Dodaj do ulubionych

Butem w mordę :DDD

06.06.06, 08:45
Chciałam tą droga podziekowac istnej, lence i ticusiowi za obudzenie big_grinDDDDD
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:12
      ło smile)) ja se przyszłam do pracy na dziewiątą....wczoraj na dziesiątą....
      • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:19
        Lenka jesteś chora i wcale nie powinnaś przychodzić, tylko wygrzewać sie w
        chałupie smile
        • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:24
          wyro na ruje przygotowane?smile)))))))
          • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:30
            ryło na .uje przygotowane???? bezczelny!! 'PP
            • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:32
              to do lenina było bo się wczoraj ustwialismysmile
              a tobie cipi raci ciągle się śnia?smile
              • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:34
                słyszałam, wykolegowaliscie mnie ;PPP
                nie śnią, atakują wink)
                • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:37
                  jak się ucieka do domu zamiast łapać nadgodziny to co ja poradzę?smile ale moze
                  cos się jeszcze da zrobić? w sumie wyrko lenina nie?wink
                  to trza spier......smile))))mowiłem, ze tak bedziesmile
                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:43
                    sprawę mialam do zalatwienia smile) zresztą tu nie ma nadgodzin, nawet nikt nie
                    zauważy crying( Lenka ma wyrko z ikei to niebezpiecznie je przeciażać smile)
                    tak mówiłeś ze w pizdu, ale tam to tylko chłopy mogą wink)
                    • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:45
                      kazdy ma swoje priorytetysmile
                      to już wiemy i srodki zaradcze sa przewidziane
                      zostań chłopemsmile
                      • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:01
                        ano, ja mam priorytety codziennie zawsze o 16 tej smile
                        tzn. środki anty? wink))
                        Ba, od dawna sie staram, ale mi nie wychodzi tongue_outPPPPP
                        • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:11
                          to albo je zmień albo........no nie wiem co Cipo radzić?wink
                          nnnnie do końca ale ten tok rozumowaniasmile
                          rozporek trza rozpiąc to sam wyjdzie
                          • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:24
                            nenenene moje priorytety są OK smile) robie se dobrze wink)
                            antydepresyjne?? (depresja=ponizej poziomu morza)smile))
                            wiedziałąm że to powiesz wink))))
                            Rozpinam i nic?
                            • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:27
                              to nici z rujitongue_outPPPPPPPP
                              antywagowe
                              ja tez wiedziałemsmile)))) a co dokształt był?smile
                              • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:30
                                nici w ryju sie mówi big_grinDDD
                                z tych to tylko na odchudzanie cos z apteki?
                                weź bo Cipa lnę wink)) co to jezd dokształt?
                                • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:37
                                  ? nie znałem? takie dentystyczne?
                                  bandaz elastyczny jak z apteki?smile)))))

