Dodaj do ulubionych

k o n a m ...

06.06.06, 11:02
jesli porod silami natury to ból jak przy okresie tylko 100 razy gorzej to ja
poprosze o cc!
połknelam juz prawie cale opakowanie ibupromu - chyba sie pod biurko walne w
pozycje embrionalną to mi przejdzie...
Obserwuj wątek
    • onlyju Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:05
      to jednak nie ma dzidzi?
      o masz...
      • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:07
        no przecie pisalam w swoim wczorajszym wątku ze nie bo dostalam wczoraj okres...
        i szczerze Ci powiem ze sie zawiodłamsad
        • onlyju Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:09
          nie doczytałam kurde.
          wyobrażam sobie chyba ten zawód...
          • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:10
            no wiesz - lata lecą - najwyzasza pora zaczynac działac ostrosmile
            nie chce przychodzic po smyka do szkoly i zeby dzieci wołały: ej ty babcia po
            ciebie przyszłasmile
            • onlyju Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:12
              babciu, to po bożemu: do kościoła, a potem do łóżka
              wink
              • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:14
                tylko mi nie mów ze w łóżku też musze po bożemu? smile
                • onlyju Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:36
                  no tam to wręcz odradzam smile
                  • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:40
                    no raczejsmile)
    • dzikoozka Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:07
      MI pomogło coś. TRwale. Teraz @ w ogóle mi nie dokucza, nie usze brac żadnych
      tabletek i nie miewam PMSa. Otóż to lekarstwo to - urodzenie dziecka wink)
      • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:09
        to ja tez chce taksmile
        ale widzisz - to nie takie łatwesad
        ale mam plan hihi
        • dzikoozka Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:20
          hehe najlepiej nie planowac, bo jak sie kobieta spręża to gorzej zachodzi smile)
          najlepiej tak mimochodem wink))
          • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:22
            no raczejsmile
      • onlyju Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:09
        poważnie?
        • dzikoozka Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:21
          serio, wcześniej bez tabletek ani rusz, teraz musze pamietać, zeby zmienić
          tampon wink))
          • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:22
            no i w ogóle można przegapić początek smile))
            • dzikoozka Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:27
              spox najpóźniej zauważyszm jak ci do buta wleci wink))))))))))))))
              • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:29
                but to but, ale daty trzeba pamiętać, a jak ktoś ma sklerozę jak ja, to tylko
                mniej więcej jarzy, czy początek czy koniec miesiąca, a może środek.
                a jak sobie zapiszę, to potem nie pamiętam gdzie zapisałam.
                • dzikoozka Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:32
                  a mi sie ostatnio przesunęło o tydzień przez wyjazd, załamka. Jak siedze na
                  miescu wszystko ok, a jak gdzieś wyjade, nie znam dnia ni godziny wink)
                  • onlyju Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:37
                    o matyldo! z jednej strony to dobre, a z drugiej uciążliwe.
                    nie ma mocnych. idę po batona, bo jestem poruszona.
                    • dzikoozka Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:41
                      Bstonem się poruszysz? ;PPPPP
    • ticoqp ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:08

• monalisa.pl Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:11
        nie wykluczone ze jest dzis we mniesmile
        • ticoqp omen????? moge byc chrzestnym jak sie nikt nie zgo 06.06.06, 11:24
          dzi
      • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:22
        przeca jestem smile))))
        • monalisa.pl Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:23
          a masz trzy szóstki na karku??? smile
          • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:25
            nie, ale mam czarne długie włosy, tatuaże i kolczyki i ubieram si ę na
            czarnosmile))
            • monalisa.pl Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:27
              e tamsmile ja tez mam tatuaze, kolczyki (i kiedys czarne wlosy) i czuje bardziej
              aniolem niz diablemsmile
              a Tobie kobieto z oczu patrzy samo dobro wiec nie zmyslaj mi tu smile))
              • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:28
                bo to taka zmyłka, a raciczki to mi widać jak sama zechcę smile)
                • monalisa.pl Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:29
                  i ogon?? smile
                  • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:31
                    a widły jakie mam..... sam Pan Lepper z samejbrony by się nie powstydził smile
        • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:24
          to pokaz ogon i rogi
            jak mnie złapiesz smile)))
            a i tak najlepsze mam raciczki smile))
            • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:29
              a siarką chociaz capisz?
              • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:30
                nie tam, jam nowoczesny szatan i czosnkiem z lekka trącę z greckiej tawerny smile)
                • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:34
                  mutantsmile)))))))
                  • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:36
                    komediant smile)
                    • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:37
                      to czosnek ma wł. rozweselające?
                      • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:42
                        czosnek ma właściwości przyciągające, ekhm..... smile)))
                        • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:45
                          ścigające chyba?wink))))
                          a co przyciaga?
                          jakby sie zastanowic to kupa tez ma takie właściwości?wink
                          • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 12:46
                            ściągające to ma ałun smile)

muchi???
          • six_a Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:28
            niech lepiej pokaże nogi i regon, z tym że regon niekoniecznie.
            • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:29
              a po co nogi?
              • six_a Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:30
                taka gra półsłówek czyli sra półgłówek smile
                • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:32
                  no tak - bo nie znałem tegosmile))))))))
            • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:29
              toć napisałam, że raciczki u mnie jalepsze smile))
              • six_a Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:31
                jak nie kopyta, to mogom być smile
                • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:31
                  leniwe? smile
                  • six_a Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:33
                    jak dużo siedzisz, to leniwe smile)))
                    • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:34
                      ale słową daję, że bez sera smile)
                      • six_a Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:38
                        trudno, nie można mieć wszystkiego smile
                        • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:43
                          ale ogniem zionę he he...smile
                          • six_a Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:46
                            to pewnie od czosnku smile
                            • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 12:47
                              i od ognistej wodysmile
              • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:31
                eeeee tam bujaszsmile
                • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:32
                  nie mówie o mojej ludzkiej powłoce, bo akurat tam się nie ma czym chwalić smile
                  • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:33
                    tylko te raciczki wystające z......rekawiczki?
                    • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:35
                      ticoqp napisał:

> tylko te raciczki wystające z......rekawiczki?

TAAA.... z mysiej piczki smile
                      • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:36
                        chciałem byc kulturalnysmile
                        • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:43
                          nie rozśmieszaj mnie smile
                          • ticoqp Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 11:46
                            zajady?wink
                            • mamba30 Re: ja mówiłem, ze szatan dzisiaj zawita do nas 06.06.06, 12:47
                              na zadzie smile
    • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:19
      swego czasu różne dziwne rzeczy stosowałam, ale najlepszy był przeciwbólowy (na
      dziś mogę polecić nurofen forte) + butelka ciepłej wody lub jak masz, to
      termofor (nie za gorąca woda, ale taka, żeby czuć ciepło)
      • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:21
        jestem w pracy terazsad jedyne na co moge sobie pozwolic to na prochy i goraca
        herbatesad
        ja chce do domuuuuuuuuuuuuuuuuuu (a nie moge sie zwolnic bo dzis mam szkolenie)
        • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:25
          herbata też powinna trochę pomóc, grunt żeby się rozgrzać.
          • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:27
            piecyk tez wlaczylam bo w robocie zimno jak w psiarni
      • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:25
        a czemu kota nie polecasz?smile
        • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:27
          ale w proszku czy w galarecie?
          gdzie ona kota w pracy złapie?
          • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:30
            siądzie na kamieniu może bedzie leżał koło wilka?
            • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:39
              bólu korzonków też jej życzysz?
              normalnie do rany przyłóż. smile
              • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:42
                to jest nadinterpretacja połaczona z manipulacja ale baby z tego
                słynąsmile)))))))))
                w sumie to jej współczuję
                • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:45
                  lepsza zła sława niż żadna wink
                  sie tera nie tłumacz smile
                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:47
                    w sumie? taki atylla np?smile)))))))
                    dobra już nie będe - dosyc tego dobrego qrD
                    • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:55
                      smile
                      i do roboty qrD! wink)))
                      • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:59
                        cały czas dzisiaj tyramsmile))))))
                        • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:02
                          tak sobie tylko mówię, w ramach samodyscypliny smile
                          na tej stronie z koszulkami mieli taki napis:

Uczyć się, uczyć i jeszcze raz uczyć - Lenin
                          Lenić się, lenić i jeszcze raz lenić - Uczeń

smile
                          • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:04
                            haaaaaaaahahahaha dobre- se na wygaszaczu napisz samo.......smile
                            no znamsmile ale to nie ja napisałemsmile
                            • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:10
                              dopuszczanie do wygaszenia jest szczytem lenistwa wink
                              był też napis: NBA - natural born asshole
                              wchodzisz w zakup? wink)))))))
                              • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:15
                                albo wrodzonej oszczędnoścismile))))))))
                                bardzo qrD smieszne
                                mnie się jedna podobała na moim 100 kilowym 160cm koledze - wygrałem z anoreksją
                                • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:20
                                  oszczędności też wink)) oraz wrodzonej pracowitości, bo lenistwo nabyłam w
                                  trakcie tzw. życia.
                                  smile)))))))) ja tam się uśmiałam
                                  aaa, pamiętam
                                  jak nie chcesz nba, kup taką z napisem na klacie: click here if you want to see
                                  me naked smile))))))
                                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:23
                                    a przed zyciem odznaczałas sie wielka pracowitością? a kim wtedy byłas?smile
                                    taa żeby miał dziurę wytarta w tym miejscu? nie ma głupichsmile)))))))
                                    • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:29
                                      nie było żadnego przedtem - urodziłam się pracowita, a potem się zaraziłam
                                      leniem i tak się składa, że na dzień dzisiejszy jest to choroba nieuleczalna smile
                                      skromność przez Ciebie przemawia, doprawdy niepotrzebnie smile)))))))))
                                      to może taki tekścik?
                                      "ch.j c. w d.p.
                                      chcesz kupić samogłoskę?"
                                      smile))
                                      • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:35
                                        to jak jedrzej radek -urodził się we wsi pajęczyn górny .........smile))))
                                        kojarzysz chociaż gdzie tę france złapałaś?: zebym moze omijał te rejony?
                                        cóz taki juz jestem skromny szczery pracowity-do rany przyłóżsmile
                                        wybieram telefon do przyjacielatongue_out
                                        • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:49
                                          smile
                                          nie wiem, co za świnia mi francę sprzedała (tak się mszczą przypadkowe
                                          kontakty), ale jak spotkam, oddam z nawiązką smile
                                          pomnik se zaprojektuj smile
                                          nie ma takiej opcji smile
                                          • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 12:59
                                            zeromski to byłsmile)))))
                                            na dysce pewnie albo na cipsach?smile)))))
                                            juz mam - taki aniołek z kółkiem nad głowąsmile
                                            bo co?
                                            • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:04
                                              pajęczyn dolny to był smile))
                                              cipsów nie jadam, ale przez chrupki kukurydziane może?
                                              marmurowy? smile
                                              eeee, jajco? smile)))))
                                              • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:11
                                                w czworakach dworskichsmile
                                                na cipsy to sie chodzi a nie jadasmile))))))
                                                wielkanoc sie przypomniala?)
                                                • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:17
                                                  podobno smile
                                                  chodzi sie na lody smile
                                                  kot ma nieciekawe wspomnienia z tego okresu, nie mówmy o tem smile
                                                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:19
                                                    na łóżku biednego fornalasmile
                                                    ?????? lody to sie stawiasmile))))))) a nie chodzi
                                                    a u Ciebie co słychac ?smile)))))))))))
                                                  • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:24
                                                    do wyra ciągnie? smile)))
                                                    i stawiasz? smile)))))))))))
                                                    wszyscy chorzy smile
                                                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:28
                                                    wiek pacholęcy spedzał....
                                                    a chcesz?wink))
                                                    pewnie witamin nie jadłaś w zimie?smile)))))))0
                                                  • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:41
                                                    podobno ptactwo pasał?
                                                    a to promocja? czy przekupstwo? wink)))
                                                    to ta przedłużająca się zima smile))
                                                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:46
                                                    to chyba janko muzykant?
                                                    nieokeiłznana chęć postawieniasmile))))))))
                                                    bzdura- w tym roku cholera jak nigdy nawet przeziebiony nie byłem
                                                  • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:52
                                                    to może świniaki? bo kaczki jak widać nienapasione.
                                                    oj, w skaryszku Cię usłyszą smile ksiądz na naukach mówił, że w takim wypadku
                                                    trzeba szklankę wody wypić albo jakoś tak smile
                                                    no jest się czym martwić smile
                                                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:57
                                                    to inna bajka była - o świniopasie
                                                    na jakich naukach? w wodzie sie lody rozpuszczają?ale jak ksiądz lubi?????
                                                    no jest a co moze nie?
                                                  • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 14:05
                                                    i sierotce maryi? smile dobra, dobra wiem która smile
                                                    no takich tych co ja wiem, a Ty rozumiesz. Ksiądz też chce stawiać?
                                                    dziękować trzeba i na mszę dać smile

A taki dowcip dostałeś od mmagi?
                                                    - Ładne ksiądz ma buty, zamszowe?
                                                    - Nie, za własne.
                                                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 14:11
                                                    no czyli wszystko jasnesmile
                                                    smile))) no dobra niech będzie ze wiemsmile świece zamiast lodów chyba?
                                                    drugiiiiiiiismile
                                                    a pokaz lekarzu co masz w garażu?smile
                                                  • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 14:23
                                                    smile
                                                    weźmy tego Twojego proboszcza i niech nam stawia, a po ile teraz kulka?
                                                  • ticoqp Re: k o n a m ... 06.06.06, 14:30
                                                    a jak psy spusci z łańcucha? on Cipo stawi he he -dobresmile)))))
                                                    a kulka chyb atak jak było? po dwójaku smile jak za basensmile))))))))
                                                  • six_a Re: k o n a m ... 06.06.06, 14:44
                                                    to może chociaż Tobie? wink))))
                                                    Ty mi, on Tobie, ja nikomu i jest git smile
                                                    taki trójkąt smile
    • lajton Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:25
      tez wylam zawsze z bolu jak pies, ale na razie mam piguly,m wiec mam tez spokoj

w twoim przypadku to zly srodek, hehe
      • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:29
        jak bralam przez 5 lat piguły to tez mialam luzik z okresem, teraz mam sajgon
        niestety
        na szczescie to tylko 3 dni i spokój na miesiacsmile
        • lajton Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:31
          jak se przypomne do godziny wycia, czasami nawet stan podgoraczkowy i qrwice
          na caly swiat - o nie, moich cudownych pigul do konca zycia nie odstawie

mam za to pytanie do Ciebie odnosnie rzucenia pigul i nastepstw tego - nie
          mialas zadnych problemow? (o cere mi chodzi dokladnie)
          • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:40
            czasami mi bardzo brakuje piguł jak np mam zaplanowany jakis wyjazd wakacyjny
            czy cos,a nie moge tego przesunąc jak przy pigułkach...

co do rzucania: kiedys mialam problemy z cerą (plecy), im dluzej bralam pigułki
            tym lepiej mi wychodzilo to na dobre a w rezultacie cera mi sie bardzo
            poprawila i bylam bardzo zadowolona z efektu, balam sie odstawiac proszki
            wlasnie z powodu cery, ale o dziwo wszystko jest nadal OK i bez zmian. włosy mi
            tylko wypadaja bardziej ale moze to nie wina piguł tylko np braku cynku? nie
            wiem, wiem jedno: libido wzrosło o 200%,przy pigulach bywało z tym rozniesmile
            teraz jest GIT jesli o to chodzismile aha - balam sie tez ze okres sie
            rozreguluje ale tez jest z tym spoko - nie jest coprawda jak przy pigułkach co
            28 dni z zegarkiem w reku, ale jest co 34 dni rowno i trwa 3 dni no tylko ze
            jest bardzo bolsny a przy prochach nic nie czulam...

wybor nalezy do Ciebiesmile
            • lajton Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:44
              Pytam, bo ja raz zrobilam sobie polroczna przerwe i wygladalam jak upior.
              Nigdy nie mialam najmniejszych problemow z cera, tzw. pupka niemowlaczka, a po
              odstawieniu na pysku mialam istny koszmar! Teraz z nowu jest Ok, ale jak je
              rzuce i to swinstwo wroci to pochlastam sie chyba o kant kiblasad
            • alpepe Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:44
              1. rób sobie herbatki z rumianku, jak czujesz, że cię chwyta
              2. pyralgina skuteczniejsza smile
              Ja ci nie współczuję, bo nie dość, że zdycham, jak się zaczyna, to jeszcze 7 dni.
              Ale na szczęście mnie zwykle łapie w weekendy, to wtedy cierpię w domu.
              • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:34
                najgorsze jest to ze nie przwidze kiedy to sie pojawia
                nie czuje nic, dopiero na drugi dzien umieram
                stwierdzam wlasnie ze tylko apap mi pomaga nic innegosmile
    • pszczolaasia Re: k o n a m ... 06.06.06, 11:44
      o cholera..to nie teges?... no przykro mi no.. a mi ibuproim nie pomaga;-/
      tylko pareacetamole i to takie kilery...kiedyś dostalam w spadku po bracie
      tramal..z rozżewnieniem to wspominam. a to pierwszy raz cie tak boli czy zawsze
      tak?
      • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 13:29
        no. niestety, nie tym razem...
        boli, odkad rzucilam tabletki czyli od grudnia 05sad
    • juleczka4 Mona 06.06.06, 11:45
      a ja właśnie też czekam na okres i chciałabym się go nie doczekać!!

Ale wiesz czuję ,że w najbliższym czasie razem będziemy przescigać się naszych
      w dolegliwościach ciążaowych smile)

Trzymam za nas kciuki kiss
      • monalisa.pl Re: Mona 06.06.06, 13:31
        to ja zycze zebys sie nie doczekalasmile
        moze , mozesmile bylo by smieszniesmile(teraz tez czulam ze to moze juz TO ale
        niestet ehh)
        dzieki, ja tez!
    • kobieta_na_pasach to ty wreszcie jestes w czym? 06.06.06, 12:41
      w ciazy czy w okresie?
      • monalisa.pl Re: to ty wreszcie jestes w czym? 06.06.06, 13:30
        no niestety, nie udało sie tym razem...
        mam okres
    • aguszak Re: k o n a m ... 06.06.06, 14:22
      wiem, co to za ból i współczuję
      mnie się wydaje, że poród boli... inaczej wink
      • monalisa.pl Re: k o n a m ... 06.06.06, 14:27
        kazda czuje inaczej, a ze ja mam niski próg odpornosci na bol to juz w ogole
        sobie nie wyobrazam siebie w ciazy i podczas porodu - takze w moim przypadku cc
        to bedzie dobry wybórsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka