Dodaj do ulubionych

Szukam "sponsora"

20.02.06, 13:19
moje wymagania...

chce pojechac na wakacje w gory

chce poleciec na mecz Arsenay koniecnzie w tym sezonie bo w nastepnym juz nie
bedzie stadioniku mojego kochanego do ktorego tak sie przywiazalam siedziec
przed Tv

chce poleciec do Hiszpani na wakacje albo do Woch

chce mieciec takie pienke kozaczki za 488zl

na razie tyle...nie bede zbyt wymagajaca...ae w nastepnym roku pojedziemy do
Tybetu..albo Afryki

gdzie mozna takiego znalesc???
Obserwuj wątek
    • grubaska20 Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:21
      aaaa, to taki widzę sponsor ma być długoterminowy hehehsmile ale nie wiem co ci
      doradzić ehhehtongue_out
      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:22
        krotkoterminowy tez moze byc..ale obawiam sie ze wtedy bede miala tylko kozaczki
    • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:23
      W Laponii.
      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:24
        no ale zapomniaam dodac ze ma byc w miare nieoblesny i nie za stary...inaczej z
        sexu nicismile
        • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:27
          On nie dla seksu. On dla IDEI.
          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:28
            to jescze lepiej...do sexu znajde sobie innegosmile)
            • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:48
              Ale czy bylas grzeczna?
              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:51
                bylam..siedzilam grzecznie pol roku i czekalam i gowno dostalam...to teraz mi
                sie chyba nalezysmile
                • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:02
                  Bycie grzecznym to bycie grzecznym nie oczekujac niczego.
                  Bycie grzecznym dla nagrody to wyrachowanie.
                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:03
                    ale czyz nie o to wyrachowanie chodzi...ja czekalam nie oczekujac i dostalam po
                    dupie

najwyrazniej bycie suka najbardziej sie oplaca
                    • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:04
                      Bycie suka to bycie suka. Nawet oplacona suka to ciagle suka.
                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:06
                        ale przynajmniej nie dostaje po dupie

mi jakos wszyscy faceci w zyciu starali sie pokazac ze bycie zbyt ufnym i zbyt
                        wiernym i zbyt uczciwym i zbyt naiwnym nie oplaca sie
                        • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:10
                          A co chcesz dostac za swoja ufnosc, wiernosc i uczciwosc?
                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:11
                            nie chcialam dostac nic..chcialam zeby poprostu mnie nie raniono i pozwolono mi
                            nadal byc naiwna i uczciwa bo mi z tym dobrze
                            • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:13
                              Skoro Ci z tym dobrze to dlaczego chcesz zranic sama siebie odbieraja to sobie?
                              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:17
                                bo za to ze jestem za bardzo naiwna to dostaje po dupie
                                • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:22
                                  Wiec badz naiwna, uczciwa i ufna.... ale chron dupe.
                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:24
                                    ale wtedy musialabym byc sama do konca zycia
                                    • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:33
                                      Zakladasz ze caly swiat szykuje sie do zadania kopniaka akurat w twoj zadek?
                                      Skromna to Ty nie jestes.
                                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:34
                                        bo mam wielki wredny zadeksmile)
                                        • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:37
                                          A mial byc uczciwy i ufny.
                                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:38
                                            ale od czwartkowego kopniaka bedzie wredny i suczy
                                            • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:39
                                              Dlaczego ten przelomowy kopniak ma pasc akurat we czwartek?
                                              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:41
                                                padl juz w poprzedni czwartek...a to po rozmowie na gg z bylym
                                                • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:45
                                                  Skoro z bylym, to jakim cudem padl?
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:46
                                                    bo wtedy dopiero sie rozstawalismy
                                                  • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:53
                                                    Przez gg?
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:56
                                                    tak...bo on jest za granica..a ze tylko w weekendy ma tansze rozmowy prawie za
                                                    bezce...a ze chcial zobaczyc maila i pogadac ze znajomymi...a ze ja zaczelam
                                                    rozmowe to tak sie potoczyla ze nie wytrzymal i mi cos powiedzial

ale ja nie chce o tym myslec..juz nie pamietam....wyrwalam to sobie z
                                                    pamieci..tylko temu moge tak bezemocjonalnie o tym mowic...jakis pierdolony
                                                    matrix i tyle
                                                  • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:09
                                                    Tylko nie zgorzknij. Szkoda by bylo.
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:11
                                                    pewnie za pare miesiacy mi przejdzie...i znow bede glupia i naiwna
                                                  • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:14
                                                    A juz sie balem.
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:19
                                                    z dzisiejszej pozycji to wole jednak chyba byc szczesliwa suka niz zalamana
                                                    naiwniaczka
                                                  • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:41
                                                    Czy suka moze byc szczesliwa? No moze wyjatkowa glupia suka, ktora nie bedzie
                                                    sabie ze swego zsuczenia zdawac sprawy.
          • dzikoozka Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:31
            Moze dla ORANGE? wink)
            • grogreg Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:49
              Nie. Tak cytrusy nie rosna.
    • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:23
      ja bym Cie zasponsorował ale pod warunkiem że seks wykluczonysmile)))))
      • baba_krk to co będziecie w szachy grać???? :PP nt. 20.02.06, 13:24
        • tygrysio_misio Re: to co będziecie w szachy grać???? :PP nt. 20.02.06, 13:25
          nie...zwiedzac i ogladac meczesmile)
        • ticoqp Re: to co będziecie w szachy grać???? :PP nt. 20.02.06, 13:26
          w kurnikusmile
      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:25
        a moze byc i bez sexu smile)
        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:26
          dasz radę miec srednia 5,0?
          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:28
            za Afryke i Tybet i meczyki na zywo na stadionach i za Gory taksmile)

dasz rade smigac ze mna calymi dniami po Alpach???
            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:30
              to kiedy koniec sesji?
              na nartach? damsmile
              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:32
                ta juz sie skonczyla wiec trzeba poczekac do nastepnej...bo umowa nie dziala
                wsteczsmile)

no wiem koniec 1 lipca...

a po gorach to pieszo a nie na nartach...
                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:34
                  a jaka miałas srednią?
                  jaki lipca??? w zerówka nie możesz?smile
                  nie lubie pieszo bo mam awersjęsmile
                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:35
                    no dobra..to skoro bez sexu to nawet lepiej ze bedziesz siedzial w pokoikusmile)

moze byc i w zerowkach..ale to i tak bedzie jakos w polowie czerwcasmile

a jaka teraz mialam to nie powiem..lekko olalam ale teraz sie postaramsmile
                    • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:38
                      w jakim pokoiku???? dostaniesz kase i tylesmile))))
                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:39
                        eeee
                        ja chcialam za jednym razem i kase i sex

a tak to bede musiala jescze kochanka sobie poszukacsmile
                        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:47
                          jak chciałas seks to Ty sponsoruj moze?smile
                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:48
                            ja moge zasponsorowac pivo raz na tydzien...wystarczy na sex??
                            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:49
                              chyba będzie małosad
                              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:51
                                to ile taki przykladowy facet by chcial??
                                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:54
                                  jak raz w tygodniu to to pewnie ze 4 dychy? + koszty
                                  bo ja (chociaz nie jestem satystyczny) uwalam sie po 3/4-1,0 l to dobra flaszka
                                  tyle kosztuje i wtedy seks jest najlepszysmile ale ja nie jestem statystyczny
                                  pamietajsmile
                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:55
                                    hmm

na tyle mnie stac..ale nie jestem pewna czy po litrze dal bys rade mnie
                                    zaspokoic...wiec chyba poszukam takich co im pivo wystarczysmile
                                    • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:58
                                      no mowie, ze nie jestemnstatystycznysmile
                                      po piwie to się tylko sikac chesmile)))))
                                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:00
                                        aj...ponoc macie zwieracze wiec z tym da sie uporac...tylko ze wtedy pewnie
                                        szybko konczycie zeby juz moc sie wysikacsmile)

PS...mi sie chce sikac dopiero po 2 piwach
                                        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:05
                                          ale cżłowiek jest rozkojarzony jak mu sie chce sikacsmile
                                          ja po 5ciusmile
                                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:07

eee..toz napisales ze pi 1sie chcesmile

. (\ /)
                                            (='.'=)
                                            (")_(")
                                            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:19
                                              u statystycznychsmile
                                              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:29
                                                czyli takich z 12-15cm???
                                                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:31
                                                  a nie wiem?????
                                                  takich co sikaja po jednymsmile
      • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:27
        jak bez seksu to będziesz miał zaraz kolejkę chętnych na sponsoring big_grinD
        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:28
          sa inne warunki jeszczesmile
          • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:28
            ta nieszczęsna średnia? wink)
            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:31
              dla chcącego.....smile
              • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:34
                a nie wystarczy, że obroniłam pracę na 5??? wink))
                coś czuję, że dalej w ciszy i spokoju sama muszę odkładać na wyjazd, ze
                sponsoringu nici sad((
                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:35
                  z pracy to kazdy 5 dostajesmile))) jeszcze mu pytania podają przed egzaminemsmile)))))
                  • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:36
                    1. obrona w obcym języku
                    2. u mnie pytań nie podają, a może to tylko ja ich wcześniej nie znałam bo
                    miałam na pieńku z promotorką...

czy to już robi jakieś wrażenie na Tobie? tongue_outP
                    • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:38

a wez idz sobie z tego watku...to jest watek o mnie...to ja mam byc
                      sponsorowanasmile)

. (\ /)
                      (='.'=)
                      (")_(")
                      • baba_krk zazdrośnica :PPP 20.02.06, 13:40
                        a ja tylko niewinnie badam czy gdybym już szukała to czy miałabym szanse tongue_outP
                        • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 13:42
                          wiesz co...gdyby on chcial to dla sexu to bym byla zazdrosna gdyby mial
                          druga...ale skoro tylko za srednia to moge zniesc twoja obecnoscsmile)

ale za tego ktorego znajde sobie dla sexu to sie nie bierz!!
                          • baba_krk Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 13:44
                            gdyby chciał dla seksu to nie konkurowałabym, zatem możesz być spokojna big_grinD
                            • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 13:47
                              ehhh ... co to za sponsor jak zaspokoic swojej kobiety nie potrafi???
                              • baba_krk Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 13:53
                                nie wiem, nie znam się, nie szukam a Tobie to tylko jedno w głowie tongue_outP
                                • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 13:54
                                  bo po pol roku czekania to mam prawo byc niewyzyta
                                  • baba_krk Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 13:59
                                    tak więc teraz grzecznie poszukasz sobie chłopca na miejscu i wszyscy będą
                                    zadowoleni smile))
                                    • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:00
                                      moze i tak..ale przyjaciela chce..pozatym nie chce innego crying
                                      • ticoqp Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:02
                                        to nie pisz ze szukasz sponsora tylko, ze szukasz przyjaciela który za piwo raz
                                        w tygodniu bedzie chetny na sekssmile))))))
                                        • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:04
                                          kto powiedzial ze raz w tygodniu???
                                      • baba_krk Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:03
                                        to chyba mamy inne wyobrażenie o przyjaźni... bo wg mnie przyjaciel tak się nie
                                        zachowuje, a Ty go nadal idealizujesz sad((
                                        • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:05
                                          aj..on poprostu nie nie za bardzo chcial jako cos wiecej niz
                                          przyjaciolke...zebym ja nie chciala wiecej to bylo by dobrze
                                          • baba_krk Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:09
                                            chciał, nie chciał... w tej kwestii on powinien zabrać głos, no ale cóż...
                                            stało się i teraz należy przejść nad tym do porządku dziennego a nie cały czas
                                            zatruwać sobie życie
                                            • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:11
                                              nie zatruwm...tylko proste ze przez jakis czas bede rozchwiana i mimo ze chce
                                              cos ze soba zrobic wkoncu to zasem usiade i bede gapic sie w jeden punkt i
                                              myslec

ale 27lutego ide do szółki na nowy semestr...rozwale sobie dzien tak ze nie
                                              bedzie czasu myslec..za to schudne jak dzika ze on wywali jezor i bedzie mu
                                              glupio ze sie na inne ogladal bo ja mialam za szerokie biodra
                                              • baba_krk Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:14
                                                aaaaaaaaaa jesteś niereformowalna!!!
                                                jeśli chcesz schudnąć to dla siebie, a nie po to, żeby on wywalił jęzor!!!!
                                                zabić Cię to mało za te teksty tongue_outP
                                                • tygrysio_misio Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:19
                                                  ale ja chce schudnac dla siebie juz od dawnasmile

tyle ze zawsze jak mam dola to wpierdalam zeby sobie umilic...inni pija inni
                                                  jaraja a ja jem

no i teraz jak go nie bedzie i sie zajeme cwiczeniem to nie bedzie mial mnie
                                                  kto "rozbijac emocjonalnie" a wiec bede znieczulona i bede zajmowac sie tylko
                                                  soba..nie bede sie stresowac i mi sie udasmile)

a on bedzie zalowal ... moze ... i to bedzie piekna nagroda
                                                  • baba_krk Re: zazdrośnica :PPP 20.02.06, 14:52
                                                    zatem życzę powodzenia w realizacji planu smile))
                    • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:40
                      eeee to jeszcze łatwiej bo nie rozumieli co mówiszsmile))))))))
                      promotorka też musi dbac o swoja reputacje nie? pewnie chciała Cie upokorzyc ta
                      piatkąsmile)))))

robi robi ale ja miałem lepiejsmile a własciwie gorzejsmile
                      • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:43
                        oni, a raczej one bo miałam 3 baby w komisji, lepiej rozumiały co chcę
                        powiedzieć niż ja sama tongue_outPP
                        promotorka to mi tak życie uprzykrzała, że na miesiąc przed obroną chciałam
                        zmieniać temat i promotora... było minęło smile))
                        napisz jak miałeś, bo aż mnie zaintrygowałeś smile
                        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:46
                          wykułas moze na pamiec?smile)))))
                          trzeba było zmienic - coś bys sie działo a tak -kolejna piatkasmile)) nuuuudasmile

no tez z jezykiem obcym ale od 0 na pierwszym roku
                          • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:56
                            nic nie wykułam na pamięć, a poza tym tak się zestresowałam, że tuż przed
                            obroną zapomniałam jaki tytuł ma moja praca wink)))
                            kolejna piątka hehe, pobożne życzenie mojej rodziny tongue_outP
                            ja też się uczyłam od zera, więc może zdradzisz jeszcze jakiś pikantny
                            szczegół??
                            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:00
                              kolejna piątka hehe, pobożne życzenie mojej rodziny tongue_outP -dzieci?smile)))

no z pikantnych szczegółów - to może to , ze murzynki z innego kierunku opalały
                              sie nago smile)))))
                              • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:02
                                zadowoliłabym się trójką tongue_outP
                                to one jeszcze muszą się opalać??? ech... a miały bledsze tyłki? wink)
                                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:05
                                  a rodzina naciska?wink
                                  też się dziwiłem o co chodziło???????
                                  • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:10
                                    na szczęście nie, a i mnie samej nie spieszy się no i nie ma nadal odpowiedniej
                                    osoby obok...
                                    to już jest czysta perwersja big_grin
                                    • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:22
                                      jak sie człowiek spieszy to sie diabeł cieszysmile)))

a moze im tylko zimno było?smile
                                      • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:51
                                        toż i w niektórych sprawach nie spieszę się smile))
                                        jakby im zimno było, to by się ubrały przecież tongue_outP zawsze też mogły odwiedzić
                                        solarium, ale nie one wolały poświecić nagim biustem big_grin
                                        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:08
                                          no ale jak maiły biąle ubrania które odbijaja promienie słoneczne? a czarny
                                          kolor je pochłania szybciejsmile
          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:29
            mam nadzieje, ze tymi warunkami nie jest wstrzemiezliwosc sexualnasmile
            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:32
              no jak nie ze mną to co z innymi? no bez jajsmile
              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:33
                to ja nie chce takiego sponsora co to nie chce mnie wykorzystywac za te
                pieniadzesmile)
                • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:35
                  A pod dom Aimara też go chcesz zaciągnąć??? Czy to tylko mnie czekają takie
                  atrakcje? tongue_outPP
                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:36
                    oczywiscie ze tylko Ciebie...no nie bede z facetem podgladac innego
                    faceta...tymbardziej ze jak sie podniece to on i tak mnie nie wykorzystasmile)
                    • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:37
                      no ale jak Cię Aimar nie będzie widział to też nici z wykorzystania tongue_outP
                      a ja to 100% hetero jestem wink)))
                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:38
                        no ja tez...nie musisz sie martwic smile)

ale potem idziemy na chopw no nie?? smile)
                        • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:45
                          musisz sobie innej koleżanki poszukać do wyjścia na chłopów tongue_outP
                          ja już mam wystarczająco skomplikowane sprawy damsko-męskie wink)))
                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:47
                            a ja mialam i nie mam i mi brakuje czasem troche "luzu" a nie siedzenia i
                            czekania
                            • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:57
                              a kto Ci każe siedzieć i czekać??? gwiazdka z nieba Ci nie spadnie, jak sama
                              minimalnie się o to nie postarasz tongue_outP
                              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:59
                                jak mialam obiekt westchnien za granica to nawet jakbym sie mocniej ruszyla to
                                nic by z tego nie wyszlo
                                • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:01
                                  to teraz już wiesz, że obiektu należy szukać w zasięgu, a nie poza granicami tongue_outP
                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:02
                                    a jak mi i ten co go teraz zlapie wyjedzie??

a zreszta...pitole to..teraz ja sobie wyjadetongue_outP
                                    • baba_krk Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:04
                                      czyli przyjmiesz moją taktykę, bo to ja zawsze wyjeżdżam tongue_outP
                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:36
                  a czemu od razu zakladasz wykorzystywanie?
                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:37
                    no bo ja lubiesmile)
                    • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:42
                      smileja wole partnerstwo no to dlatego pise że bez seksusmile
                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:43
                        ja jednak wole miec partnera ktory chce sexusmile
                        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:48
                          to nie będziesz miała kasysmile))))
                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:49
                            ejj...nie bede marudzic...moge leciec na recznym za taka kasesmile)
                            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:51
                              weź na ręcznym to sie z instruktorem z prwaa jazdy do lasu jedziesmile))))))
                              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:53
                                masz racje...samochod tez by sie przydalsmile
                                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:55
                                  do lasu?wink
                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:56
                                    nie wiem jak Ty ale ja łonie natury lubie najbardziejsmile)

zreszta pisalam o tym w mojej wizytowcesmile)
                                    • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:01
                                      ja pytam czy ten samochód to do lasu? komary w dupe gryza sad
                                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:02
                                        w samochodzie to chyba nie??

pozatym trzeba umiec znalesc takie miejsce zeby nie gryzly
                                        • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:06
                                          ale samochód to nie naturasmile

no pod ziemia moze albo w wodziesmile
                                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:08
                                            uuu.....w wodzie jescze nie probowalamsmile)
                                            • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:23
                                              uwierz- nie gryząsmile
                                              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:28
                                                gorzej jak szczupak za dupe ciepniesmile)
                                                • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:30
                                                  albo węgorz do dziury wpełzniesmile
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:35
                                                    a to juz zahacza o analsmile)
                                                  • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:09
                                                    to zalezy o jakiej dziurze kto myslitongue_out
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:15
                                                    ale potem ten wegorz by smierdzial i mialby przesrane u wegorzyc do konca
                                                    zyciasmile)
                                                  • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:17
                                                    to pukał by je drugim końcem
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:21
                                                    ze niby tym ni zamaczanym?? big_grinD
                                                  • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:25
                                                    no mówię ze drugimsmile
                                                    a co trzeci jeszcze ma?smile
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:31
                                                    nie wiem...nigdy zaden wegorz mi nie maczałsmile
                                                  • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:32
                                                    a sczupak?smile
                                                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:33
                                                    tez nie

ani karp
                                                    ani karas
                                                  • ticoqp Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:49
                                                    a miecznik?
                                                  • morfeusz_1 No to wreszcie cuś mam la panienki :) 04.03.06, 23:14
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3193233.html
    • widokzmarsa Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:44
      ale ty nie lubisz anala( A umiesz gotować?
      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:45
        no a co za problem gotowacsmile)

a juz raz powiedzilam...nie wezme do ust czegos co moj ewentualny partner
        maczał w gównie
        • widokzmarsa Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:57
          ale jeśli zdecyduję się zostać sponsorem to będziesz mówić że mnie bardzo
          kochasz? I że jestem najmądrezjszy i najwspanialszy?
          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 13:57
            aj...to jest standardsmile)

bede mowic nawet ze masz duzegosmile)
            • widokzmarsa Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:25
              ale może przed większym wyjazdem i wydatkiem na drogie kozaczki, to jakiś
              sprawdzian - lodzika za japonki z marketu albo obiadek w barze?
              • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:28
                zle mnie zrozumialessmile)

mnie mozna miec za darmo..albo wogole

wiec sex za darmo a te kozaczki i wyjazdy to tak bo mnie lubi...z czystej
                dobrocismile
                • widokzmarsa Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:47
                  ok rozumiem, a co wolisz pierwsze wyjazd do włoch czy rozmantyczny wieczór z
                  byzkankiem?
                  Ale buty tez przecież ci potrzebne, zima wciąż jest..
                  • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 14:50
                    widokzmarsa napisał:

> ok rozumiem, a co wolisz pierwsze wyjazd do włoch czy rozmantyczny wieczór z
                    > byzkankiem?

wole romantyczny wieczor...ale bzykanie to nie dla sportu tylko z jakis uczuc
                    albo glebokiego pozadaniasmile

> Ale buty tez przecież ci potrzebne, zima wciąż jest..

no tak...ale nie japonkismile)
                    • widokzmarsa Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:10
                      pozadanie zawsze jest a i uczucia się znajdą. Mogę ci mówić że cię kocham.

A może tobie chodziło o seks w kozaczkach za 480zł w gorach we włoszech po meczu
                      arsenalu?
                      I własciwie dałoby się to zorganizować gdyby arsenal grał z włochami w lm.
                      • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:14
                        no nie koniecznie...bo widzisz mecz musi byc na Highburysmile

no ale zatem rysuje sie piekny scenariusz
                        1) seks w kozaczkach za 480zł w gorach we włoszech
                        2) seks w kozaczkach za 480zł po meczu Arsenalu
                        • widokzmarsa Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:27
                          z arsenalem to nie trzeba byłoby nawet po meczu. Zawsze mogłabyś spokojnie
                          usiąść mi w wiadomym miejscu a wtedy gdyby ktos zobaczył że się podnosisz i
                          opadasz, to pomyślałby że moze kibice ci zasłaniają widok albo wstawałaś
                          rozogniona walką piłkarzy.
                          • tygrysio_misio Re: Szukam "sponsora" 20.02.06, 15:30
                            hehe
                            chyba nie wiesz z kim rozmawaisz

jakbym byla na stadionie to bym byla tak zaareforana meczem ze nawet nie
                            zauwazyla bym ze jestessmile)
    • 0sram To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w USA) 20.02.06, 13:45
      Oddam tobie troche, ale pojedziesz beze mnie wink
      • tygrysio_misio Re: To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w U 20.02.06, 13:46
        dobrasmile

to kiedy ten przelew zrealizujeszsmile
        • 0sram Re: To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w U 20.02.06, 13:48
          A ile chcesz?
          • tygrysio_misio Re: To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w U 20.02.06, 13:49
            no tak zeby wystarczylo...jakies 30mln $
            • 0sram Re: To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w U 20.02.06, 13:53
              Napisałem troche... pazerna wink
              • tygrysio_misio Re: To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w U 20.02.06, 13:53
                oj...marne 10%
                • 0sram Re: To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w U 20.02.06, 13:55
                  To już normalnie znaleźne wink nie dam tyle
                  • tygrysio_misio Re: To ja trafiłem w loterii ponad 300 mln $ (w U 20.02.06, 13:57
                    no to chociaz 10mln$ zanim nie znajde czegos konkretniejszego i z sexemsmile
                    • 0sram Wiedziałem.... na seks chcesz sie zalapac? ;) 20.02.06, 13:59

• tygrysio_misio Re: Wiedziałem.... na seks chcesz sie zalapac? ;) 20.02.06, 14:01
                        no prostesmile)
                        • 0sram Czasami proste, czasami krzywe... ;) 20.02.06, 14:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka