neggerpimp 05.07.06, 17:27 przez las gesty, przez las krotki idą sobie prostytutki idą idą i biadolą kurwa jak nas dupy bolą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubaska20 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 17:31 ja tam preferują lisio-stolcową np. siedzi lisek na gałęzi, stolec długo w dupie więzi jedzie lisek na rowerze, stolec ma na pulowerze poszedł lis do internisty, bo miał stolec bardzo krwisty hehe, było tego trochę Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 17:37 jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę a w teczce była mąka i misiu puscił bąka Bąk tez analny, co nie? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:09 hehe, no to masz w nagrode jeszcze jednego: skaczze lis na jednej nodze, stolec kapie mu po nodze Odpowiedz Link
mamba30 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:19 siedzi Zenek na kanapie ciągle się po dupie drapie co wydrapie to zajada jaka smaczna czekolada to tez analem spożywczym trąci Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:22 "anal spożywczy".. ała! hehe za ten neologizm dostaniesz gwóźć programu: - idzie lis po wrzosowisku, stolec dziarsko trzyma w pysku Odpowiedz Link
mamba30 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:27 to ja cosik se wymysliłam ku czci liska; wpada lisek między drzewa, stolcem z dupska mu powiewa zobaczyły to zające i zrobiły sie pierdzące frezją nie pachniało wcale i rozwarły się anale i dosłownie po minucie wszystkie legły w gęstej kupie ) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:29 mamba30 napisała: > to ja cosik se wymysliłam ku czci liska; > > wpada lisek między drzewa, stolcem z dupska mu powiewa > zobaczyły to zające i zrobiły sie pierdzące > frezją nie pachniało wcale i rozwarły się anale > i dosłownie po minucie wszystkie legły w gęstej kupie ) ej, cos sie na koncu nie rymuje! Odpowiedz Link
mamba30 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:34 kobieta_na_pasach napisał: > > i dosłownie po minucie wszystkie legły w gęstej kupie ) > > ej, cos sie na koncu nie rymuje! > > no jak nie Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:31 heheh, no ostatni wers, to wiersz biały, ale chyle czoło! hehe Odpowiedz Link
mamba30 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:34 grubaska20 napisała: > heheh, no ostatni wers, to wiersz biały, ale chyle czoło! hehe i dosłownie po MINUCIE wszystkie legły w gęstej KUPIE ślepe czy jak? ) Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Poezja dla analnych 05.07.06, 18:50 no weeeź no...! hehe, przecież to jakiś rym niedokładny jest, czy jakoś tak. rym to byłoby tak: i dosłownie po MINUCIE rzadki stolec miały w BUCIE hehe, boże czemu my się oddajemy..? Odpowiedz Link