mia.wallace Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:13 mogę spróbować, ale Ty chyba masz alergię na moje towarzystwo Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:19 mia.wallace napisała: > mogę spróbować, ale Ty chyba masz alergię na moje towarzystwo jak mam alergie tylko na soki pod nazwa "siodme niebo". Odpowiedz Link
mia.wallace Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:38 ja mam alergie na wiele rzeczy, miedzy innymi na... jajka !!! Odpowiedz Link
mamba30 Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:14 nie rób scen, przeca jestem )) Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:15 Kobieto chciałabym a nie mogę, robota mnie w d.. szczypie. Odpowiedz Link
szejtan Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:17 mnie też, ale w pisiorka Odpowiedz Link
trzydziecha1 Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:23 Pisałeś o duzym ;PPP Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach to sie razem popiescmy :)))) 29.11.05, 10:20 kryzysowa_narzeczona75 napisała: > ło matko, mnie od tego pisania na babskim orientacja sie zmienia. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: to sie razem popiescmy :)))) 29.11.05, 10:23 W koncu jakis konkret ) > ło matko, mnie od tego pisania na babskim orientacja sie zmienia. Nie boj nic, pojdziemy za raczke w nastepnej paradzie ) Odpowiedz Link
kasitza ooo! ktos tu szantaz psychiczny uprawia, hehe 29.11.05, 10:19 a dopiero co byla mowa, ze to jest be Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ooo! ktos tu szantaz psychiczny uprawia, hehe 29.11.05, 10:20 kasitza napisała: > a dopiero co byla mowa, ze to jest be kazdy ma tutaj jakies zboczenie. moje nie jest najgorsze. Odpowiedz Link
kasitza co do zboczen, to zgadzam sie 29.11.05, 10:25 kazdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma Odpowiedz Link
six_a Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:21 na fk to się admin Tobą zajmie Odpowiedz Link
lajton Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:25 ja nie wiem, czy moje zainteresowanie by Ci "łodpowiadało", ale jakby co - to jestem))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 10:40 lajton napisała: > ja nie wiem, czy moje zainteresowanie by Ci "łodpowiadało", ale jakby co - to > jestem))) dzisiaj biere wszystko jak leci) Odpowiedz Link
lajton Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 12:21 no to jezdem przeczytam Twoje wszystki wątki [to tak w ramach zajęcia się Tobą))))))] Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 12:46 lajton napisała: > no to jezdem > przeczytam Twoje wszystki wątki [to tak w ramach zajęcia się Tobą))))))] malo tego dzisiaj splodzilam, bo nie lubie gadac do pustej widowni. Odpowiedz Link
lajton Re: jesli natychmiast nikt sie mna nie zajmie to 29.11.05, 13:00 płodź, kochana, płodź Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czaesc:) 29.11.05, 11:50 gres81 napisał: > jaką masz pogode na wybrzerz? no, moze teraz poczuje sie dopieszczona. zmienna.pogoda to moj ulubiony temattwoj widze tez? Odpowiedz Link
gres81 Re: czesc:) 29.11.05, 11:54 kobieta_na_pasach napisał: > no, moze teraz poczuje sie dopieszczona. > zmienna.pogoda to moj ulubiony temattwoj widze tez? swietny temat zastepczy a u mnie za oknem niebo zachmurzone i chyba chłodnawo Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czesc:) 29.11.05, 12:00 gres81 napisał: > kobieta_na_pasach napisał: > > swietny temat zastepczy > a u mnie za oknem niebo zachmurzone i chyba chłodnawo > jak to chyba? jeszcze nie wychodziles? Odpowiedz Link
gres81 Re: czesc:) 29.11.05, 12:08 jak wstałem przed chwila to jak miałem wyjść pozatym jestem chory wiec i tak nigdzie nie wyjde Ty gdie słyszałaś o tym bykowym? ja dzis rano słyszałem że poseł Pilka z pis chce podniesć skladke emerytalną dla osób nie mająćych dzieci,jak sie do tego ustosunkowujesz? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czesc:) 29.11.05, 12:18 gres81 napisał: > jak wstałem przed chwila to jak miałem wyjść > pozatym jestem chory wiec i tak nigdzie nie wyjde > > Ty gdie słyszałaś o tym bykowym? > > ja dzis rano słyszałem że poseł Pilka z pis chce podniesć skladke emerytalną dla> osób nie mająćych dzieci,jak sie do tego ustosunkowujesz? nie bykowe, tylko berecikowe. w bykowym zabierano kawalerom pieniadze,a w berecikowym maja dawac. to moj pomysl!)))) a co do podniesienia skladki to jestem za! dzieci miec nalezy. Odpowiedz Link
gres81 Re: czesc:) 29.11.05, 12:23 kobieta_na_pasach napisał: nie bykowe, tylko berecikowe. w bykowym zabierano kawalerom pieniadze,a w > berecikowym maja dawac. to moj pomysl!)))) > a co do podniesienia skladki to jestem za! dzieci miec nalezy. aha)) niby tak, każdy powinien miec,ale jak sobie przypominam kilka dni temu znieślui dzopłate do in vitro(nie wiem jak sie to pisze) mają rozdwojenie jażni? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czesc:) 29.11.05, 12:45 gres81 napisał: > dzopłate do in vitro(nie wiem jak sie to pisze) > mają rozdwojenie jażni? a czy koniecznie trzeba miec wlasne? Odpowiedz Link
gres81 Re: czesc:) 29.11.05, 12:49 kobieta_na_pasach napisał: > a czy koniecznie trzeba miec wlasne? nie koniecznie. ale jesli ktoś chce mieć swoje(a nie moze) to był by wtedy skrzywdzony przez panstwo mi sie osbiscie nie beardzo podoba(naczesćie narazie jest to tylko pomysł) ps. slonce wyszło Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czesc:) 29.11.05, 12:57 w tym kraju ludzie maja tyle potrzeb, a najwiecej zdrowotnych, ze naprawde nie wiadomo, jak dzielic pieniadze. slyszales wczoraj o leku przeciw zapaleniu watroby? sa dwa rodzaje: za 30zl i za 600zl od jednej szczepionki. w przypadku tej tanszej trzeba brac zastzrk 5 razy w tygodniu, a przy tym tanszym tylko trzy. poza tym ten drozszy daje wieksze efekty. mowa byla glownie o tym,aby umozliwic podawanie tego drozszego dzieciom. i co? ano nic. dyskusja trwa i nie wiadkomo czym sie zakonczy. a o lekach p/nowotworom to juz nie wspomina. gdyby moja 70letnia matka teraz zachorowala na raka, to bedzie pozbawiona drozszego leczenia, ktore jest zarezerwowane dla mlodszych. Odpowiedz Link
gres81 Re: czesc:) 29.11.05, 13:12 kobieta_na_pasach napisał: > w tym kraju ludzie maja tyle potrzeb, a najwiecej zdrowotnych, ze naprawde nie > wiadomo, jak dzielic pieniadze. slyszales wczoraj o leku przeciw zapaleniu > watroby? sa dwa rodzaje: za 30zl i za 600zl od jednej szczepionki. w przypadku > tej tanszej trzeba brac zastzrk 5 razy w tygodniu, a przy tym tanszym tylko > trzy. poza tym ten drozszy daje wieksze efekty. mowa byla glownie o tym,aby > umozliwic podawanie tego drozszego dzieciom. i co? ano nic. dyskusja trwa i nie > > wiadkomo czym sie zakonczy. a o lekach p/nowotworom to juz nie wspomina. gdyby > moja 70letnia matka teraz zachorowala na raka, to bedzie pozbawiona drozszego > leczenia, ktore jest zarezerwowane dla mlodszych. skrzywdzeni przez panstwo nie by ło najtrafniejszym okresleniem jaki mogłem użyć niestety w tym kraju tak już jest że myśli sie jak najwiecej wyciagnoć od obywatela nie dają praktycznie nic w zamian służba zdrowia to praktycznie jedna wielka patologia spowodowana brakiem pieniedzy Zycze zdrowia Twojej mamie Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: czesc:) 29.11.05, 13:25 gres81 napisał: >,Zycze zdrowia Twojej mamie dzieki. zlego diabli nie biora) Odpowiedz Link
gres81 pewnie masz racje:)) 29.11.05, 13:27 kobieta_na_pasach napisał: > dzieki. zlego diabli nie biora) Odpowiedz Link
mysliwy.z.kijem ma ktos lampe ultra violet naswietlajaca 10000 lux 29.11.05, 11:56 ? Jesli tak, to watre jest tych pieniedz?, czujecie sie zima lepiej dzieki tej lampie? Odpowiedz Link
mysliwy.z.kijem Re: ma ktos lampe ultra violet naswietlajaca 1000 29.11.05, 11:57 ch.u.j by strzelil mailo isc na ogolny.... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ma ktos lampe ultra violet naswietlajaca 1000 29.11.05, 12:02 mysliwy.z.kijem napisał: > ch.u.j by strzelil mailo isc na ogolny.... ja mysle! Odpowiedz Link