zofia1968 21.12.09, 14:17 Witam Miał ktoś może okazję bawić się taką zabawką ? 4maxmedia.pl/oferta_ds_dvr-rs-001.html W sumie ciekawe ustrojstwo ...moze ktoś to ma ? i coś powie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franek Re: kamera samochodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 14:52 super fajny filmik, ale czy wiecie może o co chodzi z tym całym Street4Fun.pl www.youtube.com/watch?v=PNk2NL8meBc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: kamera samochodowa IP: *.205.77.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 22:52 Czyli jak widać rejestrator samochodowy sie przydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko_muzykant Re: kamera samochodowa IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.13, 09:05 Ja ostatnio kupiłem ten rejestrator trasy. Wart swojej ceny, gps, g sensor, kąt widzenia 170o. Chciałem by miał wszystko no to ma :) www.mistral-rtv.pl/kamera-samochodowa-rejestrator-trasy-z-gps-mistral-mi-amb170g-p77.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahho Re: kamera samochodowa IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.14, 09:46 Niestety większość kamer ma podłą jakość rejestrowanego materiału ale można znaleźć też coś porządnego, polecam Mobius ActionCam (cena ok 200 przy zakupie bezpośrednio od chińczyków :) jakość bardzo dobra. Test do zobaczenia na You - www.youtube.com/watch?v=_68q_l98MzY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Łukaszewicz Re: kamera samochodowa IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.13, 19:14 My wiemy, że rejestratory są na trasie niezbędne i nieraz mogą przesądzić o wygranej sprawie. W tym celu z ramienia Online Eksperta Media-Tech pozwolę sobie przedstawić Państwu nasz flagowy model kamery samochodowej: sklep.media-tech.eu/DRIVE-EYE-GPS-Kamkoder-samochodowy-1080p-Full-HD(3,2929,3795).aspx A tutaj przykładowy filmik z testem tego modelu: www.youtube.com/watch?v=ED1AkaDyYZs Pełna oferta kamer samochodowych Media-Tech wraz z zapowiedziami nowych produktów: www.media-tech.eu/produkty/rejestratory-obrazu Nasze videorejestratory zostały wyróżnione m.in. przez Benchmark i PC Foster. Zapraszamy! Online sklep Media-Tech: sklep.media-tech.eu/ W razie pytań służę pomocą, a także zachęcam do korzystania z czatu dostępnego na naszej stronie. Pozdrawiam, Piotr Łukaszewicz ______________________ Online Ekspert Media-Tech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaman Re: kamera samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 21:18 Widziałem nagrania z tej kamery - moim zdaniem nie ma szału... Wystarczyłaby jakaś konkretna nawigacja online z funkcją wideo, żeby to przebić. Ale oczywiście jako gadżet jest to całkiem fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kamera samochodowa IP: *.dolsat.pl 16.01.14, 15:01 Przy tak szerokim kącie widzenia i rozdzielczości HD jedynie dobre warunki oświetleniowe oraz odległość max 8m pozwolą na odczytanie numeru rejestracyjnego. Oznacza to, że jest sens montować je z tyłu. Od przodu lepszy smartfon lub aparat (można użyć zoom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: kamera samochodowa IP: *.icpnet.pl 30.01.14, 23:15 Dlugo porownywalem to co istnieje na rynku kamer samochodowych i zdecydowalem sie na ich kamere. Moim zdaniem jest to kamera, ktora wystarcza przecietnemu uzytkownikowi. Na mirum to byl ten najwyzszy model. Porownywalem go z tymi na allegro i wyszlo bardzo korzystnie, no i sam jej wyglad dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: kamera samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 13:58 Z racji szalejących na drogach piratów postanowiłem zainwestować w kamerkę samochodową. Wybrałem rejestrator samochodowy full hd frmy Erno.pl Polecam każdemu. erno.pl/glowna/48-rejestrator-samochodowy-full-hd-kamera-bezpieczenstwa-erno.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdekElektryk Re: kamera samochodowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.14, 13:45 Ja od 2 lat mam kamerkę którą kupiłem w www.secar.pl/ - nie jest może z topowej półki, ale parę razy pomogła mi wybronić się przed sądem. W dzisiejszych czasach uważam, że taki rejestrator to sprawa podstawowa. Jak nie chcesz mieć problemów kup kamerkę, nie ważne jaką, ale kup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: kamera samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.14, 14:00 Ja polecam kamerkę firmy Erno.pl . Naprawdę super. Łatwa w montażu. Dobra jakość obrazu, możliwość nagrywania nocą. Polecam erno.pl/glowna/48-rejestrator-samochodowy-full-hd-kamera-bezpieczenstwa-erno.