Dodaj do ulubionych

jestem chora, ciagle chora!!!!!!

10.06.06, 17:23
choruje juz od 2 maja. nie chce juz zyc!!!!!
Obserwuj wątek
    • hultaj78 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 17:27
      Się nie poddawaj!
      Biedactwo... <współczuje>
      • kobieta_na_pasach Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 17:28
        hultaj78 napisał:

> Się nie poddawaj!
        > Biedactwo... <współczuje>

nie mam pracy, choruje, nie mam juz sil....
        • hultaj78 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 17:42
          Moja mama zawsze mi mówiła na takie momenty:
          "Jeszcze nigdy nie było, żeby jakoś nie było".
          Póki co ani razu nie zawiodło.
          Poprawi się, zobaczysz.

--
          You can look, but you can't touch.
          • kobieta_na_pasach Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 17:46
            hultaj78 napisał:

> Moja mama zawsze mi mówiła na takie momenty:
            > "Jeszcze nigdy nie było, żeby jakoś nie było".
            > Póki co ani razu nie zawiodło.
            > Poprawi się, zobaczysz.
            >
            tak, ale kiedys to bylo jakos, a teraz jest nijak.
            > --
            > You can look, but you can't touch.
            • hultaj78 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 17:47
              "Jakość" tylko na chwilkę "mrugnęła".
              • kobieta_na_pasach Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 17:53
                hultaj78 napisał:

> "Jakość" tylko na chwilkę "mrugnęła".

tiaaa, wczoraj sluchalam prezesa Nautiliusa. podobno nie powinnismy uciekac z
                polski , bo niedlugo bedzie to jedyny kraj, w ktorym da sie przezycsmile
                • aasiula1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 18:29
                  ooo też to widziałam na polonii, teraz moja emigracja stoi pod znakiem zapytania
                  • hultaj78 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 19:16
                    Nie widziałem, nie widziałem, o co biega? Może linka zarzućcie, aboco?

--
                    • aasiula1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 21:47
                      jakiś typ opowiadał o roku 2012. Ze nie bedzie konca świata, tylko się bieguny
                      magnetyczne zmienią. I w Polsce podobno w miarę łagodnie nastąpi ta zmiana (I
                      będzie u nas równik)
                      • veeto1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 22:12
                        To chyba jednak ten typ bardziej cierpiący od k_n_p jest. wink
                        • aasiula1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 22:36
                          no i mówił, że kalendarz Majów kończy sie w 2012 i egipcjanie cośtam wiązali z
                          tą datą. I jeszcze ze co 11 lat słońce ma wzmożoną aktywność a co 1011 czy
                          jakoś tak jest Hiperaktywne. Pole magnetyczne robi się wtedy tak silne, że
                          właśnie zmienia bieguny magnetyczne planet. Ja tam nie chce nic mówić, ale to
                          że w przeszłości naszej planety następowały zmiany biegunów jest stwerdzone
                          naukowo i to akurat wiem od dawna
                          • hultaj78 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 11.06.06, 07:29
                            Tak, ale bieguny magnetyczne zmieniają się na Ziemi co około 20 000 lat, a nie
                            co 1011.

--
                            • aasiula1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 11.06.06, 10:56
                              a mnie to rybka co ile się zmieniają, oby nie za mego życia się to działo
                              • hultaj78 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 11.06.06, 13:08
                                co, cała nauka geografii by poszła się walić, co? wink
                                • aasiula1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 11.06.06, 22:15
                                  geografia to pikuś! Jak ja kiedyś słyszałam o tej zmianie biegunów to mówili,
                                  że to na moment grawitacji nie ma. A sama zmina jest dość nagła! To mnie
                                  dopiero martwi, ja mam dwójkę maleńkich dzieci smile)
                                  • hultaj78 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 12.06.06, 12:13
                                    Jak grawitacji nie ma?! bez sensu, przecież to są dwie różne siły w ogóle.

--
                                    • aasiula1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 12.06.06, 17:27
                                      Kurcze nie wiem, tak mówili, że na chwilę przetanie działac grawitacja. Nie
                                      zagłębiałam się w to zbytnio
    • aasiula1 Re: jestem chora, ciagle chora!!!!!! 10.06.06, 18:28
      je też chora jestem! najpierw ponad tydzień oba dzieckowia chorowały teraz
      dopadło mnie tak, że się musiałam na dwa dni do rodzicow przenieść, bo
      normalnie Zuzanny na rękach utrzymać nie mogłam
    • mmagi a czy naprawde musiałas sie zwalniac z tej pracy? 10.06.06, 23:46

• kobieta_na_pasach Re: a czy naprawde musiałas sie zwalniac z tej pr 11.06.06, 18:22
        tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka