kochanionka 15.11.07, 00:29 z przyjemnościa dziele się z Wami radosną nowiną.Otoż 14.bm.moja synowa powiła dziewczynke.Jestem wiec prawdziwą babcią. Kiranno,Basiu,Amicko,Kasiu,ciesze się,ze wlasnie Wam mogę się pochwalic Usciski od forumowej babci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarlo51 Re: jestem babcią 15.11.07, 01:41 KOCHANIONKA Gratulacje dla ciebie i rodzicow malucha.Duzo radosci z niego dla babci.Aby sie chowalo zdrowo wam. Ella www.youtube.com/watch?v=P-uZN6LxIm8&feature=related Odpowiedz Link
kiranna Re: jestem babcią 15.11.07, 06:06 Kochana Babuniu )) Mialam okazje zlozyc Ci gratulacje juz wczoraj prywatnie, ale ze dobrych zyczen nie za wiele, raz jeszcze wiec wszystkiego naj, naj, najlepszego dla swiezo upieczonych Rodzicow i Mlodej Babci ) Niech sie malutka zdrowo Wam chowa i zawsze bedzie szczesliwa ) Buziaczki Odpowiedz Link
abalko Re: jestem babcią 15.11.07, 07:11 to wielka radosc! dolaczam sie do gratulacji! Odpowiedz Link
magdaod Re: jestem babcią 15.11.07, 07:31 Serdeczne gratulacje To radosc ogromna, tym bardziej, iz pierwsza wnuczka. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
kochanionka Re: jestem babcią 15.11.07, 18:23 Wszystkim serdecznie dziekuje. To ogromna radość móc dzielić swoją radość z tyloma osobami. Niech i Wam życie przynosi jak najwięcej radosci i szczęścia. Pozdrawiam.M Odpowiedz Link
imai05 Re: jestem babcią 15.11.07, 21:49 Gratuluje serdecznie !!!!! hihi a moja mamusia się nie może doczekac kiedy ona zostanie babunią ale to jeszcze potrwa pozdrawiam Odpowiedz Link
basiaistanbul Re: jestem babcią 19.11.07, 12:02 Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek. Bedziemy obchodzic urodzinki z twa wnuczka w ten sam dzien Serdeczne gratulacje!!! Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
kochanionka Re: jestem babcią 24.11.07, 16:59 Dziekuje bardzo Wszystkim serdecznie dziekuje to dla mnie jeden z najwazniejszych dni w zyciu.To piekne ,niesamowite,doczekac wnuczki. Basienko,bardzo sie ciesze,że bedziemy razem swietować Pozdrawiam . Odpowiedz Link
gonia1502 Re: jestem babcią 24.11.07, 19:09 Bardzo sie ciesze z Panią Życze żeby sie w Zdrowiu i Szczesciu chowało. Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdalenaa_b Re: jestem babcią 26.11.07, 11:57 Moje najszczersze gratulacje !!! Buziaki, Magda Odpowiedz Link
kochanionka Re: jestem babcią 26.11.07, 16:00 Wszystkim dziekuje Jak miło odbierac Wasze Zyczenia Pozdrawiam Odpowiedz Link