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pendex Re: kamera samochodowa IP: 77.48.73.* 10.07.14, 16:31 Wiesz co, w kwestii kamerek samochodowych jest olbrzymi wybór. Ja sam mam sprawdzony wideorejestrator TrueCam A5. Kupiłem go za niewielkie pieniądze i bardzo dobrze się sprawdza, jestem zadowolony:) Może akurat Tobie też przypasuje? Zerknij sobie na niego: www.truecam.pl/zawartosc-zestawow-truecam/truecam-a5-zawartosc-opakowania/truecam-a5-2/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: kamera samochodowa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.08.14, 10:59 Osobiście kupiłem sobie CCD i G-sensor , kupiłem na aliexpress.e-import.pl/ za 30 USD. Bardzo porządny sprzęt. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki22 Re: kamera samochodowa IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.14, 15:37 Brakuje mi w tym zestawieniu nowej kamerki Motorcam MC-141, link tutaj. Wygląda świetnie może jest szansa na jakiś teścik niedługo? Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_d Re: kamera samochodowa 05.10.14, 12:31 Witaj.kupiłeś jakoś kamerkę? pytam bo tez szukam i może coś polecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
esprit_95 Re: kamera samochodowa 30.12.14, 11:07 mogę polecić vico-Marcus 4 , kupiliśmy z rodziną bratu na urodziny,. testowana i kręci bardzo dobrej jakości nagrania. Kupowaliśmy w sklepie w tym sklepie www.kamerysamochodowe-24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajkwer Re: kamera samochodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 19:46 Cześć wam ;) Poszukuje jakieś dobrej kamerki do mojego samochodu zależy Mi przede wszystkim na dwóch rzeczach bardzo wysoka jakość nagrywania najlepiej FULL HD i jakiś system który poprawi jakość gdy jest słabe oświetlenie. Wytypowałem trzech faworytów 1. kamerasamochodowa.com.pl/xblitz-black-bird/ 2. allegro.pl/kamera-samochodowa-kamerka-rejestrator-samochodowy-i4639553642.html 3.allegro.pl/kamera-samochodowa-kamerka-rejestrator-samochodowy-i4636138281.html Waszym zdaniem która jest najlepsza ? i którą mam kupić ?. Dziękuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik.ewka Re: kamera samochodowa 07.11.14, 10:41 Proponuję rozważyć jeszcze jeden model:) www.ferguson-digital.eu/pl/rejestratory-samochodowe/464-ferguson-eye-drive-shd100.html Podobny cenowo, a jakość nieporównanie lepsza. Sama taką zamówiłam dla męża i jest mega zadowolony. Jest w niej funkcja WDR która rozwiąże twój problem ze słabym oświetleniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rolondo1 Re: kamera samochodowa 14.01.15, 14:14 całkiem dobrze nagrywa. miałem przyjemność już bawić się tym ustrojstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
magiker Re: kamera samochodowa 07.03.15, 11:57 Fajne są kamerki, które nagrywają to co się dzieje na drodze i mają też system wspomagania parkowania - jeśli ktoś tego nie ma montowanego fabrycznie to ciekawa sprawa - np. nakładka na lusterko Xblitz kamery samochodowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: kamera samochodowa IP: *.google.com 03.07.15, 07:15 Mam taka zabawke ale i problem. Jak jest cieplo odpada z szyby. Macie na to rade. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.24.h Re: kamera samochodowa 13.12.16, 21:27 Słyszałem o niej ale ja polecam coś z overmaxa a dokłądnie Camroad 2.2 w fulllll hd i w sumie đwietna jakość nagrania mnie przekonałą ;) www.overmax.eu/product/camroad-2-2-2/ Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: kamera samochodowa 30.06.18, 19:00 Jprdl Sami z sobą spamerzy gadają... Bez sensu, ale post się liczy. Spadaćpoje by! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: kamera samochodowa 30.06.18, 20:43 Jprdl To nie jest nawet wątek z naszego forum. Mam taką teorię: Któryś z adminów był na rodzinnym obiedzie u rodziców/dziadków no i tatuś/dziadek ma ten-teges problemy ze wzrokiem już, wszyscy dostali marynowane grzybki, a adminowi się trafiły "magiczne"... i w przypływie radości, pomiędzy ganianiem krasnali na placu zabaw i walką na śmierć i życie z ośmiornicą w klopie, wziął był i wkleił nam tutaj wątek z jednego z forów prywatnych. Najlepsze, że od lat jeżdżę z rejestratorem i to co tu reklamują to samo guano. Ani jednej rozsądnej propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś