krambambulia 03.07.06, 20:04 Dlaczego w open office chowa mi się kawałek tekstu?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewice Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:07 o! uzywasz pod linux czy windows? niestety, ale czasami niektore dokumenty napisane pod windows w nowszych wersjach msword nie otwieraja sie poprawnie pod openoffice. krambambulia napisała: > Dlaczego w open office chowa mi się kawałek tekstu?! Odpowiedz Link
krambambulia Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:11 windows. Napisałam tekst w open office i kurfa koniec tekstu znika jak przełączam na inny podgląd to go widzę, a jak wracam do układu strony to go wcina Odpowiedz Link
dziewice Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:12 hmmmm..moze potrzebujesz professional services... to by dopiero bylo.. openoffcie odmienil moje zycie krambambulia napisała: > windows. Napisałam tekst w open office i kurfa koniec tekstu znika jak > przełączam na inny podgląd to go widzę, a jak wracam do układu strony to go > wcina Odpowiedz Link
krambambulia Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:14 no właśnie dzwonie po znajomkach informatykach i zaden nie wie co zrobić zacznę go chyba kopiować do worda po kawałku Odpowiedz Link
dziewice Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:15 nie rob tego, daj mu szanse wstawilas pewnie jakies tabelki albo cos krambambulia napisała: > no właśnie dzwonie po znajomkach informatykach i zaden nie wie co zrobić > zacznę go chyba kopiować do worda po kawałku Odpowiedz Link
krambambulia Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:17 hmmm... wstawiłam, ale nie mogę ich teraz wyciąć, bo też zniknęły Odpowiedz Link
dziewice Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:30 mysle, ze sporo mozesz sie dowiedziec na stronie www.openoffcie.pl krambambulia napisała: > hmmm... wstawiłam, ale nie mogę ich teraz wyciąć, bo też zniknęły Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:38 Ale czy go nie ma, czy tylko go nie widać? Bo chyba tylko nie widać, skoro w innym widoku jest. Może czcionka biała (wiem, wiem, idiotką nie jesteś) albo coś jest na wierzchu, jakieś pole tekstowe cy cuś? Kurde, z OO miałem styczność ze 4 lata temu ostatnio, to na odległość chyba nie pomogę... Odpowiedz Link
dziewice Re: Open office - znikajacy tekst 03.07.06, 20:39 pfffffffffffff Jan Nowak pomagal... hultaj78 napisał: > Ale czy go nie ma, czy tylko go nie widać? Bo chyba tylko nie widać, skoro w > innym widoku jest. Może czcionka biała (wiem, wiem, idiotką nie jesteś) albo > coś jest na wierzchu, jakieś pole tekstowe cy cuś? > Kurde, z OO miałem styczność ze 4 lata temu ostatnio, to na odległość chyba nie > > pomogę... Odpowiedz Link
dziewice Re: Nie śledź mnie ;) 03.07.06, 21:10 sam mnie sledzisz, nie odwracaj Kota ogonem. swoja droga wiem o co Cichodzi. hultaj78 napisał: > Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Nie śledź mnie ;) 03.07.06, 21:46 czysty przypadek. ale z OO czy w ogóle? -- You can look, but you can't touch Odpowiedz Link
dziewice Re: Nie śledź mnie ;) 03.07.06, 21:55 ogolnie to do wrzesnia nie mam ochoty na wodke hultaj78 napisał: > czysty przypadek. > > ale z OO czy w ogóle? > > -- > You can look, but you can't touch Odpowiedz Link