Dodaj do ulubionych

czy wszystkich gdzieś wcięło, pomór jakiś czy co?

13.01.06, 08:41
jak tak dalej pójdzie, to rzeczywiście trza bedzie gadac samemu ze sobą, jak
to w zeszlym tyg. robil bodajze spazmusek.

zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwww
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:42
      • kakija Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:44
        Ja jestem na ten przykład smile
        • vandikia a na tamten przykład? ;) 13.01.06, 08:46
          ps. ja w pracy na kalendarzu mam wczorajsza date, a co wink
          • kakija Re: a na tamten przykład? ;) 13.01.06, 09:00
            Ja głupia baba zmieniłam dziś z rana na trzynasty i po prostu nie mogę patrzeć
            w stronę kalendarza bo jak patrzę to mam omamy i zjawy
            • vandikia Re: a na tamten przykład? ;) 13.01.06, 09:03
              te se przesun na 14 wink)) najwazniejsza jest psychika, jak sie zle nastawisz, to
              bedziesz miala przepieprzony dzien wink
      • vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:45
        hehe, ja sie poswiecam i pisze [leb mi peka, bo angina mnie bierze] i
        przynajmniej wiem, ze choc jedna owieczka jest obecna. Bardzo dobrze, witam wink
        • lena_zet Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:51
          a ja zdycham, tak mnie napierdala brzuch po prawej stronie.Jadę popołudniu do
          lekarza, zobaczymy co będzie.Wyrostek raczej nie, bo przy nim to się ponoć sra
          z bólu pod siebie, a tak źle to ze mną jeszcze nie jestsmile
          • vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:53
            wspolczuje, mnie czesto lapal taki bol i sie okazal nerwobolem. Mozesz miec ew.
            stan zapalny jajnika. A z wyrostkiem to roznie bywa, niektorzy zdychaja, a
            niektorzy ledwo czuja. Najlepiej jakbys wstala i sprobowala mocno kompnac prawa
            noga w powietrzu, lub zgiąć nogę i przyciągnąc kolano do cyckow. Jak boli to
            moze wyrostek jest podrażniony.

Bedzie dobrze wink
            • lena_zet Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 08:55
              to wyrostek nie, bo prawą nogę mogę sobie zakładać na szyję smile w nocy spałam na
              brzuchu z podkulonymi kolanami pod siebie, to mnie mniej bolało.Ja to się tylko
              boję czy mi cysty nie rozwaliło, eh.
              • vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:02
                no to lec skontroluj.

ja bylam wczoraj u gina, bo chce sie przygotowac jakas do zajscia w ciaze,
                tymbardziej, ze mialam 4 lata temu jazdy z jajnikami i hormonami i mialam wiele
                pytan, a jestem zawiedziona. Nawet mu sie qrwa mnie zbadac nie chcialo. Mowie
                mu, ze bylam dawno badana, a on na to, ze teraz nie trzeba i zbada mnei jak
                zajde. Chcialam skierowanie na oznaczenie gr krwi, nie dal mi, chcialam na usg
                nie dal mi. Chyba musze dzis poszperac i pojsc prywatnie. crying
                • aasiula1 Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:06
                  daj spokój, zachodz w ciąże i tyle. jestes młoda i ogólenie zdrowa to dasz
                  rade. Czytałaś ten art. o biznesie ciążowym???? Nie daj się wciągnąć.
                  • vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:13
                    czytalam artykul, ale to nie o to chodzi. Nie chce wyjsc na histeryczke, ale ja
                    mialam naprawde powazne problemy i przez 4 lata bylam pod scisla kontrolą
                    endokrynologa. A wczoraj poczulam, ze lekarz uwaza moje watpliwosci za wymysly.
                    Nawet jak sie go zapytalam o ta rozyczke [chcialam spr co powie] to on nato:
                    zeby dala spokoj, ze musialabym miec pecha, zeby zachorowac w ciazy na rozyczke
                    i ze w ogole w jego karierze tylko raz mu sie trafila pacjentka z rozyczka w
                    ciazy. Wydaje mi sie z lekka niepowazny, a to i tak najlepszy z lekarzy w tej
                    przychodni. Nie mam pomyslu na innego .
                    • aasiula1 Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:20
                      może mu zaufaj, wie co robi, lata praktyki ma za sobą. Ja cały czas leczę się u
                      endokrynologa (niedoczynność tarczycy) i żadnych problemów nie miałam. Corka
                      urodziła się śliczna i zdrowa i drugie mam nadzieje tez takie bedzie.
                      • vandikia Re: ja jestem :) nt 13.01.06, 09:24
                        pomyslę smile
    • roman_tyczka Re: czy wszystkich gdzieś wcięło, pomór jakiś czy 13.01.06, 08:59
      bo trza sie nawzajem szanowac.
      • vandikia kie passa? nie rozumiec 13.01.06, 09:02

• aasiula1 Re: kie passa? nie rozumiec 13.01.06, 09:08
          K_N_P nadal się gniewa na całe forum sad(((
          • vandikia Re: kie passa? nie rozumiec 13.01.06, 09:13
            aha, to mnie w takim razie ominelo wiele przez tych kilka dni...
    • spazmusek Re: Ja tyż jezdem !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 09:08

• vandikia Re: Ja tyż jezdem !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 09:14
        ty gadales ze soba? wink
        • spazmusek Re: Ja tyż jezdem !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 09:16
          tak to byłem ja ale teraz piszesz z tą lepszą połówką smile)))))))
          • vandikia Re: Ja tyż jezdem !!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa 13.01.06, 09:25
            hehehe rozdwojenie osobowości? big_grin

to jak sie dzielicie forum? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka