Dodaj do ulubionych

Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowac:-))

01.07.06, 00:17
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasmile
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:38
      blllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeee
      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesmile
      • bubasio Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:40
        no i znowu łazicie zamiast sie rozbierac
        wracac ale to juz!!!!!!!!!!!!!!!
        • mmagi Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:43
          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccccccccccc
          cccccccccccccccccddddddddddddddddddddddddddddddddtongue_outPPPPPPPPP
          • dziewice Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:56
            wwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            • mmagi Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:57
              wazasurprised??? a co tosmile)?
              • dziewice Re: Słuchajcie,nikt nas nie pilnuje mozna spamowa 01.07.06, 00:59
                ryk glodnego samca smile

mmagi napisała:

> wazasurprised??? a co tosmile)?
                • mmagi to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:01

• dziewice Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:01
                    taaa od razu pod wink
                    • mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:04
                      a jaki jest Twoj nick,ten taky parwdziwy,co:-
                      )?????????????????????????????????????????
                      • dziewice Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:05
                        ale osoo chosi? mam jeden nick, jedyny smile.

ja ogolnie jestem strasznie wierny itd smile

mmagi napisała:

> a jaki jest Twoj nick,ten taky parwdziwy,co:-
                        > )?????????????????????????????????????????
                        >
                        • mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:06
                          kłamieszsmilepisz na @,nie zdradze...............:0
                          • dziewice Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:10
                            jezeli skreci mnie, tu jak siedze po informacji o tym co dzisiaj
                            przygotowywalas do jedzenia to napisze smile

mmagi napisała:

> kłamieszsmilepisz na @,nie zdradze...............:0
                            • mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:15
                              rano nic
                              potem pigułka anty
                              potem kawałek bułki z czems tam
                              potem
                              dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                              uuuuuuuugo nic
                              a potem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
                              a juz wiem...........warzywa Hotrexu na palelache z pindelachem,doprawione
                              ziołami........................potem...eeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaa juz wiem arbuza
                              kawałeksmile))

a jutro majom byc mielone z koperkiem ,młode ziemnioki i mizerjasmile)

chwacit)))???
                              • morfeusz_1 Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:16
                                mmagi napisała:

> rano nic
                                > potem pigułka anty
                                > potem kawałek bułki z czems tam
                                > potem
                                >
                                dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                > u
                                > uuuuuuuugo nic
                                > a potem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
                                > a juz wiem...........warzywa Hotrexu na palelache z pindelachem,doprawione
                                > ziołami........................potem...eeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaa juz wiem
                                arbuza
                                >
                                > kawałeksmile))
                                >
                                >
                                > a jutro majom byc mielone z koperkiem ,młode ziemnioki i mizerjasmile)
                                >
                                > chwacit)))???
                                >

bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                • mmagi spadówa:P 01.07.06, 01:17

• dziewice mielone..z z..z koperrrkiem 8-O 8-) :-) prosze nie 01.07.06, 01:20
                                nie o tej porze, nie bede mogl spac do rana, takie male ziemniaczki

ah ah ah ah
                                • mmagi napisała jutro:P 01.07.06, 01:21

• dziewice Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:30
                                    musialem sie jakos otrzasnac smile
                                    • mmagi Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:31
                                      to sie otrzasnij i pisz na @suspicious
                                      • dziewice Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:33
                                        otwierajac lodowke zamrugalo swiatelko, to musi byc jakis znak...
                                        mmagi napisała:

> to sie otrzasnij i pisz na @suspicious
                                        • mmagi Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:34
                                          znak ze pisz na@tongue_out
                                          • dziewice Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:35
                                            szczerze, to sie troche boje smile

mmagi napisała:

> znak ze pisz na@tongue_out
                                            • mmagi Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:52
                                              ani mię sie wazsmile
                                        • mmagi Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:35
                                          abo se kurwa zmień żarówkę i tez pisz na@tongue_out
                                          • dziewice Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:37
                                            ciekawe czy walisz piescia w stol, az podskakuje wszystko i ktos lezy z mielonym
                                            w gardle na podlosze w kuchni duszac sie i przebierajac nogami z wielkimi
                                            oczami... smile

mmagi napisała:

> abo se kurwa zmień żarówkę i tez pisz na@tongue_out
                                            • mmagi Re: napisała jutro:P 01.07.06, 01:52
                                              no co Ty,kogo mam zabic mięlonymsurprised???
                                              • dziewice kofta indyjska.. 01.07.06, 02:59
                                                zawsze myslalem ze ja sie wyrania (uklada kulki) miedzy piersiami smile
                          • morfeusz_1 Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:15
                            tjaaa wink
                            • mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:18
                              nikogo jeszcze na forumie nie zdradziłam jak cos dostałam na @.to świetetongue_out
                            • mmagi Re: to jaki to gatunek lub pod;-):)????? 01.07.06, 01:18
                              a moze to TYsurprised??
                              • morfeusz_1 Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:19
                                Oj Filipie Oj Filipie ...
                                • bubasio Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:21
                                  nie ładnie tak bez pozegnania zabawe opuszczac
                                  ja wiem ze butelk zginela lae zeby tak cichcem uciekac
                                  foch
                                  • morfeusz_1 Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:22
                                    właśnie nie bawimy się już z bubasiem z tobą sad
                                  • mmagi Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:22
                                    ktos ma ja w dupie ale na bank nie jasmile
                                    • bubasio a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u :((((((( 01.07.06, 01:23

• mmagi nie buc,wypijemy nastepna;-) 01.07.06, 01:24

• bubasio kiedy ja nie mogu % pic 01.07.06, 01:25

• mmagi Morf wychleje jabola:-))) 01.07.06, 01:28

• bubasio Re: na niego zawsze mozna liczyc :) 01.07.06, 01:29

• morfeusz_1 Sama se walnij mózgojeba ja tam piję tequilę :-))) 01.07.06, 01:30

• mmagi Re: Sama se walnij mózgojeba ja tam piję tequilę 01.07.06, 01:31
                                                ja tez o ile pamietasz?,ale na Kopytku to chyba piłeś cos słabszegosmile))?
                                                • bubasio Re: ale szpanujecie ,a ja herbatke z sokiem malink 01.07.06, 01:32
                                                  owym smile
                                                  • mmagi no wiesz:-))) 01.07.06, 01:33

• dziewice Re: no wiesz:-))) 01.07.06, 01:38
                                                    a ja dojadam pizze sprzed 2 dni, kamienny smak.. ale chyba trawie juz wszystko
                                                    smile o kazdej porze
                                                  • mmagi to co narzekasz na moje mięlone:((((((((((( 01.07.06, 01:53

• dziewice Re: to co narzekasz na moje mięlone:((((((((((( 01.07.06, 02:34
                                                    wrecz przeciwnie jestem pod wrazeniem

mmagi napisała:

>
                                                  • mmagi wez kurrrrrrrrwa idz na te @,kapewu:->???????// 01.07.06, 02:45

• dziewice Re: wez kurrrrrrrrwa idz na te @,kapewu:->??? 01.07.06, 02:52
                                                    no to sie zestresowalem smile
                                                  • mmagi ale to chyba nie Twoje dzewko;p 01.07.06, 02:58

• dziewice Re: ale to chyba nie Twoje dzewko;p 01.07.06, 03:13
                                                    zupa szczawiowa... smile
                                                    mmagi napisała:

>
                                                  • morfeusz_1 Spoko Wodza ja nie z Tych tylko z Warszawy :-))) 01.07.06, 01:39
                                                    A Piwo Tyskie też czasem z kuzynem z Gliwic obalić potrafię
                                    • morfeusz_1 Re: Sama rób spadówę o ;-):)????? 01.07.06, 01:23
                                      nie kumam ostatniej sentencji kum kum sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka