Gość: easy IP: *.chello.pl 02.03.07, 19:49 a jak pies ma rozwolnienie to co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: bieg u'nka IP: *.galaxy-anon.net 02.03.07, 19:54 Gość portalu: easy napisał(a): > a jak pies ma rozwolnienie to co? to gó...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: bieg u'nka IP: *.centertel.pl 02.03.07, 20:09 To na służbie zastępuje go kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. daj mu wegiel i trilac IP: 80.53.41.* 03.03.07, 13:01 i mu przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: bieg u'nka IP: *.chello.pl 03.03.07, 16:32 czy Was powaliło? Nie łapiecie kontekstu :) Co ja mam robic z psia kupką jeśli to rozwolnienie? Bo zebrać łopatką sie nie da... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 03.03.07, 19:57 posypujesz piaskiem i czekasz az zwiaze, potem szufelka albo w rekawice plastikowa i po klopocie... daj znac na forum jak bedziesz mial kolejny problem z prostymi i oczywistymi rzeczami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: bieg u'nka IP: *.chello.pl 03.03.07, 21:07 > daj znac na forum jak bedziesz mial kolejny problem z prostymi i oczywistymi > rzeczami... faktycznie poczucia humoru tu na forum jak na lekarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 03.03.07, 21:29 sorry stary ale sraczka u psa nie dla kazdego jest zabawna i naprawde nie ma co narzekac na cudze poczucie humoru gdy nie ma sie go samemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 03.03.07, 22:12 ty... no ja nie wiem, smiac sie czy plakac... - napisz jeszcze cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: bieg u'nka IP: *.chello.pl 03.03.07, 22:17 tytuł postu jak i treść są zupełnie głupie - ten watek jest o niczym. wątek pokazuje dlaczego nie zakładać tematów wtedy gdy nie ma się nic do powiedzenia. nie chcę już na to patrzeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 03.03.07, 23:27 kurcze strasznie to wydumane... intelektualnie nie dorastam ci nawet do piet wiec zapytam tak zwyczajnie jak na ulicy sie chlopaki pytaja - a wpie..nie chcesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: bieg u'nka IP: *.chello.pl 04.03.07, 01:35 rzecz w tym że nie chcę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 05.03.07, 22:33 no to nie zachowuj sie jakbys chcial... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: bieg u'nka IP: *.chello.pl 05.03.07, 22:46 jak na razie to Ty chcesz komuś usilnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 05.03.07, 23:36 gdybym chcial to juz dawno bym ... - ja tak tylko zyczliwe - zupelnie jak w goralskich anegdotach ks. Tischnera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: bieg u'nka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:32 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > posypujesz piaskiem i czekasz az zwiaze, potem szufelka albo w rekawice > plastikowa i po klopocie... > daj znac na forum jak bedziesz mial kolejny problem z prostymi i oczywistymi > rzeczami... A, to i piaseczek trzeba nosić? Łopatki, woreczki, szmatki - plecak jak na wyprawę wysokogórską. Jesteś idiotą i życzę ci tego, co możesz sobie posypać piaseczkiem. Kup już sobie węgiel albo trilac. Bo rzecz masz jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 03.03.07, 23:33 sie chcialo pieska to sie teraz nie watrobuje - jak piesek ma sraczke to trzeba posprzatac - czy zrobisz to piaseczkiem, czy trocinami, czy odkurzaczem to juz twoj klopot - jak sama chcesz kupe zrobic to zdejmujesz majtki i siadasz na kibelku i cisniesz a potem sie podcierasz (a moze nawet podmywasz), potem ladnie myjesz kibelek i myjesz raczki - i nikt nie mowi ci ze jestes idiotka... wiec wydaje mi sie ze polowa zachodu wobec pieska walacego rzadka kupe nie jest idiotyzmem... dzieki takim jak ty tak czesto psiarze i psy wzbudzaja niechec... PS wegla nie potrzebuje, trilac jem regularnie i dzieki temu jak pierdze to nie umiera okolica, nie mam biegunek i ogolnie czuje sie ok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: bieg u'nka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 02:52 A ja nie mam pieska. Koty. Czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 05.03.07, 22:33 fajnie tylko dlaczego kwekasz ze masz nosic lopatke, piasek i rekawiczki i torebki i to wszystko w plecaku? to kwekanie to twoj sposob na facetow? (zdradze ci sekret - to zly sposob - odstraszasz ich - nie kwekaj i bedzie lepiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: bieg u'nka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:25 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > fajnie tylko dlaczego kwekasz ze masz nosic lopatke, piasek i rekawiczki i > torebki i to wszystko w plecaku? to kwekanie to twoj sposob na facetow? (zdradz > e > ci sekret - to zly sposob - odstraszasz ich - nie kwekaj i bedzie lepiej) Myślisz, że twoje opowieści o trilacu i jego działaniu w twoich -fu! - jelitach to sposób na kobiety? :-))))))) Zdradzę ci sekret - to zły sposób - brzydzisz je - nie bądź obrzydliwy i będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: bieg u'nka IP: 80.53.41.* 05.03.07, 23:40 kochanie, wybacz ale jestem juz w tym wieku by wiedziec ze czesto mezczyzni sa przeceniani w pierdzeniu i innych "obrzydliwych" sprawach - ukochane slonca ktore jestescie nasza lepsza polowa - tez zdarza wam sie pierdziec i to czasem tak ze siekiere mozna wieszac... a moje opowiesci o dzialaniu trilacu swiadcza o jednym - dbam o higiene nie tylko powloki zewnetrznej ale i wewnetrznej, dbam o takie rzeczy i musze cie zadziwic: a) zadna nie narzekala jak na razie b) nie mam zamiru "wyrwac" zadnej kobitki z forum a na koniec nie bardzo rozumiem dlaczego oczekujesz ze bede udawal kogos kim nie jestem, gral i oszukiwal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: bieg u'nka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:27 To oprócz worka zabieraj jeszcze łyżeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś