normalna_wariatka 21.05.09, 10:45 dziewczyny, jest jakaś branka, z której mozna wysyłać smsy na tureckie komórki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yalvar Re: bramka sms na turecke numery 21.05.09, 14:11 na facebooku(jesli tam jestes jest opcja wysylania 2smsow dziennie,na komorki na calym swiecie.Przy czym 1sms moze chyba zawierac mniej niz 160znakow.Czyli raczej jest to opcja do krotkich komunikatownie pogaduszek.Ale moze sa lepsze opcje,ktore znaja kobietki zyjace w turcji Odpowiedz Link
kubakuba Re: bramka sms na turecke numery 21.05.09, 16:30 jak sie nazywa ta aplikacja w facebook? jak to znalezc? Odpowiedz Link
yalvar Re: bramka sms na turecke numery 21.05.09, 16:50 trzeba byc na facebooku,tzn miec swoj profil(mozna stworzyc fikcyjnyi potem do swojego profilu sciagnac darmowa aplikacje pt"free sms",ktora po kilku sekundach laduje na profilu i gotoweale czytam,ze sa fajniejsze sposobydobrze wiedziec,ze orange ma takie pakiety. Odpowiedz Link
miss.ladybird Re: bramka sms na turecke numery 21.05.09, 15:37 jesli posiadasz nr w orange lub skorzystasz z czyjegos nr (ja tak akurat zrobilam), to mozesz zarejestrowac sie w usludze orange Multi Box i wtedy masz mozliwosc bezplatnego wysylania do 30 smsow (max 629 znakow w kazdym) miesiecznie, z tym ze zdazalo mi sie ze moglam wysalac ponad 30 wiec nie wiem dokladnie od czego to zalezy. usluga jest niezawodna, smsy zawsze dochodzily trzeba tylko wpisac nr turecki zaczynajac od +90.... Odpowiedz Link
kubakuba Re: bramka sms na turecke numery 21.05.09, 16:29 najlepiej wpisac 0090 zamiast +90, ale chyba i tak na jedno wychodzi. ps.: z tej bramki orange mozna tak wysylac smsy na caly swiat, dochodza wszedzie w Europie, oczywiscie tez w Turcji, do innych operatorow w Polsce, dochodza tez do Stanow Odpowiedz Link
kubakuba Re: bramka sms na turecke numery 21.05.09, 16:35 sam nie wiem czemu odpowiadam, skoro pytanie tylko do dziewczyn mozna tez tak: majac Avea (w Turkcell tez to pewnie jest), to jak sie zarejestrujesz na ich stronie to mozna wyslac 20 smsow dziennie do avea, placie sie tylko za pierwszego Odpowiedz Link
magdalenaa_b Re: bramka sms na turecke numery 22.05.09, 17:18 ALeż Kuba, nie sądzę, że dziewczyny chciały Cię obrazić. Ot po prostu zazwyczaj wypowiadają się tu babki i dlatego trudno jest się czasem przestawić . Ze strony turkcella jest podobnie: płacisz za pierwszego smsa, następnych 14 masz za darmo, ale uwaga: tylko do własnej sieci. Już do sieci Avea płacisz normalnie. Wiem, bo sprawdziłam . Odpowiedz Link
agewa28 Re: bramka sms na turecke numery 22.05.09, 21:19 Istnieje jeszcze www.wadja.com jak się zarejestrujesz, to masz ileśtam (nie pamiętam ile smsów), a jak i druga osoba jest zarejestrowana, to bez ograniczeń. Odpowiedz Link
malwimert Re: bramka sms na turecke numery 05.08.09, 21:39 witajcie ja osobiscie wczesniej miałam kilka kart orange (te za 5zl) i sie zalogowalam na każdy z numerów. Pieniążki z kart wykorzystałam (i sobie leżały nieużywane) a sama bramke to rok można używać do czasu ważności karty i z każdej karty miałam 30 sms na miesiac. Ale teraz mamy z moim kochaniem po 2 telefony ja w polsce mam turkcell (jedyny ktory nie chce "zastawu" karty kredytowej na roaming)oraz orange a Mert ma orange i avea w turcji. I działa to tak: ja mam w orange pakiet 600 sms i pisze na jego orange po 1groszu on ma natomiast pakiet 500 sms w avea (na wszystkie sieci) za chyba 30 kontur i pisze do mnie na turkcella i wszystko smiga Pozdrawiam Odpowiedz Link