pierozek_monika 05.06.06, 13:17 dla psa czekam na propozycje może być dwuczłonowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:21 może na użytek domowy będzie tołdi a w papierach inaczej Odpowiedz Link
vandikia Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:23 dalej doczytałam, ze to nie dla Twojego psa jakies dostojniesze ma byc pewnie Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:26 gdzie tak doczytałaś - to dla przyszłego, mojego! mam nadzieję znaczy, bo może się zdarzyć, że nie będzie w miocie takiego jakiego chcę. Za miesiąc się dopiero urodzą szczenięta, ale w imiona pobawić się już można Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:27 jaka rasa? i co na to kot? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:28 co na to dwa koty i pies nic - będą się cieszyć. cocker spaniel angielski Odpowiedz Link
vandikia Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:28 )) z tym, ze hodowca narzucil, hehehe nie pomyslalam, ze to Ty )) no a jakiego chcesz? to moze tak bedzie latwiej dopasowac imie Odpowiedz Link
alpepe Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:21 a jak jakaś masywna rasa, to: tracker Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:21 cocker spaniel angielski Odpowiedz Link
alpepe Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:27 mi chodziło po głowie Tobias, do cockera pasuje, no, tak samo Toffee . Coś słodkiego i milusieg/ Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:28 toffee super!!! Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:28 tofik by nawet pasował pod umaszczenie (biało-pomarańczowe) ale jest już parę Tofików Odpowiedz Link
alpepe Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:30 no, to to byłby toffee the very sweety Odpowiedz Link
lena_zet Re: pierogu 05.06.06, 13:20 ty mnie powiedz-dla psowia czy sókowia?psowia, prawda? Odpowiedz Link
lena_zet Re: pierogu 05.06.06, 13:30 nosz kurwa, oczywiście nie doczytałam, ze angielskie )) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:26 tajger, tytus, traper,terry, Odpowiedz Link
pierozek_monika mogą być nieco abstrakcyjne, kilkuczłonowe, typu: 05.06.06, 13:27 tommorow never die Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mogą być nieco abstrakcyjne, kilkuczłonowe, t 05.06.06, 13:29 thrilling emotion Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: mogą być nieco abstrakcyjne, kilkuczłonowe, t 05.06.06, 13:29 no no całkiem, całkiem.... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mogą być nieco abstrakcyjne, kilkuczłonowe, t 05.06.06, 13:35 tasty strawberry lub tasty cokolwiek innego tonight sky tavern on the desert trembling body Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: mogą być nieco abstrakcyjne, kilkuczłonowe, t 05.06.06, 13:38 muszę sobie wydrukować Wasze propozycje, bo bardzo mi się podobają! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mogą być nieco abstrakcyjne, kilkuczłonowe, t 05.06.06, 13:38 take me in your arms Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:32 gracie na emocjach ale dobre! Odpowiedz Link
onlyju Truman(Show),Tales(z Miletu),Travolta(John) 05.06.06, 13:31 Tedi (Bear) Trefl (yy....) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Truman(Show),Tales(z Miletu),Travolta(John) 05.06.06, 13:32 Truman Show jest fajne Odpowiedz Link
lena_zet Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 13:37 taylor train turkey ? hihi twix-najbardziej mnie się podoba Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Tico? btxt 05.06.06, 15:02 ticoqp napisał: > co? pytam, nie wolam. Odpowiedz Link
ticoqp Re: Tico? btxt 05.06.06, 15:15 to sie pytam o co pytasz? kiedy sie wola jest na ogół ! Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 19:44 Toffi - najlepiej dla jamnika. a dlaczego na T? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 05.06.06, 22:30 TAO TAOS TAR TARA TARGA TARO TAROT TARRAGON TARTINE TARTUFFE TARZAN TATTERS TATTLETALE TATTOO TAURUS TAUSKEY TAXI TAZ TAZER T-BONE TEACUP TEAL TEASE or TEASER TENNESSEE TEQUILA TERMINATOR TERRA-COTTA TERROR TESS TESTAROSSA TEXAS THAI THATCHER THOR THORN or THISTLE THUDPAW THUMPER THUNDER THYME TI AMO TIARA TIE-DYE TIGER TIGGER TILLY TINKER TINKERBELL TINKERTOY TINKLE BELL TINMAN TINSEL TINY TIPSY TISSOT TITAN TITIAN TIZZY or TIZZ TOAD TOBY TOFU TOMAHAWK TOMBA TOM-TOM TONTO TOOTER TOOTSIE TOPAZ TOREADOR TORNADO TORO TORTS TOTO TOUCHÉ TOVA TOYBOX TRAILBLAZER TRAMP TREAT TREKKY TRICKY TRILOGY TRINKET TRIP TRIXIE TROJAN TROLL TROPICANA TROUBADOUR TROUBLE TROUPER TROUT TRUFFAUT TRUFFLEHUNTER TRUFFLES TRUMP TRURMAN TRYST TSUNAMI TUBBO (also TUBBY or TUBS) TUFFY TUGBOAT TULIP TUMBLEWEED TUNA TUNDRA TURBO TURKEY TUTTI-FRUTTI TUTU TWEETY TWERP TWINKIE TWINKLE TWISTER TYCOON TYPHOON T.L.C. T.N.T. TABOO TABRIZ TAFFY TAG TAHITI TALAHACHE TALISMAN TALLYHO TAMAHTO TAMARA TAMPEST TANG TANGO TANK TANKA TANNER www.petnamesworld.com/ www.dog-names.us/ Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Konkurs na Imię na "T" angielskie 06.06.06, 08:32 o boże dzięki, teraz to dopiero mam problem Odpowiedz Link