htrzewik
07.12.12, 21:07
Witam. Moja córa w zeszłym tygodniu zakończyła edukację w Malinowym Domku i poszła do przedszkola. W formie wdzięczności za bardzo dobrą opiekę nad moim dzieckiem chciałbym zarekomendować placówkę rodzicom rozważającym posłanie swojego maleństwa do żłobka.
Chciałbym zwrócić uwagę na:
- dziećmi opiekują się panie, które zdobyły moje zaufanie, ale też warto poczytać, że do swoich obowiązków są właściwie przygotowane: malinowy-domek.pl/?page_id=914
- że właścicielka, p. Ania Kalinowska, jest przemiłą, kontaktową osobą, zaangażowaną w funkcjonowanie Malinowanego Domku; zawsze udało nam się porozumieć w różnych tematach
- lokalizacja na ul. Krasickiego jest dogodna, z parkowaniem nie ma problemu (na posesji mieszczą się 2-3 samochody; i są miejsca przed ogrodzeniem na poboczu, gdyby zabrakło), jednocześnie bliskość ulicy nie wydaje się, żeby była uciążliwa dla dzieci (ogródek jest za domem, salki też nie są od strony ulicy)
- obiadki, co prawda z kateringu, za to rozliczne wg spożycia - czyli w przypadku nieobecności dziecka przynajmniej opłata za obiadki spada
- dzieci traktowane są serio - mają swoje małe święta, jak urodziny; doceniam również fakt, że moja córa miała zorganizowaną pożegnalną imprezkę
- istnieje możliwość wygodnego przechowania wózka czy fotelika w ciągu dnia
Cóż.. Pozostaje dodać, że córa lubiła zostawać w MD, a w domu zaskakiwała nas różnymi piosenkami, wierszykami, zabawami. Szczerze polecam.
PS. Swego czasu, jakaś anonimowa osoba na forum, robiła jakieś bezpodstawne zarzuty pod kątem MD. Proszę wziąć poprawkę na ew. negatywne opinie i najlepiej osobiście odwiedzić MD, żeby przekonać się jak jest naprawdę.