k.fanka 18.12.11, 15:53 Nareszcie Kamila odblokowalo. ) Bo już miałam ochotę przestać oglądać skoki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stela2004 Re: Uff, co za ulga 24.12.11, 19:38 Brawo! Niemcy są nadspodziewanie dobrzy. Norwegów też jakby odblokowało. Gdzie ci Finowie?! To już drugi kiepski sezon się zapowiada. Słoweńcy też przypomnieli, że potrafią skakać. Ps. Nie oglądałam wszystkich zawodów. Ps.2. Wielu ma chrapkę na zwycięstwo w TCS. Odpowiedz Link
k.fanka Re: Uff, co za ulga 24.12.11, 20:47 O, Stelka! Jak miło, że chwilowo dotrzymałaś mi towarzystwa i to w dość niespodziewanym momencie. Podoba mi się, że wytworzyła się dość szeroka czołówka, w której poziom jest dość wyrównany i każdy z kilku skoczków może wygrać zawody. Czekam, aż wreszcie tym każdym okaże się Kamil, mam nadzieję, że się doczekam. A Japończycy zupełnie bezbarwni, ech. Odpowiedz Link
stela2004 Re: Uff, co za ulga 24.12.11, 22:06 Chyba wszystkim się podoba, że Austria nie jest takim znowu dominatorem, a przynajmniej na razie. Zawody robią się ciekawsze. Wydawało się, że są mocniejsi. Teraz Kasai ich wesprze. Lol. Ps. Jakoś mi umknęło, że Karelin nie żyje. Bo nie żyje? Pojawiam się i znikam... Jestem taka zarobiona, że nie mam czasu załadować. Szczęście, że krasnoludki są na świecie... żadnych porządków, gotowań, pieczenia... Odpowiedz Link
k.fanka Re: Uff, co za ulga 24.12.11, 22:25 > Chyba wszystkim się podoba, że Austria nie jest takim znowu dominatorem, a przy > najmniej na razie. Zawody robią się ciekawsze. Ano właśnie. Ciekawe skąd się to wzięło. Zmęczenie materiału czy po prostu sezon bez ważnych imprez, kiedy można trochę odpuścić? > Wydawało się, że są mocniejsi. Teraz Kasai ich wesprze. Lol. Nie uchodzi lolać się ze staruszków. > Ps. Jakoś mi umknęło, że Karelin nie żyje. Bo nie żyje? Ano, za szybko chłopaki jechali. I pewnie do tego nie byli w formie. Szkoda człowieka, całkiem go lubiłam. > Pojawiam się i znikam... Do tego już zdążyłam się przyzwyczaić. Jeszcze gdyby tak proporcje czasu znikania i pojawiania zamienić miejscami... > Jestem taka zarobiona, że nie mam czasu załadować. > > Szczęście, że krasnoludki są na świecie... żadnych porządków, gotowań, pieczeni > a... Taaa... Ja też we wszystkim polegam na krasnoludkach. Tylko te moje jakieś leniwe są, nic im się nie chce. Odpowiedz Link
stela2004 Re: Uff, co za ulga 24.12.11, 22:07 > O, Stelka! Jak miło, że chwilowo dotrzymałaś mi towarzystwa i to w dość niespod > ziewanym momencie. Aaa... to Gwiazdka pod choinkę. Odpowiedz Link
k.fanka Re: Uff, co za ulga 24.12.11, 22:18 > Aaa... to Gwiazdka pod choinkę. To się dobrze składa, bo wyjątkowo mam choinkę w tym roku. Odpowiedz Link
stela2004 Re: Uff, co za ulga 07.01.12, 12:57 Choinka jest wielkiej piękności. A ja mam taką tradycyjną. Może Uprzejmość znajdzie chwilę czasu... Odpowiedz Link
k.fanka Re: Uff, co za ulga 07.01.12, 18:32 E tam, wielkiej. Taki drapak z plastiku. A na co Uprzejmość ma znaleźć chwilę? Odpowiedz Link
k.fanka Re: Uff, co za ulga 08.01.12, 15:41 Teraz tak sobie myślę, że powinnam była jeszcze parę bombek na niej powiesić. No ale chyba już zbyt późno. Odpowiedz Link