listek_a 06.09.06, 19:45 oglądałam wlasnie zdjecia z forum SLUB I WESELE. Wychodzi na to, ze nasze panny młode sa piekne,zadbane, a faceci czesto przecietni, z brzuszkiem i dziwnym bałąganem na głowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: tendencja 06.09.06, 19:49 Nie trzeba zdjec slubnych. Nie kazdy sie dobrze bez dresu czuje, wiec nie jest to naturalne. Na ulice wystarczy wyjsc ) Odpowiedz Link
lajton Re: tendencja 06.09.06, 20:08 U mnie to ja bede rozczochrana i w poplamionej sukni, a pan mlody (stary) odglancowany Ja juz taka sierota jezdem Odpowiedz Link
aguszak Re: tendencja 06.09.06, 21:41 pewnie, jak się cały czas i energię traci na znalezienie/sprowadzenie/uszycie sukni ślubnej, to na inne tematy, w tym pana młodego, nie starcza już weny Odpowiedz Link
listek_a ogolnie chodzi mi sie ze Polki sa piekne 07.09.06, 11:11 a pieknych Polakow jest malutko Odpowiedz Link
six_a Re: ogolnie chodzi mi sie ze Polki sa piekne 07.09.06, 11:12 to się wyrównuje po ślubie, on wygląda nadal tak samo, a ona 20 razy gorzej. Odpowiedz Link
listek_a Re: ogolnie chodzi mi sie ze Polki sa piekne 07.09.06, 11:13 to ja za zaden mąż nie ide Odpowiedz Link
six_a Re: ogolnie chodzi mi sie ze Polki sa piekne 07.09.06, 11:15 idź, idź, spoko wodza, tylko mniej tapety i lakieru nałóż )))) Odpowiedz Link
aguszak Re: ogolnie chodzi mi sie ze Polki sa piekne 07.09.06, 11:15 może i słusznie...? tylko co Ci z urody i atrakcyjności, kiedy nie będziesz mogła dbac o ten brzuszek najukochańszy na świecie? a! a potem tych brzuszków może być więcej Odpowiedz Link
aguszak Re: nikt mnie nie rozumie buuuu 07.09.06, 11:18 nie pękaj - masz jeszcze ponad 11 miechów na rozmyślania Odpowiedz Link
listek_a Re: nikt mnie nie rozumie buuuu 07.09.06, 11:21 Ale ja nad niczym nie bede rozmyslac. Stwierdzam tylko ze Polski sa bardziej atrakcyjne i zadbane od Polakow.Amen Odpowiedz Link
six_a Re: nikt mnie nie rozumie buuuu 07.09.06, 11:28 jest to najprawdziwsza prawda, efekt poglądu, że mężczyzna musi być tylko trochę przystojniejszy od diabła i już jest rozrywany przez kobiety. mało jest facetów myślących o tym, jak wyglądają, czy krawat pasuje do koszuli, czy butów nie trzeba kupić nowych, co się ma na głowie - zresztą co se mają łby zawracać, skoro przez 23 lata myśli o tym mamusia, a potem obowiązki z ochotą przejmuje żona. Odpowiedz Link