lajton Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 24.07.06, 07:59 Wielu pysznych kulinarnych uniesień Wielu rozkoszy podniebienia Wielu marzeń spełnienia I 100 lat Odpowiedz Link
veeto1 Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 25.07.06, 17:56 Wszystkiego naj-naj-naj-najlepszego! Nie było mnie, więc spóźnione, ale szczere całuski i życzenia! Odpowiedz Link
dziewice Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 24.07.06, 08:07 Sto lat! Sto lat! Niech żyje, żyje nam. Sto lat! Sto lat! Niech żyje, żyje nam. Jeszcze raz! Jeszcze raz! Niech żyje, żyje nam. Niech żyje nam. Niech ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie! A kto zdrowia nie wypije, niech pod stołem zaśnie. A kto zdrowia nie wypije, niech pod stołem zaśnie. Niech ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie! A kto z nami nie wypije, niech go piorun trzaśnie. A kto z nami nie wypije, niech go piorun trzaśnie. Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! Niechaj żyje nam. Sto lat! Sto lat! Sto lat! Sto lat! Niechaj żyje nam. Niech żyje nam! Niech żyje nam! Zdrowia, szczęścia, pomyślności! Niechaj żyje nam. Niech żyje nam! Niech żyje nam! Zdrowia, szczęścia, pomyślności! Niechaj żyje nam. Sto lat! Sto lat! Sto lat niech żyje nam. I jeszcze jeden, i jeszcze raz! Sto lat, sto lat niech żyje nam. Sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam. I już! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO i DUZO DZIECI!!!! Odpowiedz Link
raduch Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 24.07.06, 09:12 Spełnienia marzeń i samych pogodnych dni. Odpowiedz Link
vandikia Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 24.07.06, 09:27 www.gedone.ro/images/tort.jpg Wszystkich zdmuchniętych świeczek i Spełnionych Marzeń 100 lat! Odpowiedz Link
gosiaes Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 24.07.06, 09:56 Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 24.07.06, 10:02 wszystkiego najlepszego))))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: o żesz ty! 24.07.06, 10:18 hatige, stara dupo, wszystkiego najlepszego ))))))))))))) Odpowiedz Link
alpepe Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 24.07.06, 10:36 szystkiego, nie musi być najlepsze Odpowiedz Link
hatige dziekuje Wam wszystkim jak najmocniej! 24.07.06, 11:34 Zapraszam na winko, piwko i ciacho!!! Buziaki!! Jestescie kochani!!!!!!!! Odpowiedz Link
dzikoozka Słoneczka, zdrowia 24.07.06, 11:57 pogody ducha i rody ciała DD Najlepszego D Odpowiedz Link
mamba30 Ło masz ci.... 24.07.06, 16:46 przeca Ty wiesz, że ja Ci zyczę naj naj naj...... ))))))))))))))) Odpowiedz Link
annajustyna Ja sie tez podlaczam! Wszystkiego naj! 24.07.06, 22:38 Przez to przyszpilenie nie zauwazylam wczesniej watku(((. Slepam czy rozkojarzonam... Odpowiedz Link
hatige Re: Ja sie tez podlaczam! Wszystkiego naj! 25.07.06, 05:10 Jeszcze raz wszystkim z calego serducha dziekuje. Niech Bog Wam w dzieciach wynagrodzi )) Odpowiedz Link
hatige Re: Hatige, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! 25.07.06, 21:18 dzieki Kochane! Jakos ciagne dietke Odpowiedz Link