cipal bez ogródeksmile)))))
                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:40
                                    kwestia smaku big_grinDD jakie lubisz smile denty styczne też mogą byc
                                    myślisz, ze można nim wzmocnić wyro?
                                    Cipa łuję wiec ;DDDDD Co to ten dokształt pytam sie?
                                    • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:51
                                      mendowe oczywiście smile lub wyjatkowo pizdacjowesmile
                                      był przepis podany w wątku o szataniesmile na wzmocnienie łóżka
                                      no jak co qrd? dokształcenie w danym temaciesmile))))))
                                      • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:54
                                        to włosy są, pomyliłeśsie tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                        tam były wory z piachem, jak w oko pach smile)
                                        dokształ mi sie jakos technicznie skojarzył smile)) z jakimś narzędziem czy
                                        nakrętką.
                                        • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:06
                                          anielskie chyba?smile
                                          no, a co nie pasi? wór do wora bedzie.........co będzie? no co?
                                          a mnie z dobrym kształtemsmile)))
                                          • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:10
                                            nie anielskie tylko mentowe i pizdacjowe czyli uonowe ;PPPPPPP
                                            będzie potwora? zmora?
                                            A jaki to dobry? smile)
                                            • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:22
                                              ale Ci sie dzisiaj dziwnie kojarzy ciekawe czemu?smile))))))
                                              dla amatorasmile
                                              idealny-kulisty oczywiściesmile
                                              • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:25
                                                Dzisiaj???? spostrzegawczy jesteś qrteczka! ;PPP
                                                Kulisty? Wole jak u glisty wink))
                                                • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:27
                                                  dobra dobra koniec tematusmile)))))))))))
                                                  ale kulisty jest idealny - stan parcia hydrostatycznegosmile)))))))))))
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:29
                                                    Buzia w cip? ;PPP
                                                    na pęcherz?
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:38
                                                    w ile?wink
                                                    w przybliżeniu własnie taksmile))))))
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:40
                                                    wiśnia, nie widzisz ze u jest blisko i? wink))
                                                    w przyblizeniu do Betlejem i owszem, ale generalnie to duze okrągłe d.py Ci sie
                                                    podobaja? ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:56
                                                    ????????? nie
                                                    nie zastanawiałem się ale duże chyba nie?
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:09
                                                    Na klawiaturze, stąd literówki wink))
                                                    a czeba sie nad tym zastanawiać? ;PPPP
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:21
                                                    palcyma?smile
                                                    jak pytasz to chyba trzeba będzie? pomyslmy???????? nieeeeeeee chyba raczej
                                                    niesmile))))))
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:23
                                                    a można czem innem?
                                                    topra niech cipe.dzie ;PPP kuliste malutkie d.pki wink)
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:37
                                                    dyńkom chyba?smile
                                                    prawie takie nibycycki?smile)))))
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:38
                                                    nie próbowałam smile)
                                                    ee tam nibycycki, to tak jakbyś powiedział na cycki nibydupki wink)
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:43
                                                    podnieś i walnij pare razy fajne uczuciesmile
                                                    niby półdupki chyba?smile))))))))
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:47
                                                    he??? próbowałeś tak publicznie? Ja wole nie big_grinDDD
                                                    a wiesz że są nibynóżki?
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:53
                                                    nie wiem nie pamiętam ale co? zeby se myje w robocie to co to za szok dla ogółu?
                                                    wiem i niby czułki tez
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:58
                                                    zeby to normalka, ale żeby głową w klawiaturę to nie wiem ;PP może dlatego nie
                                                    pamietasz??
                                                    ze szkoły czy z reklamy wiesz? smile))))
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 13:23
                                                    ? klawiatura chyba normalniejsza jednak?smile doktora spytam co sadzi ? może od
                                                    tego?
                                                    z kólka pozalekcyjnegosmile
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 13:36
                                                    ale klawiaturę też czyscisz szczoteczką? smile)
                                                    hehehe a biologii sie pozalekcyjnie douczałeś? smile))
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 13:41
                                                    nie dyńkąsmile)))
                                                    nie łaciny jeszcze, biologii to z geografica w składzikusmile
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 13:46
                                                    a jak mieścisz główkę między klawisze? ;PPPP
                                                    w mojej starej szkole w sali geograficznej był składzik na mapy ale geografica
                                                    byłą stara jędza big_grinDDDDD nikt nie reflektował na reko-lekcje
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 13:48
                                                    tam wsadzam jęzorsmile
                                                    nasza też z przymusu każe iśc a nie z własnej wolismile)))))
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 14:06
                                                    i naciskasz enter? ;PPPPPPP
                                                    to sie nazywa molestowanie chyba? wink)
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 14:21
                                                    nie spacjęsmile
                                                    e tam moelstowanie przysługa i tylesmile cos za cośsmile
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 14:33
                                                    Łatwiej trafić, fakt wink)
                                                    heh, a ja sie musiałąm uczyć ;PPP
                                                  • ticoqp Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 14:42
                                                    szczególnie jezykiemsmile))))
                                                    a kto Ci kazał?
                                                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 14:45
                                                    nawet po omacku i po pijaku;PP
                                                    NIkt nie kazał mapy przynieść wink)))
        • lena_zet Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:25
          no, prawda, dzisiaj głos straciłam, ledwo dycham, a zajęć tyle, że nie chce mi
          się nawet gadać.Narazie żyję między pracą, domem, domem babci i szpitalem
          dziadka, ech, brakuje mi kilku godzin w ciągu doby.
          • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:32
            współczuję... babcia mojego m zmarła dopiero co. Dzisiaj pojechał na pogrzeb w
            Twoje okolice.
    • kasitza Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:30
      butem w morde. wrociwszy wlasnie i wysiadlszy wlasnie ze statku
      • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 09:32
        wygrzałaś się? wink))
        • kasitza Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:05
          no! 25 stopni bylo, a tescie siedza nad morzem srodziemnym i trzesa sie z
          zimna, hehe
          • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:18
            EXTRA smile)) u nas rano jak wychodziłam z domu było 10.
            • kasitza Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:48
              pod kregiem polarnym w szwecji jest 9 stopni
              • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:09
                i w warszawie smile)) czyli nie muszę jechać na niałę niedzwiedzie do szwecji o smile)
                • kasitza Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:29
                  no nie! wejdz do lodowki, to sie zagrzejesz
                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:31
                    niebo mam na 6 stopni smile))
                    ale słonko wylazło, może trochę poświeci
                    • kasitza Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 12:55
                      miejmy nadzieje ze dluzej niz wokol kola podbiegunowego
    • vandikia Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:05
      a czemu tak drastycznie? smile butem? w morde? czesc i milego dnia, bo ja chora i
      tona pracy smile))
      • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:25
        Kiedyś dzieciaki witały się z niemieckimi turystami (z szerokim uśmiechem na
        twarzy)
        BUTEM WMORDE ;DDDD
        A niemcy nic nie podejrzewając odpowiadali: GUTEN MORGEN!
        • widokzmarsa Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:48
          BUTEM TAK?
          też było
          • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 10:55
            BUTEM TAK dostaniesz po 12 tej wink)))))
            • widokzmarsa Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:01
              nie każdego dnia jestem zły z rana)) ale mozna mnie teraz nap..ać bo jeszcze
              śpię i się nawet nie odszczeknę..
              • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:05
                O fajnie smile))) Mogę wyzyć swoje sadystyczne i feminstyczne instynkty
                bezkarnie big_grinDDDDDD
                czemu jeszcze spisz o 11?
                • widokzmarsa Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:13
                  bo czytałem do 4 rano a wstałem o 8 i teraz mi się jeszcze wszystko miesza bo
                  zamiast wyjść na spacer to leżałem w wyrku i oglądałem wiadomosi a potem siadłem
                  do kwitów. Ale już powoli dochodzę do siebie. Czas na kawę i fajkę.
                  • dzikoozka Re: Butem w mordę :DDD 06.06.06, 11:18
                    a co dobrego czytałeś? Czasami też tak mam, że trudno mi sie oderwać.
                    Spox, czasami trzeba powoli rozruszac organizm, tylko te faje miałeś rzucić i
                    co????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka