kryzysowa_narzeczona75 14.12.05, 10:37 do odwolania nie mam zamiaru pisac na FK tudziez obecnie forum Cosmo. Zauwazylam, ze adminom bardzo podoba sie obecna, jakze inteligenta i rozwijajaca tematyka forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: strzelam focha i... 14.12.05, 10:48 po czym wnioskujesz, że się adminom podoba obecna tematyka? ps. od tygodnia mam urlop od adminowania forum i prawdę mówiąc nie wiem kiedy z niego wrócę i czy w ogóle Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: strzelam focha i... 14.12.05, 11:04 owieczka, moim zywczajem uruchomilam "zoche_czyszczoche" i zglaszalam wyciecie pewnych watkow, po czym okazalo sie, ze wszystkie sugerowane przeze mnie watki do wyciecia zostaly, a moj (z informacja jakie przestepstwo zamierzam popelnic) zostal wyciety. No to mam focha ) Odpowiedz Link
owca Re: strzelam focha i... 14.12.05, 11:09 trochę szkoda mi czasu od jakiegoś czasu uczestniczenie w dysksjach forumowych, ba - nawet ich czytanie nie sprawia mi już takiej przyjemności jak kiedyś życie wyparło forum jest się z czego cieszyć Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: strzelam focha i... 14.12.05, 11:29 zauwazylam, ze jakies glupoty sie straszne dzieja ostatnimi czasy. Strzelmy zbiorowego focha )) Odpowiedz Link
szejtan Re: strzelam focha i... 14.12.05, 12:08 I znów tydzień strajku? Coś Wam chyba weszło w krew... Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: strzelam focha i... 14.12.05, 11:06 no dobra... nie zostal wyciety, a gdzies spadl na dol. Wirusy mnie od wczoraj atakuja i mam mroczki przed oczami No to teraz mam zgryz z tym fochem Odpowiedz Link
owca Re: strzelam focha i... 14.12.05, 11:11 eee tam, fochy można mieć ot tak, bez powodu Odpowiedz Link
aguszak Re: strzelam focha i... 14.12.05, 11:11 Mam nadzieję, Owca, że od nas nie robisz sobie urlopu?? Nie myśl sobie, że nie będziemy tęsknili! Odpowiedz Link
szejtan Re: strzelam focha i... 14.12.05, 12:07 a z drugiej strony to w końcu anal, nie ? Odpowiedz Link
owca Re: strzelam focha i... 14.12.05, 11:14 czasem zaglądam aż tak się od netu jeszcze nie odzwyczaiłam Odpowiedz Link