roman_tyczka 17.03.06, 10:31 na fermach juz ptasia grypa. nie bede czekala, az u nas oglosza ,ze tez mamy zarazony drob, bo to moze potrwac, a moze juz jest tylko jak zwykle ociagaja sie z informacja. zjem ostatnie zamrozone piersi i koniec! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatige Re: koncze z drobiem 17.03.06, 10:33 A u nas jest i ptasia i pryszczyca, a wczoraj byly cycki kurze na obiad, jutro schabowy... Wrzuc na luz Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: koncze z drobiem 17.03.06, 10:38 niedzwiedzica_sousie napisała: > brawo! oklaski dla mnie? Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: koncze z drobiem 17.03.06, 10:41 nie, dla hatige. cenię sobie każdego kto posiada dystans do rzeczywistości, bo mnie tego brakuje Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: koncze z drobiem 17.03.06, 12:11 niedzwiedzica_sousie napisała: > nie, dla hatige. cenię sobie każdego kto posiada dystans do rzeczywistości, bo > mnie tego brakuje trzeba odroznic dystans od rozsadku. Odpowiedz Link
maretina Re: koncze z drobiem 17.03.06, 12:33 > trzeba odroznic dystans od rozsadku. to nie rozsadek tylko panika....strach. rozumiem, ze ze strachu mozna przestac kupowac. nic w tym zlego. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: jedz wołowinę 17.03.06, 10:39 mmagi napisała: > za droga. kupuje tylko dla psa Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: jedz wołowinę 17.03.06, 10:41 piękne, tym razem brawo dla ciebie! Odpowiedz Link
mmagi nie lubisz swojego psa?lepiej ty jedz bedziesz 17.03.06, 10:50 miała szanse trafic nie na ptasia tylko na wściekła Odpowiedz Link
maretina Re: jedz wołowinę 17.03.06, 12:33 roman_tyczka napisała: > za droga. kupuje tylko dla psa ja tez Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: koncze z drobiem 17.03.06, 12:29 jeśli już chcesz żyć bez ptaka to może to menopauza? Odpowiedz Link
maretina Re: koncze z drobiem 17.03.06, 12:32 ja nie koncze. wirus zdycha w temperaturze 63 stopni w ciagu 12 sekund. rece wystarczy umyc dokladnie mydlem. Odpowiedz Link
reniatoja Re: koncze z drobiem 17.03.06, 20:21 Maretina, ja tez niby wiem, że ten wirus ginie w 70 stopniach (czy tam 63, jak piszesz), ale powiedz tak szczerze z ręką na sercu - czy gdybyś wiedziała, że leżący oto przed toba kurczak ma w sobie tego wirusa, to ugotowałabyś z niego rosół, umyła rece i zjadła? Ja bym nie przełkneła, tak wiedząc, ze tam pływa ten zabity wirus Jem gotowane jajka, mięsa kurzego raczej mało, bo generalnie uważam, ze jest w nim za duzo hormonów, moja córka i tak nadmiernie szybko się rozwija, wiec ograniczam jej drób tak czy inaczej. Niedawno zrobiłam sobie wątróbki z kurczaka. Było to w dniu, w którym przeczytłam, że w grecji znaleziono pierwszego łabiędzia z wirusem. Przełykałam jak truciznę, ale miałam taką cholerną ochotę na tę wątróbkę, że nie ptorafiłam sobie odmówić. Odpowiedz Link
ania_z_wiochy Re: koncze z drobiem 17.03.06, 12:34 A ja jak zwykle nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
monalisa.pl niby taka madra kobieta z ciebie 17.03.06, 17:42 a takie bzdury wypisujesz kobieto to nie azja nie boj sie Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: niby taka madra kobieta z ciebie 17.03.06, 19:56 monalisa.pl napisała: > a takie bzdury wypisujesz > kobieto to nie azja nie boj sie dzieki za wsparcie Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: koncze z drobiem 17.03.06, 20:16 A mię tam to wali - bendem jadł,tym bardziej że w sieci KFS (kawa frytki sajgonki) kubełek już kosztuje mniej a drugi gratis dorzucają. Najem się do bólu za naszą i waszą wolność! Pierwszy objaw ptasiej? Gęsia skórka. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: koncze z drobiem 17.03.06, 20:17 morfeusz_1 napisał: > > ty masz do stracenia tylkko swoje zycie. ja mam dziecko > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: koncze z drobiem 17.03.06, 20:20 Ale żeś Tyczka zapodała jakby łysy grzywką walną o kant kuli.. Nie tylko Ty masz dzieci Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: koncze z drobiem 17.03.06, 20:21 morfeusz_1 napisał: > > > Ale żeś Tyczka zapodała jakby łysy grzywką walną o kant kuli.. > Nie tylko Ty masz dzieci > te na swiecie sie nie licza))wazne te, ktore masz pod dachem. Odpowiedz Link
roman_tyczka Re: koncze z drobiem 17.03.06, 20:28 morfeusz_1 napisał: > No to chyba 2:1 dla mnie! Odpowiedz Link
margie Re: koncze z drobiem 17.03.06, 22:32 e tam. jak kogos ma szlag trafic, to mu w drewnianym kosciele cegla na leb spadnie. Odpowiedz Link