hatige 10.04.06, 21:20 wyglądam jak jeżozwierz I'm so happy Chłop się zdziwi jak mnie pojutrze zobaczy )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: walnęłam se nową fryzurę 10.04.06, 21:24 A tak bardziej, to jeż czy zwierz? ;D Odpowiedz Link
hatige Re: walnęłam se nową fryzurę 10.04.06, 21:27 Teraz jeż, pojutrze jak dorwę mężulka to zwierz... ) Odpowiedz Link
veeto1 Re: walnęłam se nową fryzurę 10.04.06, 21:31 Hehe, ja sobie dwa tygodnie temu nowy fryz kazałam zrobić, ale nie jestem zadowolona. Jutro ide na poprawkę. Za mało mi skróciła włosy i nie chcą tak się trzymać jak im każę. Odpowiedz Link
hatige Re: walnęłam se nową fryzurę 10.04.06, 21:43 sama jestem ciekawa efektu. Poraz pierwszy mam tak krótką fryzurkę - nieład artystyczny- do tego moje włosy są gęste i cholernie twarde, więc ponoć takie cięcie jest dla nich najlepsze. Okaże się... Odpowiedz Link
veeto1 Re: Aaaa-nie jestem na bieżąco 10.04.06, 21:52 Dupa z autkiem. Papiery w porządku, ale gliniarz powiedział, że własciciel mówił właśnie remontował wóz po wypadku i kupił cały bok na szrocie. Niewykluczone więc, że widziałam swoje drzwi. W zasadzie byłby to prawie niemożliwy zbieg okoliczności, ale z drugiej strony takie rzeczy się zdrzają. Odpowiedz Link