Dodaj do ulubionych

jak pijecie?:)

11.10.06, 13:46
Różne sposoby picia

Anorektyk - nie zagryza.
Astronom - ma zaćmienia
Członkinie Koła Gospodyń Wiejskich - piją, tańczą i haftują.
Egzorcysta - pije duszkiem.
Grabarz - pije na umór.
Higienistka - pije tylko czystą.
Ichtiolog - pije pod śledzika.
Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie.
Ksiądz - pije na amen.
Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki.
Lekarz - pije na zdrowie!
Matematyk - pije na potęgę.
Ornitolog - pije na sępa.
Pediatra - po maluchu!
Perfekcjonista - raz, a dobrze.
Pilot - nawala się jak messerschmit.
Syndyk - pije do upadłego.
Tenisista - pije setami.
Wampir - daje w szyję.
Wędkarz - zalewa robaka.
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:47
      wsio narazbig_grin nie rozdrabiam sie na malebig_grin
      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:51
        jak ichtiolog też?smile
    • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:48
      wychodzi na to, ze najblizej mi do członkini koła gospodyń wiejskich smile)))
      ewentualnie anorektyczka, bo tez nie zagryzam
      a w ogole to przechodze odtrucie alkoholowe, chyba przez miesiac nie tkne nic
      procentowego smile)))
      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:52
        a znasz koniec tego rymu o gospodyniach?smile
        • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:56
          nie i nie wiem czy chce poznac smile))
          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:58
            to jak nie chcesz to poprostu nie czytajsmile
            piją, tańczą i haftują - daja dupy recytujasmile
            • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:11
              nie recytuje!!!! smile))) hehe zartuje smile
              serwer padl przed chwila?
              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:19
                smile a co tańczysz?smile
                faktycznie smile z bankiem sie połaczyłemsmile
                • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:21
                  lambade na przemian z macareną smile))))
                  ano smile ide kawiszona strzele se smile
                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:24
                    a na rurze umiesz?smile to bardzo ładny ludowy taniecsmile)))))
                    cisnienie se chcesz podnieść?smile
                    • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:28
                      nie probowalam smile)))
                      lubei po prostu, kupie se chyba Inke smile)
                      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:33
                        dostałem filam dzisiaj jak laska tańczyła i sie zwaliła z rurysmile)))
                        kupsmile)))))))
                        • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:35
                          dawaj smile)) tylko @ znowu mi nei łączy i obejrze za chwilke smile
                          kupie kupie jak.. (jak to bylo cholera???) jak co aaaaa kupie jak... no jak sie
                          mowi, jak sie kasy nie ma?? serio pytam smile)))
                          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:39
                            nie wiem znam tylko ja swojej dupie żarcie kupiesmile
                            • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:43
                              a ja sobie nie przypomne, wiesz jak to meczy jak sobie nie mozna przypomniec?
                              smile))
                              BVSC - zapomnialam o tym światełku - wlasnie uspokajasmile
                              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:49
                                cicho cicho nie podpowiadajcie mi tylkosmile))))))))
                                smile)))
                                • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:10
                                  a idź Ty.. lewy migdał bierze gore nade mna smile sie wypaćkałam vickiem,
                                  zawinelam chusta szyje i zalozylam grube skarpety. modle, zeby sie nie
                                  rozłożyć...
                                  • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:11
                                    rozłóż Vandzia rozłóż big_grinDDDD
                                    • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:13
                                      nie mogie, w weekend szkola, w poniedzialek do nowej pracy, no porazka wink)
                                      • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:13
                                        Nogibig_grinDDDD
                                        • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:16
                                          smile))))) wariatka wink
                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:13
                                    moze to swinia?smile
                                    majtki ciepłe trza założycsmile
                                    • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:17
                                      przechodzilam w dziecinstwie wink chyba, ze to ta co sie ma 50 minut orgazm, to
                                      poprosze smile))))))))
                                      prosze mi nie podpowiadac tongue_outP
                                      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:21
                                        na ta to se trzeba zasłuzycsmile
                                        nic nie mówie juzsmile
                                        • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:22
                                          jak?smile))))))
                                          zartuje, slucham sie pana prosze pana smile
                                          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:25
                                            wiaderkiem lodów npsmile)))))))))))))
                                            wink dobra dobrasmile
                                            • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:31
                                              koral? smile))))
                                              se nie wierz tongue_outP
                                              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:40
                                                nie znam goscia?smile
                                                se nie wierzęsmile)))))))
                                                • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:42
                                                  nie znasz? maryla reklamuje tongue_out
                                                  to włóż palec niedowiarku wink)))
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:48
                                                    wink maryla zjadła gilasmile
                                                    ? skad w dupie wosk?smile)))))))
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:50
                                                    jak berlusconi smile)))
                                                    do anala pewnie smile)))
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:00
                                                    o o a co on reklamował krople do nosa?smile))))))))))
                                                    no wex taki kawał jest o misiusmile))))))
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:07
                                                    nie, cappucino smile)))))
                                                    nie znam tongue_outPP
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:12
                                                    widac z pianka dużąsmile)))
                                                    przy okazjismile)))))
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:18
                                                    pfff a to czemu?wink))
                                                    okwink
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:26
                                                    bo mu do nosa weszłasmile
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:27
                                                    o nienienienie smile)))) no wez nie wkrecaj, bankowo widziales wink
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:32
                                                    smile no widziałemsmile)))
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:43
                                                    no to czego smile)))
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:46
                                                    no jaj se robiłem z tymi kroplami tylkosmile)))))) że dłubie w nosiesmile
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:50
                                                    nie wolno z chorej jaj se robic smile)))
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:52
                                                    a mozna uczec jaja z cukrem?smile
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:00
                                                    kogel mogiel - a co ma moc uzdrawiajaca? smile)
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:06
                                                    power ballssmile))))))
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:07
                                                    wyczuwam zboczenie smile)))
                                                    mam nadzieje, ze vick wystarczy tongue_outPP
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:08
                                                    a vick w sztyfcie ?smile))))
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:11
                                                    nie znam tongue_outPP
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:14
                                                    do wachania przy katarzesmile jak szminka?smile
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:15
                                                    nie, taki jak krem nivea smile)))
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:18
                                                    zobacz w aptecesmile
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:19
                                                    ok panie dochtorze wink
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:21
                                                    rozmiarowo nie ciekawesmile)))))
                                                  • vandikia Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:22
                                                    smile)))) zabije smile
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 17:24
                                                    wink pa
    • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:48
      Asystentka - pije dla towarzystwa big_grinD
      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:53
        o ładnie
        a powinno byc jeszcze - boleśnie jak guma od majteksmile
        • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:57
          why boleśnie jak guma od majtek?
          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 13:59
            bo jesli guma pije to musi byc boleśnie nie?smile
            • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:01
              boszsz nie myśle dzisiaj wink
              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:18
                a co to za jubileusz?smile
                • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:24
                  zaden jubileusz, raczej białe plamy na mózgu
                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:26
                    włosy rozjaśniałas wczoraj?smile
                    • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:27
                      nie siwieję sobie po prostu wink
                      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:32
                        a dupa szalejesmile))))
                        • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:33
                          znasz z autopsji? wink)
                          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:38
                            nie- z podwórkasmile
                            • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:41
                              phi, a juz myslałam, ze bedzie jakiś pozytywny aspekt tej siwizny wink)
                              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:44
                                no obseruje matki z dziecmi w piaskownicysmile
                                • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:46
                                  ??????? "ja się obracam w tym srodowisku" (fajnie brzmi big_grin) i nic takiego nie
                                  zaobserwowałam smile
                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:54
                                    może nie zwracasz uwagi?smile albo te które ja obseruję nie maja nic innego do
                                    roboty bo w domach siedząsmile)))))))
                                    • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:56
                                      A co one tak konkretnie robią? wink)
                                      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:57
                                        jaraja głównie i gadają a i jeszcze oczywiście sie popisuja przed
                                        facetamismile)))))
                                        • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:59
                                          aaaaaaa ja nie jaram too moze dlatego nie mam koleżanek w piaskownicy wink
                                          A jak się popisuja??????
                                          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:02
                                            no moze?smile jakbys w domu siedziała to pewnie bys zaczęła?smile
                                            a jak smieja sie głośno wstaja siadają drą sie na dzieci która głośniej no i
                                            szpanuja wózkami -który droższysmile)))) a jak ide z psem to mówia do dzieci idx
                                            pogłaszcz pieska pan napewno pozwolismile
                                            • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:08
                                              Jarać? Upadłeś na lep? Ja nie upadłam jeszcze wink))))
                                              Myślisz że to taki podryw na bachorwia? wink))
                                              Ja czasami też dziecieciu pokazuje cudze pieski
                                              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:11
                                                no wiesz ta pali takie a inna lepszesmile
                                                ba pewien jestemsmile
                                                od piesków się zaczyna a kończy nieraz na ptaszkachsmile))))))))))
                                                • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:13
                                                  aaaaaaaha smile
                                                  Ty sobie za duzo nie wyobrażasz czasami? wink))
                                                  hehehe i wracamy do punktu wyjscia: z autopsji czy z podwórka ta wiedza? wink
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:21
                                                    no
                                                    ja sobie nic nie wyobrazam - samo zyciesmile
                                                    o zelazko zostawilem w domu włączonesmile
                                                  • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:24
                                                    hyhyhy smile))
                                                    dobrze że omijasz moje piaskownice, dostałbyś parę razy łopatką wink)))
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:26
                                                    swoja też sie staram omijacsmile bo czasmi nie wyrabiamsmile
                                                  • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:27
                                                    żalisz sie czy chwalisz? ;PPPPPPPPP
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:39
                                                    psa za uszy ciągną gnojesmile a on qrd nicsmile
                                                  • dzikoozka Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:40
                                                    Dobrze wchowany piesek, skubany smile))
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:47
                                                    nikt go nie ustawiał pod tym katem qrdsmile
    • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:11
      wszystko po troszku,zalezy gdzie i z kimwink))
      a Ty???
      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:20
        a w bramie tez?smile))))
        ja chyba jak lekarz?smile
        • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:23
          u mnie sa klatki schodowesmile))

na zdrowiesurprised?ale chyba nie na swojewink))))
          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:25
            w sumie u mnie tezsmile))))))
            czyje aktualne jest na tapeciesmile moze byc tez mojesmile)))))
            • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:29
              no i jeszcze mozna na ławce w Skaryszkuwink)))

zwykle pijacemu nie wychodzi to na zdrowiesmile))
              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:36
                albo pod lawką moznasmile
                ja nie chorujęsmile
                • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:36
                  pod ławka to juz powink))
                  toś sie jeszcze jak widac nigdy nie skotłował na maxabig_grin
                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:40
                    z panienkami?smile
                    wódki zawsze zabrakłosmile)))))
                    • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:43
                      z jakimi panienkamitongue_out,ze mna jestes tam umówiony,nieeeeee?suspicious
                      niezły opój z Ciebiewink)))))))
                      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:50
                        zawsze z lumpami jakies sąsmile))))))
                        mam duzo czerwonych ciałek we krwi to mogiesmile
                        • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:10
                          no to jak jw woilsz to trudnotongue_outbig_grin

znaczy ile????
                          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:12
                            jak cżłowiek pijany to nie grymasismile))))
                            proporcjonalnie do dł kręgosłupasmile
                            • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:15
                              to ja panu współczujewink))

eee,jak to?nie rozmuiec,nie wiedziec,nie znacsmile)
                              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:22
                                a nie ma czego to bardzo porządne dziewczynysmile)))))))
                                szpik mówi Ci to coś?smile
                                • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:34
                                  ja panu znów gratulujesmile)))))

no mówi ale w .............kosciach ale nie w kregosłupiesurprised?
                                  cos sie pozmieniałosurprised???
                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:41
                                    i zdrowy jestemsmile
                                    no szpik produkuje ciałka im go więcje tym cialek wiecej i mozna więcej wypicsmile
                                    • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:47
                                      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                      aaaaaaaaaaaaaaaatongue_outPPPPPPPP wiem co produkuje szpik ale co ma do tego
                                      kregosłupsurprised?,bo cos o nim wspominałessmile
                                      no to ile masz tych ciałek?
                                      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:49
                                        a szpik do gdzie mieszka?
                                        • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:58
                                          w kosciach typu płaskie.......biedra,klata............ i piszczelesurprised???
                                          ale kredosłup to o ile wiem ochrania rdzeń kregowysmile
                                          • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:02
                                            w kregach tezsmile
                                            • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:04
                                              a co Ty lekarz?big_grin.......sprawdze totongue_out
                                              • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:12
                                                smile)))) prawiesmile pielegniarz z kolskiejsmile
                                                • mmagi Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:27
                                                  nieprawdatongue_out
                                                  • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 16:41
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Szpik_kostny
    • grogreg pediatra 11.10.06, 14:15
      smile
      • ticoqp Re: pediatra 11.10.06, 14:21
        znaczy koneser?smile
        • grogreg Re: pediatra 11.10.06, 14:28
          Znaczy sie slaba glowa.
          • ticoqp Re: pediatra 11.10.06, 14:55
            teraz się jakość wódek poprawiła kiedyś tez mnie bolałasmile
            • grogreg Re: pediatra 11.10.06, 15:00
              Kaca jakos zniose, ale wyrzuty sumienia za grzecy ktorych sie nie pamieta....
              nie do zniesienia.
              • ticoqp Re: pediatra 11.10.06, 15:04
                kaca własnie nie ma a przed piciem wystarczy się wyspowiadaćsmile
                • grogreg Re: pediatra 11.10.06, 15:11
                  O nie.... Wyspowiadanie sie na zaś traci wyrachowaniem. A z Bozia trzeba
                  szczerze i otwarcie.
                  • ticoqp Re: pediatra 11.10.06, 15:26
                    jak to na zaś???? normalnie z tego co się uzbierało?
    • dziewice Perfekcjonista 11.10.06, 14:19
      ogolnie w rok wypijam 2-4 piwa, ale czasami raz na rok raz na dwa porafie ostro w siebie wlac roznych plynow smile, ale to tak zeby jeszcze qmac co sie dzieje i miec wlad konczyn smile
      • ticoqp Re: Perfekcjonista 11.10.06, 14:22
        no i ja mam takie 3-4-5-6 jazd w roku że jestem jak kormoran ale sie nie
        upijamsmile)))))
        a piwo to troche częściejsmile
        • mmagi Re: Perfekcjonista 11.10.06, 14:24
          a jaki jest kormoranwink)))?
          • ticoqp Re: Perfekcjonista 11.10.06, 14:26
            czarnysmile z rozłozonymi skrzydłamismile
            • mmagi Re: Perfekcjonista 11.10.06, 14:30
              a Ty co rozkładasz;-0?
              • ticoqp Re: Perfekcjonista 11.10.06, 14:37
                kartysmile
        • dziewice Re: Perfekcjonista 11.10.06, 14:25
          ja jakos takie ciemcie lemcie nie lubie 1-2, szkoda czasu jak dla mnie smile
          nawet po 1-2 zmienia sie troche wizja, a na drugi dzien i tak nie jest sie
          w 100% tak samo w formie, wiec jak dla mnie szkoda sie tak czesto oslabiac
          lepiej raz a dobrze, i nie za czesto, choc nie ukrywam czasem mam chcice
          na browarek szczegolnie warke strong, ale w polaczeniu z iloscia current
          problemow wole tego nie laczyc smile
          • ticoqp Re: Perfekcjonista 11.10.06, 14:28
            ale brak treningu nie czyni miszczasad sam nie wiem dlaczego moge tyle wychlac i
            nic?smile
            a z piwem mam hamulec mówie jedno to pije jednosmile
    • maretina Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:27
      ciekawe jak pije polityk?smile
      • dziewice Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:28
        pije ale nie lyka
        • maretina Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:32
          dziewice napisał:

> pije ale nie lyka
          >
          chyba lyka, bo mam wrazenie, ze wszyscy sa po porzadnym glebszymsmile
          moze polityk pije na nalogowca? widac, ze urznal sie w trzy dupy a mowi, ze
          trzezwy?wink
      • ticoqp Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 14:36
        pewnie tak zeby sie nie upić?smile
    • maretina ornitolog jest cool:) a syndyk...:D 11.10.06, 14:34

• dziewice Re: jak pijecie?:) 11.10.06, 15:49
      najlepiej to sie pije pod boczek
    • krysica Re: jak pijecie?:) 12.10.06, 07:27
      sporadycznie mnie sie zdarza ale jak juz to coś pomiędzy Kołem Gospodyń
      wiejskich a perfekcjonistą.....hmsmile))))))))
    • kobieta_na_pasach Re: jak pijecie?:) 12.10.06, 11:16
      systematycznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka