lena_zet 20.12.05, 13:22 chciałam się pochwalić, że od 23 grudnia do 1 stycznia nikt mnie w pracy nie ujrzy na oczy.Tęsknić nie będą bo dałam im dzisiaj popalić strasznie hehe.Co najwyżej to święta spędzą na modlitwach żeby szlag mnie trafił. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysica Re: mam tydzień wolnego 20.12.05, 13:26 dadzą na msze... Ja tez mam tydzień wolnego) Odpowiedz Link
katarzyna_z Re: mam tydzień wolnego 20.12.05, 13:36 ja mam wolne od 23 do 3 stycznia i dopiero w 4 dam im ta chwilke szczescia i sie racze pojawic hesus jak sobie dychne wreszcieeeeeeeDD juz nie moge wysiedziec w firmie Odpowiedz Link
mmagi Re: mam tydzień wolnego 20.12.05, 13:39 a ja juz od jutraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)) kurde ale sie wylenię)) Odpowiedz Link
c.eastwood a ja zapierdzielam around 20.12.05, 15:04 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
edka-schizofredka Do roboty lenie :PPPPP... aaaaaaaaaaa... 20.12.05, 15:17 A ja mam wolne do 2 stycznia ))))))... <lol> hahaha... HURRRRRRRRRRAAAAAA!!!!... -- Milego dnia wszystkim anyway Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: mam tydzień wolnego 20.12.05, 15:23 lena, to jednak nie idziesz na inwentaryzację? ja idę. Money is money Odpowiedz Link