mmagi 01.07.06, 00:17 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:38 blllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
bubasio Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:40 no i znowu łazicie zamiast sie rozbierac wracac ale to juz!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mmagi Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:43 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccccccccccc cccccccccccccccccddddddddddddddddddddddddddddddddPPPPPPPPP Odpowiedz Link
dziewice Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:56 wwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
mmagi Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:57 waza??? a co to)? Odpowiedz Link
dziewice Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:59 ryk glodnego samca mmagi napisała: > waza??? a co to)? Odpowiedz Link
mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:04 a jaki jest Twoj nick,ten taky parwdziwy,co:- )????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
dziewice Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:05 ale osoo chosi? mam jeden nick, jedyny . ja ogolnie jestem strasznie wierny itd mmagi napisała: > a jaki jest Twoj nick,ten taky parwdziwy,co:- > )????????????????????????????????????????? > Odpowiedz Link
mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:06 kłamieszpisz na @,nie zdradze...............:0 Odpowiedz Link
dziewice Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:10 jezeli skreci mnie, tu jak siedze po informacji o tym co dzisiaj przygotowywalas do jedzenia to napisze mmagi napisała: > kłamieszpisz na @,nie zdradze...............:0 Odpowiedz Link
mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:15 rano nic potem pigułka anty potem kawałek bułki z czems tam potem dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuugo nic a potem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a juz wiem...........warzywa Hotrexu na palelache z pindelachem,doprawione ziołami........................potem...eeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaa juz wiem arbuza kawałek)) a jutro majom byc mielone z koperkiem ,młode ziemnioki i mizerja) chwacit)))??? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:16 mmagi napisała: > rano nic > potem pigułka anty > potem kawałek bułki z czems tam > potem > dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > u > uuuuuuuugo nic > a potem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy > a juz wiem...........warzywa Hotrexu na palelache z pindelachem,doprawione > ziołami........................potem...eeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaa juz wiem arbuza > > kawałek)) > > > a jutro majom byc mielone z koperkiem ,młode ziemnioki i mizerja) > > chwacit)))??? > bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
dziewice mielone..z z..z koperrrkiem 8-O 8-) :-) prosze nie 01.07.06, 01:20 nie o tej porze, nie bede mogl spac do rana, takie male ziemniaczki ah ah ah ah Odpowiedz Link
dziewice Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:33 otwierajac lodowke zamrugalo swiatelko, to musi byc jakis znak... mmagi napisała: > to sie otrzasnij i pisz na @ Odpowiedz Link
dziewice Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:35 szczerze, to sie troche boje mmagi napisała: > znak ze pisz na@ Odpowiedz Link
dziewice Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:37 ciekawe czy walisz piescia w stol, az podskakuje wszystko i ktos lezy z mielonym w gardle na podlosze w kuchni duszac sie i przebierajac nogami z wielkimi oczami... mmagi napisała: > abo se kurwa zmień żarówkę i tez pisz na@ Odpowiedz Link
dziewice kofta indyjska.. 01.07.06, 02:59 zawsze myslalem ze ja sie wyrania (uklada kulki) miedzy piersiami Odpowiedz Link
mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:18 nikogo jeszcze na forumie nie zdradziłam jak cos dostałam na @.to świete Odpowiedz Link
bubasio Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:21 nie ładnie tak bez pozegnania zabawe opuszczac ja wiem ze butelk zginela lae zeby tak cichcem uciekac foch Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:22 właśnie nie bawimy się już z bubasiem z tobą Odpowiedz Link
mmagi Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:22 ktos ma ja w dupie ale na bank nie ja Odpowiedz Link
mmagi Re: Sama se walnij mózgojeba ja tam piję tequilę 01.07.06, 01:31 ja tez o ile pamietasz?,ale na Kopytku to chyba piłeś cos słabszego))? Odpowiedz Link
dziewice Re: no wiesz:-))) 01.07.06, 01:38 a ja dojadam pizze sprzed 2 dni, kamienny smak.. ale chyba trawie juz wszystko o kazdej porze Odpowiedz Link
dziewice Re: to co narzekasz na moje mięlone:((((((((((( 01.07.06, 02:34 wrecz przeciwnie jestem pod wrazeniem mmagi napisała: > Odpowiedz Link
dziewice Re: wez kurrrrrrrrwa idz na te @,kapewu:->??? 01.07.06, 02:52 no to sie zestresowalem Odpowiedz Link
dziewice Re: ale to chyba nie Twoje dzewko;p 01.07.06, 03:13 zupa szczawiowa... mmagi napisała: > Odpowiedz Link
morfeusz_1 Spoko Wodza ja nie z Tych tylko z Warszawy :-))) 01.07.06, 01:39 A Piwo Tyskie też czasem z kuzynem z Gliwic obalić potrafię Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:23 nie kumam ostatniej sentencji kum kum Odpowiedz Link