Dodaj do ulubionych

czas meczennstwa

13.03.06, 08:58
mezus sie zaziebil i patrzy obolale marszczac brew zza koldry...
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:00
      zazdroszczę!
      • kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:06
        mam teraz luzik b poszedl postekujac do lekarza
        • niedzwiedzica_sousie Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:07
          ja zazdroszczę jemu, też bym poleżała pod kołdrą, bez względu na przyczyny! smile
          • kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:08
            dokladnie to mu wczoraj tlumaczylam bo klal jak dziki ze jest chory, a przeciez
            to bardzo mile raz na jakis czas zostac w domu, lezec przed telewizorem i nie
            miec nieczystego sumienia.
    • vandikia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:01
      współczuję, przechodziłam to w zeszlym tyg. wink
      • kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:07
        ze zacytuje starych medrcow "jak chlop chory, to gorzej niz wojna"
        • vandikia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:08
          ano katar, lekka gorączka, a on juz sie do piachu potrafi położyc wink)
          a ile jęczenia....
          • pszczolaasia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:12
            tak tak tak!!! wymiar na trumnę trzeba ściagnąć i już najlepiej żałobników
            umawiaćtongue_out
            • kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:13
              i trzeba odpowiednio okazywac wspolczucie, bo jak nie to robi terror!
              • vandikia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:15
                aaaa i pielegnowac jakby byl chory od miesiaca i chuchac jak na
                niemowlaczka wink))
                • pszczolaasia Boshe...nie jestem sama!!!! ;-DDD 13.03.06, 09:20

• kasitza Re: Boshe...nie jestem sama!!!! ;-DDD 13.03.06, 09:24
                    nie, nie jestes. jak juz raz pisalam, malzonek moj w takich chwilach wypowiada
                    zdania typu: poczekaj jeszcze dwa lata, a potem poszukaj sobie kogos po mojej
                    smierci....
                    • pszczolaasia Re: Boshe...nie jestem sama!!!! ;-DDD 13.03.06, 09:28
                      toż to prawdziwy dramatsmile))ja mojemu zapowiedzialam, ze jak umrze przede mną
                      to go chyba ukatrupiętongue_outP na śmierćsmile))
                      ale fakt bezsprzeczny jest taki, że przerażająco przechodzi przeziebienia i
                      grypki a jak się nie daj Bóg angina zdarzy...koszmartongue_outP
                      • kasitza Re: Boshe...nie jestem sama!!!! ;-DDD 13.03.06, 09:33
                        no wlasnie.
                        lece do fryzjera!
                      • pietrek666 Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba jakiś 13.03.06, 10:00
                        sabaciki odwalacie. Na miotły i do roboty!!! Potwory!!! smile
                        • pszczolaasia Re: Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba ja 13.03.06, 11:09
                          a Ty Pietrek to obiektywny głos z tkz. boku ?big_grinDD
                          • pietrek666 Re: Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba ja 13.03.06, 11:14
                            Oczywiście, że obiektywny!!! Właśnie leżę z temperaturą, zatkanym nosem i nie
                            rozczulam się nad sobą. Tylko małża cały łykend japoneczkę odstawiała. O co się
                            spieliśmy ze dwadzieścia razy. No żesz qrwa ubezwłasnowolniony byłem. Nawet do
                            kuchni po termometr nie mogłem se sam pójść. A później pójdzie taka do pracy i
                            klepie, że musiała mnie obskakiwać, bo dupy z łóżka nie chciałem ruszyć nawet
                            do apteczki big_grinDDDDDDDDDD
                            • pszczolaasia jak ja ją rozumiem...:DDDDD 13.03.06, 11:25
                              szalenie obiektywnie Ci mówię, ze ją rozumiembig_grinDDD

powiem Ci tak- macie Wy szczęście, że My Was kochamy!!!! potforybig_grinDD

ide sie wyśmiać....
                            • kasitza Re: Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba ja 13.03.06, 15:49
                              no, to mojemu kochanemu mezowi japan style odpowiada,jak jest chory.
    • pszczolaasia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:03
      uuuuuu ciężka sprawa... tongue_outP współczuje Cismile))
      • kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:07
        za wyrazy wspolczucia szczerze dziekuje smile
    • margie Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:53
      czy twoj przejawia cechy charakterystyczne dla tej grupy plciowej?
      Hipochondria rozwinieta i objawy zgonu? Jak tak, to wspolczujesmile)
      • kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 15:49
        zdecydowanie objawy zgonu i czolo zmarszczone od bolesci
    • mmagi no to masz przerabane:-)))) 13.03.06, 09:55

• kasitza no! 13.03.06, 15:51

• roman_tyczka o jojoj, to masz przechlapane 13.03.06, 11:40
      moj tez sie zaziebil,ale mnie to nie rusza.
      • kasitza Re: o jojoj, to masz przechlapane 13.03.06, 15:51
        moze sie twoj mezczyzna tak dpbrze nie inscenizuje jak moj...hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka