maretina 26.07.06, 14:01 moj maz siedzi an prywatnym zamknietym forum..... admini GW wycieli z jiego watek...albo kilka postow( nie chce klamac). malo tego.... twierdza, ze nie czytali tego forum. pojebalo ich? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:03 a skad wiesz, ze to admini gw? tam nie ma opiekunow stalych? Odpowiedz Link
maretina Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:07 vandikia napisała: > a skad wiesz, ze to admini gw? tam nie ma opiekunow stalych? zalozycielka jest jedyna adminka i to ona zglosila znikniecie postow. nikt inny nie mogl tego zrobic.poza tym admini nie zaprzeczali, ze to zrobnili. twierdzili tylko, ze nie czytaja forow prywatnych. ciekawe zatem najakiej podstawie pousuwali? Odpowiedz Link
vandikia Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:08 aaa rozumiem. nie wiem jak to jest do końca. ale ktos mógł nawet złośliwie klikac czerwony kosz na jego posty i byc moze jak jest duzo zgloszen to oni faktycznie nie czytaja tylko kasuja? nie wiem Odpowiedz Link
b.pascal Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:12 vandikia napisała: > ale ktos mógł nawet złośliwie klikac czerwony kosz na jego posty i byc moze > jak jest duzo zgloszen to oni faktycznie nie czytaja tylko kasuja? A widziałaś kiedykolwiek kosz na forum prywatnym? Odpowiedz Link
reniatoja Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:06 Jest tez taki motyw, że niektórym osobom uprawnienia AS - a sa przyznawane chyba dożywotnio - lata po tym, jak przestały być moderatorami nadal maja kwadraciki i czerwony kolorek. Odpowiedz Link
b.pascal Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:11 1. GW nie ma ani adminów, ani forów. Może miałaś na myśli Agorę? 2. Jest takie narzędzie, co się nazywa młot na spamerów i wycina całą twórczość podpisaną jakimś nickiem z określonego przedziału czasu ze wszystkich forów (także z ukrytych). Ta operacja odbywa się automatycznie bez wchodzenia na fora. Odpowiedz Link
vandikia Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:13 ooo młot mi sie podoba - mam swoje typy, tylko przed wycieciem to musi byc chyba czyms spowodowane? Odpowiedz Link
raduch Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:16 vandikia napisała: > ooo młot mi sie podoba - mam swoje typy, tylko przed wycieciem to musi byc > chyba czyms spowodowane? Mało Ci powodów?! Odpowiedz Link
vandikia Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:18 chodzi mi o to...ze skoro to jest ciete bez zagladania na fora to na jakiej podstawie jet w ogóle P do mnie trzeba duzymi literami, ja mam wlasnie 36 st w biurze )) Odpowiedz Link
raduch Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:22 Na podstawie wyczynów na innych forach - to z definicji spamu wynika. Tnie się hurtem po wszystkich forach. A jeśli trzeba wyciąć list załozyciela wątku - wylatuje cały wątek. Tak to zrozumiałem, Pascala by trzeba zapytać. Odpowiedz Link
b.pascal Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:22 Od czasu do czasu trafia się osobnik, który na dużą skalę uprawia spam na forum. Wtedy używa się młota, żeby szybciej po nim posprzątać. Oczywiście nikt wtedy nie wnika, czy jakiś wpis jego autorstwa nadaje się do tego, żeby go zostawić na forum, bo usunięcie wszystkich śladów po takim osobniku jest również formą kary. Usuwa się wszystko z automatu bez czytania. Odpowiedz Link
vandikia Re: "moderacja" na forach gw 26.07.06, 14:26 ojojojoj chcesz liste nicków? ) tyle, ze zmienne IP wiec pewnie na nic to. Odpowiedz Link
mamba30 Pascal, a co Ty robisz na analu??? 26.07.06, 14:44 podczytujesz nas potajemnie? ))) Odpowiedz Link