kakija 15.12.05, 07:18 Mam temperaturę, boli mnie łeb, nawala gardło, kapie z nosa. I siedzę w pracy patrząc kiedy będzie 15. Ratunku!!!Proszę mnie tu wyleczyć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajton Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:17 takie cos trwa 7 dni (lekarz tak mi zawsze gada), wiec do swiat bedziesz juz prawdopodobnie w ludzkim stanie Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:25 edka-schizofredka napisała: > albo tydzień )))... No świetnie, Edzia, świetnie, tu miały być pomoce wszem dostępne, naukowo potwierdzone, stawiające człeka na nogi Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:29 na solarium idz - zatoki se osuszysz - serio Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:32 edka-schizofredka napisała: > na solarium idz - zatoki se osuszysz - serio > No tego jeszcze nie słyszałam spróbuję to wykorzystać z premedytacją Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:33 serio - gile Ci szybciej zejdą - tylko czapke zaloz, jak bedziesz wychodzic Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:34 edka-schizofredka napisała: > serio - gile Ci szybciej zejdą - tylko czapke zaloz, jak bedziesz wychodzic Wychodzić do solarium czy z solarium, czy wychodzić z łóżka z solarium Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:36 No z solarium ))))... lampy solux i bioptron pomagają na zatoki - to solarium chyba tez nie? Bo przeciez solarium to taki troche niebieski solux Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:37 edka-schizofredka napisała: > No z solarium ))))... > lampy solux i bioptron pomagają na zatoki - to solarium chyba tez nie? Bo > przeciez solarium to taki troche niebieski solux No dobra dobra, założe obiecuję, taką czapkę uszatkę jak ruski noszą Odpowiedz Link
kakija :):):) 15.12.05, 08:43 edka-schizofredka napisała: > No )))... I koniecznie majtki z golfem Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: :):):) 15.12.05, 08:44 Mozesz bez majtek - wazne zeby ci glowy nie zawiało )))... Odpowiedz Link
kakija Re: :):):) 15.12.05, 08:54 edka-schizofredka napisała: > Mozesz bez majtek - wazne zeby ci glowy nie zawiało )))... A jak wiatr mnie przeleci? Odpowiedz Link
edka-schizofredka Re: :):):) 15.12.05, 08:55 to wychowasz jak własne )))... wszystkie dzieci nasze są )))... Odpowiedz Link
kakija Re: :):):) 15.12.05, 08:55 edka-schizofredka napisała: > to wychowasz jak własne )))... wszystkie dzieci nasze są )))... No też racja Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:25 lajton napisała: > takie cos trwa 7 dni (lekarz tak mi zawsze gada), wiec do swiat bedziesz juz > prawdopodobnie w ludzkim stanie No wielkie dzia, ja mam od poniedziąłku sprzątać w domu, z kapiącym kinolem to niezbyt sympatyczna sprawa Odpowiedz Link
lajton Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:26 kakija napisała: > niezbyt sympatyczna sprawa Niezbyt, ale gdzies Ty lazila, zes sie tak zalatwila? )))))))))))))) Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:28 lajton napisała: > kakija napisała: > > > > niezbyt sympatyczna sprawa > Niepotrzebnie wystawałam w bramie przeciągi jakies chyba tam są > > Niezbyt, ale gdzies Ty lazila, zes sie tak zalatwila? )))))))))))))) Odpowiedz Link
kasitza Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:52 oo zeszty biedactwo! czuj sie pocieszona, poglaskana i wspolczuta! Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:54 kasitza napisała: > oo zeszty biedactwo! czuj sie pocieszona, poglaskana i wspolczuta! No ja bardzo się czuję pogłaskana, i pocieszona i zaszczuta? Odpowiedz Link
kasitza Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:58 wspolczuta! od wspolczucia! ja jestem slowotworzacym czlowiekiem! Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:59 kasitza napisała: > wspolczuta! od wspolczucia! ja jestem slowotworzacym czlowiekiem! Rozumieć wielce dziękować Klient naś Pannn Odpowiedz Link
mamba30 Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:55 kakija napisała: > Mam temperaturę, boli mnie łeb, nawala gardło, kapie z nosa. I siedzę w pracy > patrząc kiedy będzie 15. Ratunku!!!Proszę mnie tu wyleczyć proponuję okład z młodych, męskich piersi )) Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:56 mamba30 napisała: > kakija napisała: > > > Mam temperaturę, boli mnie łeb, nawala gardło, kapie z nosa. I siedzę w p > racy > > patrząc kiedy będzie 15. Ratunku!!!Proszę mnie tu wyleczyć > > proponuję okład z młodych, męskich piersi )) No mądrala się znalazła, ska dja teraz MŁODE znajdę Odpowiedz Link
mamba30 Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:57 rozejrzyj sie wokół siebie.... napewno gdzieś się jakieś kręcą ) Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 08:58 mamba30 napisała: > rozejrzyj sie wokół siebie.... napewno gdzieś się jakieś kręcą ) A skąd u mnie w robocie to MŁODEGO towaru nie ujrzysz, a wyjsc na ulicę z gorączką, e tam, a Wiesław sam bidulek w domu został, jakbym go zabrała to mnie pocieszył Odpowiedz Link
mamba30 Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:00 no kochana, Ty już w nałóg wpadłaś, jak widzę )) Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:01 mamba30 napisała: > no kochana, Ty już w nałóg wpadłaś, jak widzę )) Bano trza wykozrystac okazję, a że ja teraz chora to i On biedny zaniedbany, Wiesław nie mąż Odpowiedz Link
mamba30 Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:03 znaczy sie jak jesteś chora, to dajesz tylko menżowiu? ) Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:03 mamba30 napisała: > znaczy sie jak jesteś chora, to dajesz tylko menżowiu? ) Wiesław nie może się przeca zarazić nie? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:08 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ))))) dobre ))) a co na to szanowny małżonek ? Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:24 mamba30 napisała: > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ))))) dobre ))) a co na to szanowny > małżonek ? A kto Go tam pyta o zdanie Odpowiedz Link
mamba30 Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:25 a co będzie, jak zacznie dochodzić swoich praw? )) Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:27 mamba30 napisała: > a co będzie, jak zacznie dochodzić swoich praw? )) Se niech dochodzi, ciekawe jak długo wytrzymałby? Odpowiedz Link
mamba30 Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:28 zależy, ile ma cierpliwości )) Ty lepiej uważąj, bo jeszcze menżowiu w Wigilię przemówi ludzkim głosem i wszystko Ci wygarnie ) Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 09:48 mamba30 napisała: > zależy, ile ma cierpliwości )) Ty lepiej uważąj, bo jeszcze menżowiu w > Wigilię przemówi ludzkim głosem i wszystko Ci wygarnie ) No to by same komplementa mówił hihiihih Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 10:12 mamba30 napisała: > nieźle Go wytresowałaś )) Lata praktyki Odpowiedz Link
kakija Re: NA H. POSZLAS DO PRACY 15.12.05, 09:27 armia12siurow napisała: > TY S.. Żybyś miał zagadkę frajerze, wypad z mojego wątku nikt Cię tu nie prosił Odpowiedz Link
aguszak Re: Umieram :(:( 15.12.05, 10:58 duuuużo cytryny, soku z malin, herbata z lipy i inhalacje oil olbas, płukanie gardła wystudzonym naparem z rumianku i będziesz żyła Odpowiedz Link
kakija Re: Umieram :(:( 15.12.05, 12:18 aguszak napisała: > duuuużo cytryny, soku z malin, herbata z lipy i inhalacje oil olbas, płukanie > gardła wystudzonym naparem z rumianku i będziesz żyła > Oki cytrynę przyjęłam z ferwexem resztę zastosuję w domku Odpowiedz Link