aasiula1 28.08.06, 17:56 do UPC. Wcześniej byłam grzeczna i dwa razy dzwoniłam. Ale tam pracują jakieś półmózgi. Jak ten mail nie pomoże to wsiądę w taxówkę, pojadę do biura obsługi i nastukam jakiejś konsultantce aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiula1 Re: Napisałam obraźliwego maila 29.08.06, 11:26 Problemów jest cała masa. Np to że od dwóch lat proszę, żeby rachunki za net przysyłali na adres instalacji (czyli tu gdzie mieszkam) a nie na adres zameldowania. Do nich to nie dociera. Albo, że pani mówi, ze jak mi coś sprawdzi to oddzwoni i nie oddzwania. To, że jak dzwoniłam dwa razy to za każdym razem podają mi dwie rózne ceny tego samego pakietu telewizyjnego. Albo jak dzwonie to autom. sekret. prosi o wklepanie numeru identyfikacyjnego a potem konsultantka prosi jeszcze raz o podanie danych, przelącza mnie do innej a tamta jeszcze raz prosi o dane... Gdzie tu jest logoka i szacunek dla abonenta??? Moglabym jeszcze pare rzeczy wymienić, które mnie tam wkurzają Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Napisałam obraźliwego maila 29.08.06, 11:36 Na UPC narzeka 99% klientów. Ja szczęśliwie przez rok zaliczałam się do pozostałych. Po roku musiałam zrezygnować (przeprowadzka) i też nie było problemów. Dziwne, ale prawdziwe (pamiętam, że wszyscy mi odradzali tę firmę...) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Napisałam obraźliwego maila 29.08.06, 11:44 to co proponują to ok, ale trudno się z nimi dogadać. A wydaje mi się, że to im powinno zalezeć na dobrym kontakcie Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Napisałam obraźliwego maila 29.08.06, 11:48 taaaa.. teoretycznie tak.. a ja z koleji psioczę, że nie ma w ich ofercie telewizji mini mini, najlepsza telewizja dla dzieci, taka naprawde dla dzieci, nie jakichś nieobliczalnych małych potworów Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Napisałam obraźliwego maila 29.08.06, 14:14 aaa wiem, moi teściowie mają to nad jeziorem w CYFRZE+. Lecą takie normalne bajki. Jedyny taki kanał Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Napisałam obraźliwego maila 29.08.06, 14:16 bolki lolki, misie z klapniętym łóżkiem, reksia itepe Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Napisałam obraźliwego maila 29.08.06, 14:30 dokładnie, a najlepszy jest wilki miś z niebieskiego domu, czy jakoś tak.. no rewelacja.. a postacie sa tak śmieszne, że tarzałąm się ze śmiechu hehe Odpowiedz Link