Dodaj do ulubionych

Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico:)

02.10.06, 18:55
Nie wiecie, co dzieje się, ale przy żadnej wcześniej Tico nie wzbudził się tak.
Dobrze go obserwujęsmile
Niestety widocznie bez pewnej złośliwości nie potrafi pokazać komuś prawdziwej
sympatiismile)
Ktoś może to inaczej zinterpretować, ale oboje wiemy, dlaczego on to robismile

Obserwuj wątek
    • dziewice Moi Lolita Alize 02.10.06, 18:57
      www.youtube.com/watch?v=YHtMl0gZcxA
    • istna Złoty Anal dla tej pani! 02.10.06, 18:58

• vandikia Re: Złoty Anal dla tej pani! 02.10.06, 18:59

ja mysle, ze anielska cierpliwosc kopova ma swoje granice smile
        hłe hłe
      • alpepe we wrześniu jeden i w październiku jeden 02.10.06, 19:36
        jak dotychczas. Kosicielka anali.
    • marta.uparta Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:01
      ajkro napisała:

> Nie wiecie, co dzieje się, ale przy żadnej wcześniej Tico nie wzbudził się
      tak.

Znaczy się podniecił?
    • ticoqp jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i skacze 02.10.06, 19:20
      z mostu
      • marta.uparta Tico opowiedz jak się wzbudzasz, pliz. 02.10.06, 19:21

• ticoqp Re: Tico opowiedz jak się wzbudzasz, pliz. 02.10.06, 19:27
          nie zdradzam tajemnicsmile
          idukcyjniesmile
          • alpepe Re: Tico opowiedz jak się wzbudzasz, pliz. 02.10.06, 19:30
            eee, kopov, ZA DE MON STRUJ!
            • marta.uparta z ilustracjami i pogadanką... 02.10.06, 19:32
              ... no nie badź wiśnia.
              • ticoqp Re: z ilustracjami i pogadanką... 02.10.06, 19:35
                zapytaj jutrofizyczkę co znaczy indukcyjniesmile
                laska ebonitowa mówi Ci coś?smile
                • marta.uparta Re: z ilustracjami i pogadanką... 02.10.06, 19:37
                  no, pociera się szmatką i elektrezyzujesmile
                  • ticoqp Re: z ilustracjami i pogadanką... 02.10.06, 19:38
                    cieplo cieplosmile
                    • marta.uparta Re: z ilustracjami i pogadanką... 02.10.06, 19:40
                      Też pocierasz szmatką?
                      • ticoqp Re: z ilustracjami i pogadanką... 02.10.06, 19:40
                        o kieszeniesmilez kasztanami w środkusmile
                        • marta.uparta Re: z ilustracjami i pogadanką... 02.10.06, 19:42
                          kasztany miłości?smile
            • ticoqp Re: Tico opowiedz jak się wzbudzasz, pliz. 02.10.06, 19:34
              ciekawość pierwszy stopień do pieklasmile
              • alpepe Re: Tico opowiedz jak się wzbudzasz, pliz. 02.10.06, 19:35
                JAKA CIEKAWOŚĆ???
                Względy naukowe tylko i wyłącznie.
                • ticoqp Re: Tico opowiedz jak się wzbudzasz, pliz. 02.10.06, 19:38
                  zazdrośnicesmile)))))))))))
              • marta.uparta Niedobry chłopak, dostajesz uwagę do dziennika... 02.10.06, 19:36
                ... i porozmawiam sobie z Twoim ojcem na najblizszej wywiadówce.
                • ticoqp Re: Niedobry chłopak, dostajesz uwagę do dziennik 02.10.06, 19:41
                  on nosi żolędziesmile to se nie pogadaciesmile
                  • marta.uparta Re: Niedobry chłopak, dostajesz uwagę do dziennik 02.10.06, 19:42
                    żołędzia chybasmile
                    • ticoqp Re: Niedobry chłopak, dostajesz uwagę do dziennik 02.10.06, 19:44
                      żlądzia powiedzialem? a to sorrysmile
                      • marta.uparta Re: Niedobry chłopak, dostajesz uwagę do dziennik 02.10.06, 19:48
                        wolę kasztany, w żołędziach zalęgaja się robaki. Takie białe z czarna główkąwink
      • vandikia Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:21
        byle nie ze swietokrzyskiego, bo ten juz nie modny hyhy
        • ticoqp Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:27
          to z tego co zabka zrobi?smile
          • vandikia Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:31
            eee to sie nie zabijesz i nie uciekniesz od sajkro tongue_out
            • ticoqp Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:32
              zależy do glebokości wody?
              • vandikia Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:34
                jak dla mnie game o. smile
                nie bede dawac psychopatce powodow do radosci, a Ty jesli nadal chcesz to
                ciagnac... bardzo prosze smile
                • ticoqp Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:37
                  taki już jestemsmile
                  • vandikia Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:43
                    strata sensu
                    • ticoqp Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:45
                      jak oddychaniesmile
                      • vandikia Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:46
                        postepujesz niehumanitarnie wg mnie, odwrotnie niz chcesz smile
                        • ticoqp Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:47
                          mhm pomysle
                          • vandikia Re: jeszcze jeden flirt z dziewice na forum i ska 02.10.06, 19:47
                            pomysl smile
      • ajkro Czyli jednak;) 02.10.06, 19:31
        • ticoqp Re: Czyli jednak;) 02.10.06, 19:33
          a jednaksmile
          • ajkro Re: Czyli jednak;) 02.10.06, 19:38
            smile)
            • ajkro Re: Czyli jednak;) 02.10.06, 19:46
              Fajniesmile
      • dziewice trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie moze 02.10.06, 19:32

• ticoqp Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:33
          nie przeginaj bo skoczę
          • ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:39
            jak ma być drastycznie, to może mieczem?wink)
        • ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:35
          masz miecz Damoklesa?wink
          • ticoqp Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:38
            w pochwiesmile
            • ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:40
              ale, Ty przecież?wink)
              • ticoqp Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:41
                co ja? no nie w mojej pochwiesmile
                • dziewice Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:42
                  czy nie daloby sie jakos przyspieszyc akcji? smile
                  • ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:44
                    Po co?smile

• ticoqp Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:45
                    moze pyszne trójkąciki?smile
                    • dziewice Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:47
                      nie bede sie z Toba dzielil smile
                      • ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 20:07
                        O, prawdziwy mężczyznasmile
                        • dziewice Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 20:13
                          eee, pewnie mowisz tak wszystkim facetom
                          • six_a Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 20:23
                            niee, ona mówi tak:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=49644141&wv.x=2&a=49647954
                            romantyczka jezd, i weź się dostosuj do tego stylu smile
                            • dziewice Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 20:26
                              to straszne, to co przeczytalem, wrecz nie moge w to uwierzyc, jak Kobieta
                              moze tak pisac, tak mowic i myslec, to och, nie moge nawet o tym myslec.
                          • ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 20:32
                            Ja nie jestem jak inne kobiety, jak zdążyłeś zauważyćsmile
                            Nie oszukuję nikogo.
                            Jeśli coś mówię, to tak jest. Nie znoszę obłudy.

• ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:51
                      ja dziękuję. Nie jadamwink
                      Wcześniej poszłam za daleko za Twoim poczuciem humorusmile
                • ajkro Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:43
                  smile))
                  To jasmile))
                  Przyznaję sięsmile
            • six_a Re: ten miecz znaczy się 02.10.06, 19:46
              dobrze, że nie w dupie
              jesteśmy na analnym, więc podejrzenie ukrycia miecza w dupie jezd uzasadnione.
              a może nie jezd?!
          • dziewice Re: trzeba to jakos rozwiazac, tak dalej byc nie 02.10.06, 19:44
            musisz do mnie mowic prostu, tak abym zrozumial, inaczej nic z tego nie bedzie
    • widokzmarsa Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:27
      nie sądzę że masz zaczynanie już przejmowania się. Ludzie kłopoty swe noszą
      codziennie i wtedy gdy nie widzą się jak trzeba być normalnie i zazdroszczą lub
      wyładować się już muszą tutaj
      • alpepe Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:29
        Kurwa, widok, też się wzbudziłeś na ajkro?
        • widokzmarsa Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:32
          od pierwszego wyjrzenia
          • alpepe Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:34
            nie wiem, czy to muskat tak na mnie zadziałał, czy ajkro, ale też sie wzbudziłam big_grin
            • istna Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:41
              Ona generalnie wzbudza, zauważyłamsmile
      • six_a Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:48
        a Ty to nawet asika na głowę bijesz
        normalnie wykładnię poproszę
        oficjalną smile
        • alpepe Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:50
          sixa, on się wzbudził, a jak się człowiek wzbudzi, to się nie da robić normalnie
          wykładni, bo wszystko stoi i nie chce się wyłożyć smile
          • six_a Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:52
            może tą laską ebonitową
            ludzie za dużo konkursów piękności oglądają smile
    • dziewice Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:29
      ja tam Ajkro lubie smile i sie tego nie wstydze
      • istna Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:31
        I koko teżsuspicious
        • dziewice Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:31
          tak Kiko takze lubie smile
          choc widzialem Jej tylko jeden jedyny post
          • alpepe Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:35
            to ta z oślej ławki i moderacji?
            To też ją lubię.
            • istna Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:40
              smile Ta samasmile
      • six_a Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:52
        są różne zboczenia, ale my tolerancyjni jesteśmy
        do bólu smile
        • dziewice Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:53
          tego sie niestety obawialem smile
    • spazmusek HAHAHAHA 02.10.06, 19:44
      Ze sympatyzujesz z Tico zazdrościmy a że on z tobą współczujemy (jemu
      oczywiscie).
      • ajkro Znowu spuściłeś się na klawiaturę?:)))))) 02.10.06, 20:00
        Jak pamiętasz. Nie piszę z Tobą, bo spuszczasz się na klawiaturę.
        Ręcę na stółsmile))
        Teraz zmień nick na spazmusiątkosmile)))
        Zonę znowu boli głowa?
        Poproś Wandzię to ci potrzyma. Ona jest zawsze chętna.
        Oboje uszczęśliwicie sięsmile))))
        • vandikia Re: Znowu spuściłeś się na klawiaturę?:)))))) 02.10.06, 20:03
          ajkro napisała:

> Poproś Wandzię to ci potrzyma. Ona jest zawsze chętna.

a wyciąć cię głupia cipo? nie przypominam sobie, zebysmy byly po "imieniu",
          poza tym nie znasz mnie wiec badz łaskawa nie pisac o mnie. idz popłacz w
          kąciku, albo weż tabletke - pozostawiam ci wybor.
          • six_a Re: Znowu spuściłeś się na klawiaturę?:)))))) 02.10.06, 20:05
            pieprznij ją, to się nauczy smile
            • vandikia Re: Znowu spuściłeś się na klawiaturę?:)))))) 02.10.06, 20:06
              jej niestety sie juz nie polepszy, szkoda nożyczek smile
          • spazmusek Re: Znowu spuściłeś się na klawiaturę?:)))))) 03.10.06, 06:42
            Nie ma powodu do zbędnego podniecania się vandikia wyluz się przeciez ta 30
            sto letnia panna poprostu zazdrosci wszystkiego nam nie mam ochoty nawet do
            niej pisać ponieważ jej 30 sto letni debilizm i monotematyka nie obliguje mnie
            do dalszej kontynuacj konwersacji z tym osobnikiem.A teraz tak po polskiemu
            zeby zrozumiała sagis ajkro czy asiulko jak kto woli JESTEŚ ZWYKŁĄ TĘPĄ NIE
            WYRUCHANĄ ORALNIE ANALNIE ANI DOWCIPNIE FEMINISTYCZNĄ LOCHĄ BRZYDZĘ SIĘ TOBĄ I
            LUDZMI O TWOIM POKROJU I SZCZERZE WSPÓŁCZUJĘ LUDZIOM KTÓRZY MUSZĄ PRZEBYWAĆ W
            TWOIM OTOCZENIU BIEDNI NAPRAWDE.
            • dziewice Re: Znowu spuściłeś się na klawiaturę?:)))))) 03.10.06, 07:39
              i to taki standard masz do Kobiet z ktorymi sobie nie radzisz?

pffff
        • spazmusek P.S na widok twoich wypocin 03.10.06, 06:47
          cała sperma to raczej mi nie tryska po klawiaturze tylko zasycha w środku
          normalnie jedna ogrommna beznadzieja tobie to juz nawet Bóg chyba nie pomoże
      • ajkro Tylko jakaś slepa desperatka może być z takim cham 03.10.06, 07:51
        em i prymitywem, jak Spazmus/spazmusek.

Wiele kobiet tkwi w chorych związkach z takimi facetami, bo boją się samotności,
        czy, robią to dla dzieci, albo, bo co inni powiedzą itp.

Nie ciesz się, że jeśli mówi ci, że jest z tobą szczęśliwa. Słyszałam o
        przypadkach, że nawet po 40latach kobieta powiedziala niespodziewanie
        męzczyznie, że zmarnowala przy nim cale zycie i odeszla od niego.

Wczesniej inne kobiety na forum pisaly ci, ze jestes cham i agresywny wobec
        kobiet. Raz podczas twojego agresywnego ataku spusciles sie na klawiature.
        Pewnie tak samo bijesz swoja zone i podniecasz sie przy tym chory zboczencu.

Jak wyszlo na jaw twoje zboczenie, to zmieniles nick na spazmusek.

Twoja zona musi byc bardzo zdesperowana, jesli nie istenieje ona tylko w twojej
        wyobrazni.
        • lena_zet sagis, odwal się od spazmuska 03.10.06, 08:13
          psycholu, chciałabyś żeby spuścił się na klawiaturę na twój widok, albo lepiej-
          na twoją twarz hehe smile
        • six_a Re: Tylko jakaś slepa desperatka może być z takim 03.10.06, 09:47
          a ten spust na klawiaturę to chyba przechowujesz jak najcenniejsze wspomnienie
          życia.
          nareszcie
          ktoś
          kolwiek
          nieważne
          że na klawiaturę
          nie moją
          chlip
          chlip

asia, jesteś siurem?
        • spazmusek Re: Tylko jakaś slepa desperatka może być z takim 03.10.06, 16:22
          Widzisz wiele kobiet tkwi w chorych związkach owszem,natomiast ty zazdroscisz
          nawet tym biednym!!kobietom ich chorych związków a wiesz dlaczego ? ponieważ
          jesteś za głupia!!!! i za brzydka!!!! na jaki kolwiek związek, wydaje mi się że
          nawet mój sąsiad Rysio nie miałby ochoty na ciebie spojrzeć .Siedzisz pewnie w
          domu i strzelasz sobie palcówe przed komputerem czytając moje wypowiedzi,
          współczuję ci samotności ale dla ciebie samotność nie jest żadną
          innowacją .Jesteś po trzydziestoletnią starą nie wartą nawet emerytalnego
          penisa feministyczną TROJĄ !!!!! .
    • ticoqp wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:48

• vandikia Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:49
        bez nicków, chce pożyć jeszcze
        • spazmusek Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:51
          chce zeby ktos dał mi w pysk z otwartej oczywiscie bo nie wiem co sie w około
          mnie dzieje
          • vandikia Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:53
            żonę poproś, niech Ci da tongue_out
            • spazmusek Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:53
              Ja wymagam łapy a nie rączki
              • vandikia Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:54
                to ja niestety Ci nie pomoge smile
                ide schabowe smażyć smile
                • spazmusek Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:57
                  o tej godzinie to chyba na jutro ? a tak w ogóle to smacznego ja własnie po
                  gołąbkach od babci jestem smile)
                  • vandikia Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 20:00
                    eee my jemy ok 18 i pozniej o 22, wiem, ze niezdrowo, ale trudno smile
                    a moze i na jutro? bo zrobilam zajebista zupe z wkładką i jestem pełna smile
                    ale to musze jeszcze marte.uparta o cos zapytac smile
      • spazmusek Re: wandziula mnie przekonala 02.10.06, 19:49
        do czego ? bo chyba nie wyspany ze jest
    • dziewice Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:56
      Ty ciagle ten Tico i Tico, kiedys odejde i wtedy bedzie za pozno
      • six_a Re: Możecie zazdrościć mi,że sympatyzujemy z Tico 02.10.06, 19:59
        ach, nie bądźmy takimi pesymistami, może ajkro pierwsza odejdzie i problem z
        głowy smile
        • marta.uparta fantastka z Ciebie Sixa nt 02.10.06, 20:01

• marta.uparta No i Tico poszedł się wzbudzać nt. 02.10.06, 20:02

• six_a Re: No i Tico poszedł się wzbudzać nt. 02.10.06, 20:04
        no podobno był wzbudzony, to może polazł pod zimny prysznic?
        smile
    • ajkro Fajną mieliśmy z was zabawę wczoraj z Tico:)))) 03.10.06, 07:42
      Wiedział wcześniej, że zamieściłam ten wątek i dlatego przyszedł na forum,
      harpie jednesmile))))
      • vandikia Re: Fajną mieliśmy z was zabawę wczoraj z Tico:)) 03.10.06, 09:22
        ajkro napisała:

> Wiedział wcześniej, że zamieściłam ten wątek i dlatego przyszedł na forum,
        > harpie jednesmile))))

tak z ciekawosci... jesli tico napisałby ci wprost: spierdalaj, to czy tez
        nadal podniecalabys sie?
    • kobieta_na_pasach idz sie lecz nt 03.10.06, 08:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka