magsen11 26.11.06, 09:09 Hej! Jestem tu nowa i mam na poczatek takie pytanie Czy znacie moze adres tureckiej bramki sms, z ktorej mozna wyslac smsa do tureckich operatorow sieci kom? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elif_atalar Re: bramka sms 26.11.06, 22:23 Zalezy do jakiego operatora konkretnie, a jest ich chyba 3 albo 4.. Ja wysylam na Turkcell ze strony: www.turkcell.com.tr/ (zakladka Turkcell Mesajlarim). Z tym ze rejestracji musi dokonac osoba majaca nr w Turkcell i na jej numer dokonuje sie potem kazdorazowo logowania. Jesli sie nie myle, za pierwszy sms wlasciciel numeru na ktory zarejestrowana jest bramka placi kwote jak za zwykly sms, a nastepnie 15 smsow jest darmowych w ciagu jednej doby. POzdrawiam, powodzenia. Odpowiedz Link
skylaar Re: bramka sms 26.11.06, 22:46 hej ja znam troszke inne rozwiazanie, ale tylko jesli w Polsce korzystasz z sieci Orange (albo ktos z Twoich bliskich, i mozesz jego numer "wykorzystac"). Trzeba sie zarejestrowac na Orange, i wtedy mozna wysylac smsy z tak zwanego Multiboxu na dowolny turecki (i pewnie nie tylko) numer Wysylalam wielokrotnie, dochodza bez zadnych problemow i bardzo szybko Ale uwaga: zarejestrowac sie tam i miec konto moze kazdy, ale smsy za granice moga wysylac tylko posiadacze numeru w Orange. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
sara_smt Re: bramka sms 27.11.06, 10:24 Proponuję stronę www.sms.ac , korzystam z niej już pięć lat i jestem bardzo zadowolona. Po zalogowaniu macie dziennie kilka smsów za darmo do wykorzystania, smsy możecie wysyłać do wszystkich krajów świata (no może nie wszystkich ale większości)dochodzą bez problemu. Pozdrawiam SARA Odpowiedz Link
muge Re: bramka sms 27.11.06, 15:37 Czy zalogowanie sie na tej stronie www.sms.ac jest płatne??? Odpowiedz Link
sara_smt Re: bramka sms 27.11.06, 16:36 Ja zakładałam konto sms.ac za darmo ale to było 5 lat temu. Nie sądzę żeby się coś zmieniło przez ten czas. Tam na pewno wszystko jest wyjaśnione. Pozdrawiam SARA Odpowiedz Link