anus-hka 22.04.14, 10:21 tak tak wiem...zanim ktos odpowie bedzie wtorek 2016 roku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messer3009 Re: Jaki piekny wtorek 23.04.14, 12:48 halo, to moja robota! a wtorki sa szczegolnie piekne tego roku. Messerowna je bardzo lubi Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jaki piekny wtorek 24.04.14, 08:52 a tymczasem zrobił sie mglisty czwartek - lubie wtorki...nie jestem Messerowa Odpowiedz Link
messer3009 Re: Jaki piekny wtorek 24.04.14, 11:24 nie Messerowa tylko Messerowna czwartek tez piekny tylko jakos dolka mam Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jaki piekny wtorek 25.04.14, 12:42 tak czy siak ani tym ani tym ...piatek tez niczego sobie Odpowiedz Link
messer3009 Re: Jaki piekny wtorek 28.04.14, 11:27 weekend tez niezgorszy... a dolek jak byl tak jest Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jaki piekny wtorek 28.04.14, 20:39 messer3009 napisał: > weekend tez niezgorszy... > a dolek jak byl tak jest > No nie dobrze tak jak sie przeciaga...współczuje...burze przelatuja raz po raz od rana Odpowiedz Link
raduch To może mały teleranek? 30.04.14, 09:31 Noc. Mieszkanie budynku wielopiętrowym na jednym z warszawskich blokowisk. Zbigniew z żoną Natalią uprawia seks. Wielokrotnie. Rano spotyka go na klatce sąsiad, emeryt Janusz. - Zbychu, słuchaj... Kiedy dymasz swoją żonę, to jej krzyki słychać w całym bloku. Zrób coś z tym! - Ale co, panie Januszu? - Usta jej zaklej taśmą albo co... Następna noc. Zbigniew zakleja usta żonie taśmą i zaczyna akcję. Po pierwszym orgazmie woła: - Panie Januszu, jest OK? - Tak - krzyczy zza ściany sąsiad. Po drugim orgazmie: - I co może być? - Tak. I tak kilka razy. W końcu pan Janusz nie wytrzymuje: - Zbyszek, kuźwa, odklejaj taśmę! - Czemu? - Bo cały blok myśli, że to mnie dymasz! Odpowiedz Link