vandikia 13.01.06, 08:41 jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście trza bedzie gadac samemu ze sobą, jak to w zeszlym tyg. robil bodajze spazmusek. zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwww Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia a na tamten przykład? ;) 13.01.06, 08:46 ps. ja w pracy na kalendarzu mam wczorajsza date, a co Odpowiedz Link
kakija Re: a na tamten przykład? ;) 13.01.06, 09:00 Ja głupia baba zmieniłam dziś z rana na trzynasty i po prostu nie mogę patrzeć w stronę kalendarza bo jak patrzę to mam omamy i zjawy Odpowiedz Link
vandikia Re: a na tamten przykład? ;) 13.01.06, 09:03 te se przesun na 14 )) najwazniejsza jest psychika, jak sie zle nastawisz, to bedziesz miala przepieprzony dzien Odpowiedz Link
vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:45 hehe, ja sie poswiecam i pisze [leb mi peka, bo angina mnie bierze] i przynajmniej wiem, ze choc jedna owieczka jest obecna. Bardzo dobrze, witam Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:51 a ja zdycham, tak mnie napierdala brzuch po prawej stronie.Jadę popołudniu do lekarza, zobaczymy co będzie.Wyrostek raczej nie, bo przy nim to się ponoć sra z bólu pod siebie, a tak źle to ze mną jeszcze nie jest Odpowiedz Link
vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:53 wspolczuje, mnie czesto lapal taki bol i sie okazal nerwobolem. Mozesz miec ew. stan zapalny jajnika. A z wyrostkiem to roznie bywa, niektorzy zdychaja, a niektorzy ledwo czuja. Najlepiej jakbys wstala i sprobowala mocno kompnac prawa noga w powietrzu, lub zgiąć nogę i przyciągnąc kolano do cyckow. Jak boli to moze wyrostek jest podrażniony. Bedzie dobrze Odpowiedz Link
lena_zet Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:55 to wyrostek nie, bo prawą nogę mogę sobie zakładać na szyję w nocy spałam na brzuchu z podkulonymi kolanami pod siebie, to mnie mniej bolało.Ja to się tylko boję czy mi cysty nie rozwaliło, eh. Odpowiedz Link
vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:02 no to lec skontroluj. ja bylam wczoraj u gina, bo chce sie przygotowac jakas do zajscia w ciaze, tymbardziej, ze mialam 4 lata temu jazdy z jajnikami i hormonami i mialam wiele pytan, a jestem zawiedziona. Nawet mu sie qrwa mnie zbadac nie chcialo. Mowie mu, ze bylam dawno badana, a on na to, ze teraz nie trzeba i zbada mnei jak zajde. Chcialam skierowanie na oznaczenie gr krwi, nie dal mi, chcialam na usg nie dal mi. Chyba musze dzis poszperac i pojsc prywatnie. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:06 daj spokój, zachodz w ciąże i tyle. jestes młoda i ogólenie zdrowa to dasz rade. Czytałaś ten art. o biznesie ciążowym???? Nie daj się wciągnąć. Odpowiedz Link
vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:13 czytalam artykul, ale to nie o to chodzi. Nie chce wyjsc na histeryczke, ale ja mialam naprawde powazne problemy i przez 4 lata bylam pod scisla kontrolą endokrynologa. A wczoraj poczulam, ze lekarz uwaza moje watpliwosci za wymysly. Nawet jak sie go zapytalam o ta rozyczke [chcialam spr co powie] to on nato: zeby dala spokoj, ze musialabym miec pecha, zeby zachorowac w ciazy na rozyczke i ze w ogole w jego karierze tylko raz mu sie trafila pacjentka z rozyczka w ciazy. Wydaje mi sie z lekka niepowazny, a to i tak najlepszy z lekarzy w tej przychodni. Nie mam pomyslu na innego . Odpowiedz Link
aasiula1 Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:20 może mu zaufaj, wie co robi, lata praktyki ma za sobą. Ja cały czas leczę się u endokrynologa (niedoczynność tarczycy) i żadnych problemów nie miałam. Corka urodziła się śliczna i zdrowa i drugie mam nadzieje tez takie bedzie. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: czy wszystkich gdzieś wcięło, pomór jakiś czy 13.01.06, 08:59 bo trza sie nawzajem szanowac. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: kie passa? nie rozumiec 13.01.06, 09:08 K_N_P nadal się gniewa na całe forum ((( Odpowiedz Link
vandikia Re: kie passa? nie rozumiec 13.01.06, 09:13 aha, to mnie w takim razie ominelo wiele przez tych kilka dni... Odpowiedz Link
vandikia Re: Ja tyż jezdem !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 09:14 ty gadales ze soba? Odpowiedz Link
spazmusek Re: Ja tyż jezdem !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 09:16 tak to byłem ja ale teraz piszesz z tą lepszą połówką ))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ja tyż jezdem !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 09:25 hehehe rozdwojenie osobowości? to jak sie dzielicie forum? Odpowiedz Link