sie tam i miec konto moze kazdy, ale smsy za granice moga wysylac tylko posiadacze numeru w Orange.

pozdrawiam serdecznie
    • sara_smt Re: bramka sms 27.11.06, 10:24
      Proponuję stronę www.sms.ac , korzystam z niej już pięć lat i jestem bardzo
      zadowolona. Po zalogowaniu macie dziennie kilka smsów za darmo do wykorzystania,
      smsy możecie wysyłać do wszystkich krajów świata (no może nie wszystkich ale
      większości)dochodzą bez problemu.

Pozdrawiam
      SARA
      • muge Re: bramka sms 27.11.06, 15:37
        Czy zalogowanie sie na tej stronie www.sms.ac jest płatne???
        • sara_smt Re: bramka sms 27.11.06, 16:36
          Ja zakładałam konto sms.ac za darmo ale to było 5 lat temu. Nie sądzę żeby się
          coś zmieniło przez ten czas. Tam na pewno wszystko jest wyjaśnione.
          Pozdrawiam
          SARA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka