zosia500 11.08.06, 14:45 w bloku czy w domu? a właściwie to gdzie jest taniej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia500 Re: to w szałasie pod lasem, ew lepianka 11.08.06, 14:54 lepiej oblepić szałas Odpowiedz Link
mmagi Re: gdzie lepiej mieszkać? 11.08.06, 14:54 niby miesieczne opłaty moj kolega ma duuzo mniejsze od moich a mieszka w domku,kolezanka jak usłuszała ile płace czynszu to sie za łeb złapała a ja sie tez jak usłuszałam ile zapłaci za nowy piec co, co jakis czas musza robic pewne remonty,na które cza miec gotówke:0 ja bym chciała w domeczku z ogródkiem Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: gdzie lepiej mieszkać? 11.08.06, 14:54 w przeliczeniu na metr, taniej w domu Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: oczywiscie bez remontów:-))))))) 11.08.06, 15:11 w bloku tez płacisz remontowe Odpowiedz Link
mmagi Re: oczywiscie bez remontów:-))))))) 11.08.06, 15:16 80 zł,i zalezy od tego czy sie cos robi czy nie,moja mama płaciła 23 w ub roku Odpowiedz Link
vandikia Re: no jak to:O????to sie zdecyduj 11.08.06, 15:25 nie denerwuj mnie Kobieto czy dla Ciebie kazde spotkanie wiąże się automatycznie z seksem? bo dla mnie nie - to juz masz odpowiedz na swoje pytanie Odpowiedz Link
mmagi Re: no jak to:O????to sie zdecyduj 11.08.06, 15:32 ales drazliwa.o matko..juz sie nie odzwam,bo chyba cos sie z TOba dzieje;/ do niedawna umiałas żartowac i trzymac dystans Odpowiedz Link
vandikia Re: no jak to:O????to sie zdecyduj 11.08.06, 15:33 ja? przeciez ja caly czas mam dystans, no co Ty Odpowiedz Link
mmagi Re: no jak to:O????to sie zdecyduj 11.08.06, 15:34 własnie zauwazyłam n mniedzy innymi po tamtej opdowiedzi Odpowiedz Link
vandikia Re: no jak to:O????to sie zdecyduj 11.08.06, 15:36 ja nie wiem gdzie Ty tam drażliwosc widzisz a żartuje praktycznie we wszystkim co pisze jakbys nie zauwazyla ale tak jak juz dzis gdzies wspominalam atmosferka robi sie coraz ciezsza - i nie pisze o sobie i moich watkach, tylko ogolnie i chyba czeba zabrac swoje zabawki i isc do innej piaskownicy. - i pisze to z dystansem Odpowiedz Link
mmagi Re: no jak to:O????to sie zdecyduj 11.08.06, 15:42 mysle ze jestes przemęczona i pewnie przytłoczopna tym co mi ostatnio wieczorem pisałas,bo forum to sie nie ma co przejmowac,ten swiat istnieje wirtualnie i cza go olac,a to ze nie piszesz o sobie no to chyba jest Twoj wybór,jedni pisza o sobie inne same pierdoły az głowa boli Odpowiedz Link
ticoqp przepraszam, ze się wtrące ale czy Panie o moim 11.08.06, 15:29 chuju teraz rozmawiaja?))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: przepraszam, ze się wtrące ale czy Panie o mo 11.08.06, 15:29 ja prosze pana to w ogóle nie wiem o co sie tej pani rozchodzi Odpowiedz Link
zosia500 Re: przepraszam, ze się wtrące ale czy Panie o mo 11.08.06, 15:30 a miało być o domach i mieszkaniach Odpowiedz Link
mmagi Re: przepraszam, ze się wtrące ale czy Panie o mo 11.08.06, 15:33 no i jest,pytamy sie od czego zlezy czy jak stoi czy lezy)) Odpowiedz Link
zosia500 Re: przepraszam, ze się wtrące ale czy Panie o mo 11.08.06, 15:34 no jak leży to już ruina chyba???))))))))) Odpowiedz Link
reniatoja Re: gdzie lepiej mieszkać? 11.08.06, 15:32 Moz ei drożej, ale czy jest coś piękniejszego niz własny domek z ogródkiem, z widokiem na las lub na morze? Pewnie to drożej, ale też i warto. Ja mieszkam w bloku aktualnie (wcale tanio ne jest) i mam widok na sąsiadów, ich gacie wywieszone, albo rowery na balkonach, i tak z każdej strony, gdzie okiem sięgnąć, załamać się można. A u mojego teścia z okien widok na pagórki i lasy, życ sie chce. Kawka poranna na werandzie. Winogrono pnie się po ścianie. Dziecko siup za drzwi i jest na świeżym powietrzu. Woda z własnej studni. A w zimie widok na białe białe i jeszcze raz białe. PRzedwiosenne roztopy mu nie straszne i lipcowe powodzie, bo dom na górce stoi. A w garażu koniecznie mieć dwa samochody, i mały pług śnieżny oczywiscie. Bo z cywilizacją musi być kontakt na bieżąco i dojazd do miasta zapewniony na każde zawołanie. Oto mój ideał. Odpowiedz Link
zosia500 Re: gdzie lepiej mieszkać? 11.08.06, 15:35 to prawie jak u mnie tylko pług gmina podsyła)))))) Odpowiedz Link
reniatoja Re: gdzie lepiej mieszkać? 11.08.06, 17:55 No. To pieknie masz. Dobrze Ci sie tam żyje? I w jakiej częsci Polski? Odpowiedz Link