kobieta_na_pasach 07.12.05, 08:53 www.samugliestdog.typepad.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta_na_pasach wyglada na to,ze to ja dzisiaj musze dzwigac 07.12.05, 09:12 ciezar rozbawiania i podtrzymywania na duchu szanowne gremium, jaka jedyna zadowolona z zycia))chociaz to za mocno powiedziane - po prostu mam dobry nastroj. Odpowiedz Link
aguszak Re: wyglada na to,ze to ja dzisiaj musze dzwigac 07.12.05, 09:18 ale ten wątek wcale mnie jakoś nie rozbawił... (( Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wyglada na to,ze to ja dzisiaj musze dzwigac 07.12.05, 09:21 aguszak napisała: > ale ten wątek wcale mnie jakoś nie rozbawił... (( > dziwne Odpowiedz Link
edka-schizofredka ja sie boje psów :)))))... to mi wisi czy sam żyje 07.12.05, 09:21 czy nie PPP... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: ja sie boje psów :)))))... to mi wisi czy sam 07.12.05, 09:22 edka-schizofredka napisała: > czy nie PPP... mnie tez wisi, ale obejrzyj wszystkie zdjecia. Sam zostal trzykrotnie najbrzydszym psem swiata. Odpowiedz Link
edka-schizofredka nieeeeeeeee... :)))))))... Ja sie bojam nawet 07.12.05, 09:24 takich na fotach )))))... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: nieeeeeeeee... :)))))))... Ja sie bojam nawet 07.12.05, 09:28 edka-schizofredka napisała: > takich na fotach )))))... ty sie kobieto musisz leczyc. Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: nieeeeeeeee... :)))))))... Ja sie bojam nawet 07.12.05, 09:32 nom ))))... Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Sam odszedl na zawsze... 07.12.05, 09:23 to fakt - pies obrzydliwy ale moze miał pieka dusze? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Sam odszedl na zawsze... 07.12.05, 09:29 monalisa.pl napisała: > to fakt - pies obrzydliwy ale moze miał pieka dusze? no wlasnie, jesli wezmie sie pod uwage fakt,ze psy nie maja duszy, to zupelnie nie rozumiem, co kierowalo wlasciciela,ze na takiego psa sie zdecydowala. jeszcze do tego spala z nim w lozku.tfu! Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: Sam odszedl na zawsze... 07.12.05, 09:36 ja odnosnie psow mam swoją teorie, ze wszystkie sa piekne madre kochane i wierne - owszem sa wyjatki - tak jak ten brzydal i nie wiem czemu wlascieciel sie na niego zdecydowal - moze z litosci ze taki brzydki, nie wiem??? a to ze jedne gryza i sa nieposluszne to juz inna kwestia - to jest zawsze wina wlasciciela jak wychowal psa wg mnie i zdania nie zmienie...ja b.kocham psy i uwazam ze nie ma brzydkich psow Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Sam odszedl na zawsze... 07.12.05, 10:02 no, ale ten jest wyjatkowo odrazajacy. jedna galka oczna czerwona, druga biala, zeby jak u wampira, przerzedzona, skora pokryta naroslami i zgrubieniami. najgorszego zdjecia nie ma na tej stronie. widzilam najgorsze w brytyjskiej gazecie. Odpowiedz Link