tygrysio_misio 25.06.06, 12:11 jeju..choc tam a jakby sie dalo to i na nogach...i miedzy nogami... choc troche;] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:30 A ja, kobieta o wlaskiej urodzie, to powinnam sie chyba powiesic? He? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:35 no aj mam geste i ciemne...i do tego jak sie gole pod pachmi to i tak mam ciemno..jakos tak w tym miejscu am ciemniejsza skore..a do tego tak jakos wloski schowane,ze mimo,ze do powierzchni skory ich nie ma..za to przeswituje sie to co jest pod nia... a depilowac jak do tej pory sie balam bo na nogach po depilatorze to mialam problemy przez rok z wrastaniem...wyciagalam ze skory takie ponad 1cm wloski..pryszczyki mialam tam gdzie same sie nie przebijaly..boje sie,ze i to mi sie pod pachami trafi Odpowiedz Link
annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:57 Ja odzylam, od kiedy 3 lata temu zdecydowalam sie tylko i wylacznie na golenie (oprocz meszku na twarzy oczywiscie)). 10-15 minut i jestem gotowa. A wczesniej na same nogi schodzilo z 45 minut + te wrosty(((. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 13:09 ja nogi tez tylko gole...moze trzeba czesciej..ale 10 min to nie jest duzo...a depijacja zajmue wiecej czasu..i mam pewnosc,ze nie bede miala wrostow..i gladkosc jest wieksza niz po depilacji ale pod pachami to juz nie wiem co mam zrobic...lato bedzie a ja sie wstydze podniesc rece...moze zaciemnienie przejdzie jak sie opale (nie jest duze i pewnie sie wyrowna)...ale te kropeczki przeswitujace przez skore...wygladam tuz po goleniu jakbym maila odrosty Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 13:10 moze zbt mocno panikuje..ale ja te kropeczki widze...a chcialbym nie miec tam nic Odpowiedz Link
annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 15:00 Przemywaj woda utleniona po goleniu - mnie to pomagalo... Odpowiedz Link
six_a Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 17:03 zrób sobie raz woskiem u kosmetyczki lub jeśli dasz radę sama, to plastrami do twarzy (są delikatniejsze), spokój na jakiś czas i nic nie wrasta, a odrastają słabsze. pojawiające się odrosty likwiduj depilatorem elektrycznym, idzie się przyzwyczaić, chociaż przyjemne to to nie jest, dlatego lepiej na rzadkie, np. odrastające włoski. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 18:01 Golic nogi musze raz na 3 dni (10-15 minut lacznie z pachami), depilator - raz na tydzien, po wosku mam prawie krew na wierzchu (po linii bikini nie takie prawie...), starcza na 2 tygodnie. To juz wole szybciutenkie golonko...A plastry do twarzy niczym sie nie rozna poza cena od tych do nog...Ja stosuje zwyczajne do twarzy (raz na miesiac) i jest super... Odpowiedz Link
six_a Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 19:03 kiedy ja nie o nogach, tylko pachach i do tygrysia w zasadzie spróbuj sobie plastrem od nóg wydepilować meszek znad górnej wargi, to zobaczysz, czym się różnią plaster jest drastyczny, ale zdecydowanie mniej powikłań niż po depilatorze, choć na początku wygląda to strasznie - zaczerwienienie, nawet krople krwi, ale za to rano ani śladu, no i włoski nie wrastają jak po elektrycznym. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 20:07 No wlasnie ja ten meszek na twarzy robie plastrami od nog...Efekt super! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:21 tak sie zabieralam moze do kosmetyczki...zeby zobaczyc jak ona to robi i w domu sobie poprobowac sama;] wkoncu kosmetyczka nie jest kims z poza ziemi..jak ona umie super wyrywac to cholerrstwo to ja tez;] ale na nogach np bym sie nie dala...juz po depilatorze mialam ostre problemy...ponoc po depilatorze wszstkim ie troche rasta...ale ja nie mialam troche..ja mialam caly rok pryszcze z zatkanymi gruczolami lojowymi tymi przy wlosach i 1cm albo i wiecej wlosami w srodku...takie pryszczyki nie wygladaja zbyt efektownie a potem pol roku trzeba sie leczy z blizn Odpowiedz Link
dziewice Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 12:57 ja tam lubie takie z nieogolonymi nogami tygrysio_misio napisała: > jeju..choc tam > > a jakby sie dalo to i na nogach...i miedzy nogami... > > choc troche;] > > Odpowiedz Link
dziewice nie, nie jestem Grzegorzem 25.06.06, 13:10 a tak mi sie pomyslalo i tak jest annajustyna napisała: > I dlaczego pseudo w l.mn.??? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Pozostaje ci laser :) 25.06.06, 15:00 Przy mocnym owlosieniu wcale nie dziala cudow, moga powstawac blizny i jest bardzo bolesny (o cenie nie wspomne)... Odpowiedz Link
ben-oni Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 16:05 Słyszałem, że niezłe efekty daje stałe ścieranie, skóra o skórę. Zwłaszcza między nogami daje świetne efekty. Znam tę metodę więc w razie problemów służę pomocą. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:18 kiedy ja caly czas tre nogami o nogi i nic;pp Odpowiedz Link
ben-oni Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 08:59 Początek dobry, ale do takiego zabiegu potrzebny jest Pilnik. Akurat mam odpowiedni i gwarantuję efekt. Wgębie mam papier ścierny, więc gdyby powstały jakieś zadziory to od razu można wytarte miejsce wypolerować. Odpowiedz Link
mmagi Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 20:51 nie wywołuj wilka z lasu Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:22 jakiego wilka? ze niby przyjdzie i mi wyskubie? Odpowiedz Link
mmagi Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:25 eee nie,tak sobie pomyslałm ze sa tacy co by dali wszystko by mieć wszedzie włosy i juz nigdy nie musiac ich gubić:] Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:30 dsa tacy..ale to glownie mezczyni..mi nie grozi chyba,ze Ci po chemi..ale im przeciez odrastaja Odpowiedz Link
mmagi Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 25.06.06, 23:42 włąśnie o chemie mi chodziło Odpowiedz Link
annajustyna Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 09:22 Odrastaja bujniejsze, a do tego krecone. Przynajmniej na glowie... Odpowiedz Link
pietrek666 Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 00:05 Polej się tam kwasem solnym, może pomoże DD Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Chciała bym wyłysieć pod pachami... 26.06.06, 09:01 Ale z soli morskiej, podobno zdrowiej Odpowiedz Link