kasitza 13.03.06, 08:58 mezus sie zaziebil i patrzy obolale marszczac brew zza koldry... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:06 mam teraz luzik b poszedl postekujac do lekarza Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:07 ja zazdroszczę jemu, też bym poleżała pod kołdrą, bez względu na przyczyny! Odpowiedz Link
kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:08 dokladnie to mu wczoraj tlumaczylam bo klal jak dziki ze jest chory, a przeciez to bardzo mile raz na jakis czas zostac w domu, lezec przed telewizorem i nie miec nieczystego sumienia. Odpowiedz Link
vandikia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:01 współczuję, przechodziłam to w zeszlym tyg. Odpowiedz Link
kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:07 ze zacytuje starych medrcow "jak chlop chory, to gorzej niz wojna" Odpowiedz Link
vandikia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:08 ano katar, lekka gorączka, a on juz sie do piachu potrafi położyc ) a ile jęczenia.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:12 tak tak tak!!! wymiar na trumnę trzeba ściagnąć i już najlepiej żałobników umawiać Odpowiedz Link
kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:13 i trzeba odpowiednio okazywac wspolczucie, bo jak nie to robi terror! Odpowiedz Link
vandikia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:15 aaaa i pielegnowac jakby byl chory od miesiaca i chuchac jak na niemowlaczka )) Odpowiedz Link
kasitza Re: Boshe...nie jestem sama!!!! ;-DDD 13.03.06, 09:24 nie, nie jestes. jak juz raz pisalam, malzonek moj w takich chwilach wypowiada zdania typu: poczekaj jeszcze dwa lata, a potem poszukaj sobie kogos po mojej smierci.... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Boshe...nie jestem sama!!!! ;-DDD 13.03.06, 09:28 toż to prawdziwy dramat))ja mojemu zapowiedzialam, ze jak umrze przede mną to go chyba ukatrupięP na śmierć)) ale fakt bezsprzeczny jest taki, że przerażająco przechodzi przeziebienia i grypki a jak się nie daj Bóg angina zdarzy...koszmarP Odpowiedz Link
kasitza Re: Boshe...nie jestem sama!!!! ;-DDD 13.03.06, 09:33 no wlasnie. lece do fryzjera! Odpowiedz Link
pietrek666 Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba jakiś 13.03.06, 10:00 sabaciki odwalacie. Na miotły i do roboty!!! Potwory!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba ja 13.03.06, 11:09 a Ty Pietrek to obiektywny głos z tkz. boku ?DD Odpowiedz Link
pietrek666 Re: Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba ja 13.03.06, 11:14 Oczywiście, że obiektywny!!! Właśnie leżę z temperaturą, zatkanym nosem i nie rozczulam się nad sobą. Tylko małża cały łykend japoneczkę odstawiała. O co się spieliśmy ze dwadzieścia razy. No żesz qrwa ubezwłasnowolniony byłem. Nawet do kuchni po termometr nie mogłem se sam pójść. A później pójdzie taka do pracy i klepie, że musiała mnie obskakiwać, bo dupy z łóżka nie chciałem ruszyć nawet do apteczki DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
pszczolaasia jak ja ją rozumiem...:DDDDD 13.03.06, 11:25 szalenie obiektywnie Ci mówię, ze ją rozumiemDDD powiem Ci tak- macie Wy szczęście, że My Was kochamy!!!! potforyDD ide sie wyśmiać.... Odpowiedz Link
kasitza Re: Przepraszam, że się wtrancam, ale tu chyba ja 13.03.06, 15:49 no, to mojemu kochanemu mezowi japan style odpowiada,jak jest chory. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:03 uuuuuu ciężka sprawa... P współczuje Ci)) Odpowiedz Link
margie Re: czas meczennstwa 13.03.06, 09:53 czy twoj przejawia cechy charakterystyczne dla tej grupy plciowej? Hipochondria rozwinieta i objawy zgonu? Jak tak, to wspolczuje) Odpowiedz Link
kasitza Re: czas meczennstwa 13.03.06, 15:49 zdecydowanie objawy zgonu i czolo zmarszczone od bolesci Odpowiedz Link
roman_tyczka o jojoj, to masz przechlapane 13.03.06, 11:40 moj tez sie zaziebil,ale mnie to nie rusza. Odpowiedz Link
kasitza Re: o jojoj, to masz przechlapane 13.03.06, 15:51 moze sie twoj mezczyzna tak dpbrze nie inscenizuje jak moj...hehe Odpowiedz Link