bubasio 25.10.06, 16:16 zupa pomidorowa,dwa tosty z ciągnącym się serem doprawione lodami śmietankowo- czekoladowymi i w sumie jeszcze bym cosik wtrąciła :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubasio Re: ooooo beko,ooooo beko oooooo:-))))))))))))))) 25.10.06, 16:32 super jest ta reklama ale ja w łóżku jeszcze nie jem chociaż jak już będę jak beka to małż będzie donosił jedzonko :p Odpowiedz Link
dr.verte Nie dziwię się. 25.10.06, 19:45 Nawet nick masz taki,że widać że lubisz podjeść. Odpowiedz Link
bubasio Re: Nie dziwię się. 25.10.06, 19:58 juz kiedyś tłumaczyłam sie z nicka i to nie jest związane z jedzeniem :p a przed ciążą ważyłam ledwie 50 kg przy 164 cm ,ale fakt ze zjeśc zawsze lubiałam ,czego stety i niestety nie widać po mnie Odpowiedz Link
maretina Re: ale się obżarłam 25.10.06, 20:20 kurwa ja tez, a mialam juz odpuscic i jesc rzeczy lekkostrawne. tymczasem wpierdzielilam 3 duze pyzy z miesem ( babciowe, mniam), 6 czaset czekolady zabajonej, w prcy jakies ciacho z kremem, bo kolezanka miala urodziny, rano bula z kielbacha............. no zesz $#%#$^&*!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
hatige Re: ale się obżarłam 25.10.06, 21:29 a ja zezarlam rano jogurt truskawkowy 0,1%, dwie kromki pumpernikla (jedna z dzemem a druga z pomidorem), a na obiadek 2 kabanosy i fuuuuuuura surowki z pekinskiej z warzywami, kurczakiem, serem i majonezem. Do teraz jestem pelna... )))) Odpowiedz Link
maretina Re: ale się obżarłam 25.10.06, 21:33 zapomnialam dodac, ze zjdlam tez dwie fury saltek. brokulowa byla pyyyyysznaa Odpowiedz Link
hatige Re: ale się obżarłam 25.10.06, 21:44 dawaj przepisa na brokulowa!! mniammmmmmmmm Odpowiedz Link
maretina Re: ale się obżarłam 25.10.06, 21:47 nie mam, z baru salatkowego sltka pochodzila. na pewno byly rozdrobnione brokuly ( takie kropki z nich wlasciwie), kukurydza, drobno posiekna bil kpust, nie pmietam co jeszcze, calosc w pysznym siosie, jogurtowo- smietanowy chyba Odpowiedz Link