wiesniak_sila_i_natura 28.11.05, 00:43 i z forum kobieta wyrzuca kazdy watek, nie tylko mojego autorstwa lecz takze spod klawiatury innych uzytkownikow,osobiscie barzo lubie owce ale nie wiem czemu ona nie lubi wyrazu penis,czlonek,pracie itp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szejtan Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 10:17 Bingo! Jakaś teoria przynajmniej... Odpowiedz Link
ticoqp Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 09:35 dodawaj zawsze przed słowem penis - "umyty" to może nie wywali? Odpowiedz Link
szejtan Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 10:26 Na pewno dezynSekcję miałaś na myśli? Odpowiedz Link
six_a Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 10:28 no przecież że nie deratyzację? Odpowiedz Link
szejtan Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 10:29 A co za róznica mieć pod napletkiem szczura czy stado chrabąszczy? Ło jesuuu, brrrrr....! Odpowiedz Link
six_a Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 10:32 pod jakim napletkiem szczur by się zmieścił? chrabąszcze, matko, Ty to masz fantazję a w ogóle to o wszy mi chodziło przy okazji dezynsekcji. Odpowiedz Link
szejtan Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 10:38 > pod jakim napletkiem szczur by się zmieścił? Ups, wygadałem się )) > chrabąszcze, matko, Ty to masz fantazję Ogladałaś "Indiana Jones i świątynia zagłady"? )) > a w ogóle to o wszy mi chodziło przy okazji dezynsekcji. Aha. A bo ja wiesz, nie obznajomiony z tym tematem, myslałem że miałas na myśli dezynFekcję )) Odpowiedz Link
six_a Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 11:16 po czernobylu Ci wyrósł no oglądałam. że niby seplenię? o nie, nie Odpowiedz Link
szejtan Re: czemu owca nie lubi PENISOW? 28.11.05, 12:29 > po czernobylu Ci wyrósł Ty wiesz że cos w tym może być? Sam nigdy nie zauważyłem żeby swiecił, ale podobno potrafi dziewczynie w głowie zapalić niezłe fajerwerki > no oglądałam. Powiedz jeszcze że "Gwiezdne wojny" też i idziemy do ołtarza! > że niby seplenię? o nie, nie Gdzieżbym śmiał zasugerować?! Odpowiedz Link
marta.uparta lubi, lubi... 28.11.05, 17:54 ... tylko woli je w formie materialnej a nie literackiej Odpowiedz Link