Dodaj do ulubionych

Chciała bym wyłysieć pod pachami...

25.06.06, 12:11
jeju..choc tam

a jakby sie dalo to i na nogach...i miedzy nogami...

choc troche;]
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:30
      A ja, kobieta o wlaskiej urodzie, to powinnam sie chyba powiesic? He?
      • tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:35
        no aj mam geste i ciemne...i do tego jak sie gole pod pachmi to i tak mam
        ciemno..jakos tak w tym miejscu am ciemniejsza skore..a do tego tak jakos
        wloski schowane,ze mimo,ze do powierzchni skory ich nie ma..za to przeswituje
        sie to co jest pod nia...

a depilowac jak do tej pory sie balam bo na nogach po depilatorze to mialam
        problemy przez rok z wrastaniem...wyciagalam ze skory takie ponad 1cm
        wloski..pryszczyki mialam tam gdzie same sie nie przebijaly..boje sie,ze i to
        mi sie pod pachami trafi
        • annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:57
          Ja odzylam, od kiedy 3 lata temu zdecydowalam sie tylko i wylacznie na golenie
          (oprocz meszku na twarzy oczywisciesmile)). 10-15 minut i jestem gotowa. A
          wczesniej na same nogi schodzilo z 45 minut + te wrostysad(((.
          • tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 13:09
            ja nogi tez tylko gole...moze trzeba czesciej..ale 10 min to nie jest duzo...a
            depijacja zajmue wiecej czasu..i mam pewnosc,ze nie bede miala wrostow..i
            gladkosc jest wieksza niz po depilacji

ale pod pachami to juz nie wiem co mam zrobic...lato bedzie a ja sie wstydze
            podniesc rece...moze zaciemnienie przejdzie jak sie opale (nie jest duze i
            pewnie sie wyrowna)...ale te kropeczki przeswitujace przez skore...wygladam tuz
            po goleniu jakbym maila odrosty
            • tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 13:10
              moze zbt mocno panikuje..ale ja te kropeczki widze...a chcialbym nie miec tam
              nic
              • annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 15:00
                Przemywaj woda utleniona po goleniu - mnie to pomagalo...
        • six_a Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 17:03
          zrób sobie raz woskiem u kosmetyczki lub jeśli dasz radę sama, to plastrami do
          twarzy (są delikatniejsze), spokój na jakiś czas i nic nie wrasta, a odrastają
          słabsze. pojawiające się odrosty likwiduj depilatorem elektrycznym, idzie się
          przyzwyczaić, chociaż przyjemne to to nie jest, dlatego lepiej na rzadkie, np.
          odrastające włoski.
          • annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 18:01
            Golic nogi musze raz na 3 dni (10-15 minut lacznie z pachami), depilator - raz
            na tydzien, po wosku mam prawie krew na wierzchu (po linii bikini nie takie
            prawie...), starcza na 2 tygodnie. To juz wole szybciutenkie golonko...A plastry
            do twarzy niczym sie nie rozna poza cena od tych do nog...Ja stosuje zwyczajne
            do twarzy (raz na miesiac) i jest super...
            • six_a Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 19:03
              kiedy ja nie o nogach, tylko pachach i do tygrysia w zasadzie smile
              spróbuj sobie plastrem od nóg wydepilować meszek znad górnej wargi, to
              zobaczysz, czym się różnią smile
              plaster jest drastyczny, ale zdecydowanie mniej powikłań niż po depilatorze,
              choć na początku wygląda to strasznie - zaczerwienienie, nawet krople krwi, ale
              za to rano ani śladu, no i włoski nie wrastają jak po elektrycznym.
              • annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 20:07
                No wlasnie ja ten meszek na twarzy robie plastrami od nog...Efekt super!
          • tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:21
            tak sie zabieralam moze do kosmetyczki...zeby zobaczyc jak ona to robi i w domu
            sobie poprobowac sama;] wkoncu kosmetyczka nie jest kims z poza ziemi..jak ona
            umie super wyrywac to cholerrstwo to ja tez;]

ale na nogach np bym sie nie dala...juz po depilatorze mialam ostre
            problemy...ponoc po depilatorze wszstkim ie troche rasta...ale ja nie mialam
            troche..ja mialam caly rok pryszcze z zatkanymi gruczolami lojowymi tymi przy
            wlosach i 1cm albo i wiecej wlosami w srodku...takie pryszczyki nie wygladaja
            zbyt efektownie a potem pol roku trzeba sie leczy z blizn
    • dziewice Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:57
      ja tam lubie takie z nieogolonymi nogami smile

tygrysio_misio napisała:

> jeju..choc tam
      >
      > a jakby sie dalo to i na nogach...i miedzy nogami...
      >
      > choc troche;]
      >
      >
      • annajustyna Grzegorz, to Ty??? 25.06.06, 12:58
        I dlaczego pseudo w l.mn.???
        • dziewice nie, nie jestem Grzegorzem 25.06.06, 13:10
          a tak mi sie pomyslalo i tak jest smile

annajustyna napisała:

> I dlaczego pseudo w l.mn.???
    • bleman Pozostaje ci laser :) 25.06.06, 13:50

• annajustyna Re: Pozostaje ci laser :) 25.06.06, 15:00
        Przy mocnym owlosieniu wcale nie dziala cudow, moga powstawac blizny i jest
        bardzo bolesny (o cenie nie wspomne)...
      • tygrysio_misio Re: Pozostaje ci laser :) 25.06.06, 23:21
        dasz kase?
        • bleman Juz siegam po portfel ;-) 25.06.06, 23:34

• ben-oni Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 16:05
      Słyszałem, że niezłe efekty daje stałe ścieranie, skóra o skórę. Zwłaszcza
      między nogami daje świetne efekty. Znam tę metodę więc w razie problemów służę
      pomocą.smile
      • tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:18
        kiedy ja caly czas tre nogami o nogi i nic;pp
        • ben-oni Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 08:59
          Początek dobry, ale do takiego zabiegu potrzebny jest Pilnik. Akurat mam
          odpowiedni i gwarantuję efekt.tongue_out Wgębie mam papier ścierny, więc gdyby powstały
          jakieś zadziory to od razu można wytarte miejsce wypolerować.
    • mmagi Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 20:51
      nie wywołuj wilka z lasususpicious
      • tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:22
        jakiego wilka?
        ze niby przyjdzie i mi wyskubie?
        • mmagi Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:25
          eee nie,tak sobie pomyslałm ze sa tacy co by dali wszystko by mieć wszedzie
          włosy i juz nigdy nie musiac ich gubić:]
          • tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:30
            dsa tacy..ale to glownie mezczyni..mi nie grozi

chyba,ze Ci po chemi..ale im przeciez odrastaja
            • mmagi Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:42
              włąśnie o chemie mi chodziłosad
              • annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 09:22
                Odrastaja bujniejsze, a do tego krecone. Przynajmniej na glowie...
    • pietrek666 Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 00:05
      Polej się tam kwasem solnym, może pomoże big_grinDD
      • hultaj78 Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 09:01
        Ale z soli morskiej, podobno zdrowiej wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka