Dodaj do ulubionych

Mam ochote na samogwałt

03.06.06, 13:23
ale ale..i w tej chwili akurat nie moge no
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 13:56
      Wyjdz do toalety...
      • tygrysio_misio Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 14:00
        kiedy to nie dlatego nie moge;]

a tak wogole to nie moge sie doczekac az beda MŚ i ochota na cokoliwek innego
        niz mecze mi przejdzie;]
    • pietrek666 Co za niefart :DDD n/t 03.06.06, 14:20

• vandikia Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 14:28
      a ja na drzemkę i tez nie moge
      • tygrysio_misio chłopa mi trzebaaaaaaa!!!!! 03.06.06, 14:33

• vandikia Re: chłopa mi trzebaaaaaaa!!!!! 03.06.06, 14:33
          ja nie chłop, nie pomogie smile
    • pszczolaasia Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 15:02
      a ja mam ochotę se pawia puścić..i też nie mogę;-/
      • tygrysio_misio Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 15:14
        kac??

ja ma tak na kacu...chce sie zeby tego cholerstwa nie bylo juz w zoladku a nie
        mozna
        • pszczolaasia Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 15:15
          niesmile) nerwysmile)) mam napięte jak postronkismile)) jest gdzieś sklep gdzie można
          kupić pół kilo cierpliwości?? potrzebuje cierpliwości tak do przyszłego
          tygodnia... da się? smile))
    • pszczolaasia Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 15:17
      a poza tym wysłałam Ci mejla...jak to zobaczysz może Ci się odechce?;-DDDD
      • tygrysio_misio Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 15:21
        dobra..lece ogladac..ale juz mi sie mniej chce..moze pomoze;]
        • tygrysio_misio Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 15:51
          jak wyjde z szoku to cos napisze
          • widokzmarsa Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 15:54
            weź brom
            • tygrysio_misio Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 16:00
              po tym co przeslal mi Pszczola juz nie trzeba
          • pszczolaasia Re: Mam ochote na samogwałt 03.06.06, 22:47
            przerażające prawda?big_grinDD wróciłam z impory i czuję się...eeee nietęgobig_grinD któś
            cóś wi? powiem wam..nażarłam sie ogórków konserowychsuspicious i uwierają mnie w
            brzusiu;-/smile))
    • annajustyna Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 20:06
      Boski (zawodowiecwink z niego!!! Swietne ujecie z ta rozlozona lapkawink).
      • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 20:11
        nie staty nie moj...ale cholera mnie tez urzekl;]
        • annajustyna Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 20:15
          Szkoda, bo juz chcialam napisac, ze zamiast myslec o samogwalcie lepiej bys sie
          z kotkiem pobawilasmile))). Slodziutkismile)).
          • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 20:25
            ale te moje prawdziwe tez sa slodziutki mimo,ze stare dupy z nich;]

a no i sie z nimi bawilam;]
          • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 20:27
            A jak to jest na kotka? big_grinDD
            • annajustyna Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 20:31
              Jak na pieska, tylko z mruczeniemwink)).
              • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 20:43
                a moze tak ja na pieska tyle,ze bez gryzienia;]
                • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 21:28
                  Hmmmmmmmmmmmmmmm... Hard core big_grin
                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 21:42
                    nie! czemu?
                    • annajustyna Tygrysio, ja sie domagam:))), aby zostac dopuszczo 03.06.06, 21:51
                      na do Twojego forumsmile)). Juz wypisuje pare ladnych info o mnie w skrocie...
                      • annajustyna Juz wyslalam LM... 03.06.06, 21:54
                        Asmile))).
                        • tygrysio_misio Re: Juz wyslalam LM... 03.06.06, 21:59
                          odpisalam

a z zalogowaniem na forum to moze juz a moze dopiero za godzinke...czasem
                          system wpisuje po godzinie od tego jak ja dodam kogos na liste...ale ja juz mam
                          Cie wiec sie nie dygaj;]
                      • tygrysio_misio Re: Tygrysio, ja sie domagam:))), aby zostac dopu 03.06.06, 21:55
                        no dobra..ale dzis nic a nic sie tam nie dzialo..no moze pzez godzinke;]
                        • annajustyna Re: Tygrysio, ja sie domagam:))), aby zostac dopu 03.06.06, 21:59
                          Nie szkodzi. Jak ja wleze, to narobie szumusmile))).
                          • tygrysio_misio Re: Tygrysio, ja sie domagam:))), aby zostac dopu 03.06.06, 22:00
                            oj oj....juz sie boje;]
                    • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:11
                      tygrysio_misio napisała:

> nie! czemu?

Noooooooooo mnie jeszcze żadna nie pogryzła w czasie pieska big_grinDD
                      • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:15
                        no ale po piesku?
                        • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:16
                          Tylko przed big_grinDD
                          • annajustyna Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:17
                            Jkaby Cie ktora tak solidnie pogryzla, tobys juz niekoniecznie chcialsad.
                            • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:21
                              Dlaczego miałaby mnie która poważnie uszkodzić? Wszystkie były zadowolone big_grinDD
                              • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:24
                                w ramach zemsty

ja czesem tak mam..siedze sobie i tak sobie myzle,ze gdybym miala penisa w
                                ustach..i gdybym tak nagle sobie przypomniala jacy jestescie....ach...
                                • annajustyna Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:26
                                  To bys sie jeszcze udlawila i po co Ci to???
                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:31
                                    wyplulabym;]

ale zemsta jest slodka i nawet ocieajaca kacikami ust krew by nie zepsula tej
                                    radosci;]
                                • kobieta_na_pasach Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:26
                                  tygrysio_misio napisała:

> w ramach zemsty
                                  >
                                  > ja czesem tak mam..siedze sobie i tak sobie myzle,ze gdybym miala penisa w
                                  > ustach..i gdybym tak nagle sobie przypomniala jacy jestescie....ach...
                                  >
                                  ale to chyba nie to forum?
                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:33
                                    dlaczego??
                                    zeby odgrysc musze wziac do buzi...i oral jak najbardziej jest

anala nie bedzie bo nie lubie..nawet nie chce probowac
                                • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:31
                                  Dobra, dobra... Gdyby nie te penisy, to dopiero by Wam się dokumentnie we łbach
                                  poprzewracało big_grinDDDD
                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:34
                                    no a myslisz czemu ja taka zfixowana jestem??
                                    bo dawno chlopa nie maialm

a sie cholera chce
                                    • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:36
                                      To se może kup? big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                      • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:41
                                        a po ile stoi taki model jak ty na przyklad?
                                        • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:48
                                          Ja chyba jednak nie na sprzedaż sad(( Może bezcenny jezdem smile
                                          A po za tym ponoć za stary jak na Ciebie big_grinDD
                                          • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 22:55
                                            13 lat czy 14...toz narzekac nie bede...wazne ze jestem zlodszy od mojego ojca;]
                                            • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 23:03
                                              Tygrysie!!! Nie drażnij lwa, bo lew to ja smile
                                              W gętym szoku jezdem, że Wandzia się chce spotkać w realu, a tu jeszcze takie
                                              jawne podrywy big_grinDD Weź no!!! Bo mi jeszzce stanie big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                              • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 23:10
                                                a niech stanie;]
                                                byle by nie opadal za wczesnie;]
                                                • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 23:47
                                                  No wiesz... W tym wieku różnie bywa big_grinDDDDDDDDDDDD
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 03.06.06, 23:56
                                                    teraz sam sobie wbiles noz w plecy;]

czyli i mi i Wandzi nie dasz rady.....musisz wybrac jedno..bo w tym wieku to
                                                    nie da rady na dwie;]
                                                  • pietrek666 Re: Tygrysio, a ten kotek to Twoj??? 04.06.06, 00:50
                                                    Heheheeeeeeeeeeeee Kto pierwszy ten lepszy big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • morfeusz_1 Ja tam mam ochotę na Samogon. 04.06.06, 22:20

• tygrysio_misio Re: Ja tam mam ochotę na Samogon. 04.06.06, 22:41
        a ja na winko
    • aguszak ekshibicjonistyczne nieco... :P 04.06.06, 22:31

• tygrysio_misio Re: ekshibicjonistyczne nieco... :P 04.06.06, 22:41
        a co?
        nie mozna;]
        przynajmniej nie jestem zaklamana i nie udaje dziewicy;]
        • aguszak nie trzeba udawać dziewicy, żeby... 04.06.06, 22:45
          ... zachować sobie odrobinę intymności...
          Ty najwyraźniej jej nie potrzebujesz i niejako nam ją odbierasz...
          • tygrysio_misio Re: nie trzeba udawać dziewicy, żeby... 04.06.06, 23:02
            poprostu mialam kryzys w oziebloscismile

kazdy czasem z braku wariuje..cokolwiek by to bylo

niektorzy leca na pieniadze..ja bym sie chetnie przytulila
    • six_a Re: Mam ochote na samogwałt 05.06.06, 09:35
      o 13.30 wczoraj to ja miałam ochotę na buraczki, które się robiły
      i weź wyrzuć samogwałt ze słownika, niektóre to se lubiom obrzydzać wink
    • tombeard I co potem? Podasz siebie do sądu za gwałt? ;))) 05.06.06, 17:40
      • tygrysio_misio Re: I co potem? Podasz siebie do sądu za gwałt? ; 05.06.06, 17:43
        czemi nie?
    • krambambulia Cholera 05.06.06, 17:43
      a mi baba seks zasugerowała i nie skorzystałam, żałuje teraz sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka