lena_zet 17.07.06, 18:49 normalnie aż strach bąka puścić, bo zaraz pół sosnowca by usłyszało.Kurde, córkowie mnie odjechało pierwszy raz buuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: cisza w moim domu 17.07.06, 19:08 ciesz sie że się usamodzielnia )) ja na pierwszy samotny wyjazd z noclegiem pojechałam dopiero na studiach, ech Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: cisza w moim domu 17.07.06, 19:44 "nie ma ciszy w domu nie ma ciszy w domu ciagle jakieś głosy wokół..." chcesz sobie posłuchać Deutera? Odpowiedz Link
lena_zet Re: cisza w moim domu 17.07.06, 21:31 a to? Cisza panią mą i kochanką jest Gdy prowadzi mnie poprzez noc i dzień Pusty dom, bo echa nie liczę Piszę coś... Jestem burzą i wierszem i łzą I tak dobrze znam zapach mojej ciszy Znam do bólu jej dotyk zimnych rąk Kiedy oczy śpią, dusza więcej słyszy Tonąc wołam ale jego nie ma tu Dzieci zapomniane jak anioły śpią A on jest z nią On jest z nią!! I tak dobrze znam zapach mojej ciszy Znam do bólu jej dotyk zimnych rąk Kiedy oczy śpią, dusza więcej słyszy Tonąc wołam ale jego nie ma tu I nie chcę nic widzieć I nie chcę nic słyszeć! Tonąc wołam ale jego nie ma tu Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: cisza w moim domu 17.07.06, 19:46 Ty sie nie strachuj tylko zastanów nad sobą, wreszcie masz możliwośc Odpowiedz Link
lena_zet Re: cisza w moim domu 17.07.06, 21:31 ocean.niespokojny napisała: > Ty sie nie strachuj tylko zastanów nad sobą, wreszcie masz możliwośc pieprzę siebie, ja jestem nieważna. Odpowiedz Link
ocean.niespokojny Re: cisza w moim domu 17.07.06, 22:16 > pieprzę siebie, ja jestem nieważna. tym bardziej widzę że powinnas się zastanowić Odpowiedz Link
lena_zet Re: cisza w moim domu 17.07.06, 23:15 gdyby nie oni to nie miałabym dla kogo i po co żyć Odpowiedz Link
aguszak Re: cisza w moim domu 18.07.06, 09:25 lena_zet napisała: > gdyby nie oni to nie miałabym dla kogo i po co żyć ja też tak myślę w kontekście swojej rodziny, swoich chłopaków... tylko czy to nie jest za wielkie oddanie? tak się zastanawiam, czy ja gdzieś nie gubię siebie...? eee... nie! chyba Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach kurna, lena, mnię olśliniło! 17.07.06, 19:48 potrzebowalam do krzyzowki, skad jest Kiepura, a teraz wiem - z Sosnowca!!!! dzieki za watek Ps. u mnie za to codziennie awantury. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: kurna, lena, mnię olśliniło! 17.07.06, 19:56 pierozek_monika napisała: > no to nic nowego :] ze co? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: cisza w moim domu 17.07.06, 20:18 korzystaj z wolności, ja bym chętnie sama posiedziała Odpowiedz Link
lena_zet Re: cisza w moim domu 17.07.06, 21:33 a co mi po wolności bez ukochanej córeczki? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: cisza w moim domu 17.07.06, 22:42 nie możesz tak na to patrzeć) Odpowiedz Link
lena_zet Re: cisza w moim domu 17.07.06, 23:16 dobra, pogadamy jak będziesz mieć swojego bachorwia Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: cisza w moim domu 18.07.06, 09:21 wiesz, na razie mam Dodusie i ona nie jeździ na kolonie)) Odpowiedz Link
lena_zet Re: cisza w moim domu 17.07.06, 21:36 ja mam jakąś chorobę normalnie,wszystko z małej piszę :] Odpowiedz Link
pietrek666 Re: cisza w moim domu 17.07.06, 23:06 O Boszzzzzzzzzz wszystkich wymordowałaś? DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
dziewice to moze Kazika posluchaj? 17.07.06, 23:06 lena_zet napisała: > normalnie aż strach bąka puścić, bo zaraz pół sosnowca by usłyszało.Kurde, > córkowie mnie odjechało pierwszy raz buuuuuu Odpowiedz Link
reniatoja Re: cisza w moim domu 18.07.06, 09:20 CZesc Lenka, napisalam do Ciebie na gg, odezwij sie we wolnej chwili. Córeczka sama pojechała, czy z tautsiem, a ty w domu z raczji psa. Czy inaczej to jest? Odpowiedz Link
aguszak Re: cisza w moim domu 18.07.06, 09:22 <głask> Lenka ale za to jakie wytęsknione wpadniecie sobie w ramiona Odpowiedz Link
aguszak Haj Kochana Reniutka :))) Tak ciepło sobie codzień 18.07.06, 09:27 myślę o Tobie, młoda mamuśku i o Twojej rodzince )) Jak sobie radzisz? Odpowiedz Link
reniatoja Re: Haj Kochana Reniutka :))) Tak ciepło sobie co 18.07.06, 09:35 Swietnie. Karmię co godzinkę przez półtorej godzinki i tak mi życie mija Odpowiedz Link
aguszak Re: Haj Kochana Reniutka :))) Tak ciepło sobie co 18.07.06, 09:37 No ja pamiętam ten kieracik, jakby to było całkiem niedawno. Uściskowywuję Was serdecznie )) Jak wytrzymujecie wysokie temperatury? Odpowiedz Link