niedzwiedzica_sousie 05.11.10, 09:36 No cześć wszystkim!! Mambol: kongratulejszyn!!!! 27 grudnia - piękna data, czekamy na Michałka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: eh te kombeki 05.11.10, 10:10 Ach! Witaj witaj! Może Ty podratujesz naszego opuszczonego Anala? Jak tam się miewasz? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: eh te kombeki 05.11.10, 15:38 Hej, no nie wiem, czy podratuję. Zaczęłam nową robotę 3 miechy temu i czasu jak na lekarstwo, tym bardziej, że mam daleko i pół życia jadę samochodem. U mnie w porzo. Stachu zdrowiutki, szczęśliwy, jest aktualnie na etapie tworzenia listy prezentów świątecznych... biedny Święty Mikołaj, nie wypłaci się Z robotą średnio, bo już drugi raz w naszym wspólnym życiu, oboje ze starym znaleźliśmy się jednocześnie na bezrobociu. Ja dość szybko znalazłam fajną pracę, poza dojazdami to jestem bardzo zadowolona, mąż ciągle szuka. Nerwy są, ale mam nadzieję, że już tuż tuż niedługo, bo oszczędności też nie są z gumy, a z jednej pensji ciężko zimę przetrwać hehe. Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: eh te kombeki 05.11.10, 14:52 Bardzo śmieszne wredna babo!! Nie urodziłam nikogo ani nic, chociaż jakieś kociątko to byłoby fajne hehehe Odpowiedz Link
mmagi Re: eh te kombeki 05.11.10, 16:48 no włąsnie a jak tam twoj ruski czy jaki tam kot? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: eh te kombeki 05.11.10, 17:59 mój rudy ukrainiec wporzo, tylko ostatnio parę razy przyszedł do chaty z brudną dupą i musiałam mu ją szorować w wannie bleh! niestety, drugi mój kot Watson zdechł biedak miesiąc temu Odpowiedz Link
annajustyna Re: eh te kombeki 05.11.10, 10:23 Ciekawe, czy Wigilie spedza juz w czworke, czy Michalek przyjdzie dopiero w Sylwestra? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: eh te kombeki 05.11.10, 15:35 No to właśnie ty mnie natchnęłaś, żeby tu zajrzeć! Sima!! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: eh te kombeki 05.11.10, 22:19 Dziady były to i wylazłam!! Dawaj jakieś świeże foty swoich bezbłędnych pociech i w ogóle co tam słychać? Odpowiedz Link
raduch Re: eh te kombeki 08.11.10, 09:11 Chwilowo nie mam świeże zdjęć dzieci to wysłałem małe "co tam słychać". Odpowiedz Link