Dodaj do ulubionych

O co chodzi z "oj za czesto Cie usuwamy?"

29.10.06, 18:33
chcialam zalozyc na tym forum watek i cholera takie cos mi wyskoczylo
Obserwuj wątek
    • aasiula1 Re: O co chodzi z "oj za czesto Cie usuwamy?" 29.10.06, 18:51
      ?????
    • ajkro moze za duzo rozrabiasz na innych forach gazety 29.10.06, 18:55
      i ogólnie tak ciebie podsumowało.
      Wydawałoby się ze tutaj mnie nie lubia, ale mi nic takiego nie wyskakujesmile)))
      • ajkro zreszta mnie przez cala bytnosc na forum gazety 29.10.06, 18:57
        tylko sporadycznie wycięto.
        Przez przypadek, albo czyjas zlosliwosc.
        • annajustyna Re: zreszta mnie przez cala bytnosc na forum gaze 29.10.06, 19:02
          Z pewnoscia powodem byla czyjas zawisc...
        • vandikia Re: zreszta mnie przez cala bytnosc na forum gaze 29.10.06, 19:02
          albo w momencie gdy naruszylas netykiete, poczytaj ja sobie skoro uwazasz sie
          za swieta
    • tygrysio_misio sprostowanie... 29.10.06, 19:10
      Pascalowi rzeczywiscie czasem dokuczam...wycia moj wczorajszy watek...ale nie
      naruszal on netykiety...taki jaja z bielizny;] ale moze rzeczywiscie moglam
      inaczej to wkleic choc on mnie zna i przeciesz wie,ze jak pisze "kupic sobie?"
      to nie chodzi mi o porady zwiazane z moda tylko chce sobie pognic;]

teraz juz tego nie ma ale za pierwszym razem bylo...teraz jestem ponownie
      zablokowana...bylo napisane,ze za czesto mnie usuwaja i zebym poczytala
      netykiete..ale tam nie bylo nic konkretnego do tego watka o sexi ubranku i
      wyretuszowanej pani;]

juz jest ok..ale wydaje mi sie,ze wcale nie jestem az tak duzo razy
      cieta ....sa ludzie cieci wiecej razy

a to ze sobie czasem na FM zrobie prywate to co innego..przewaznie nie tylko ja
      w tym uczestnicze..a jak ktos mnie spyta na FM o prywatne sprawy to odpisuje i
      juz;]
      • ajkro daj sobie na luz. 29.10.06, 19:19
        Wiadomo,ze za wszystkim stoja ludzie, ktorzy kieruja sie nie zawsze czystymi
        intencjami. Adminami są często ludzie, którzy nie tak za darmo sprawuja ta
        funkcje. Maja z tego osobiste profity. Kto za darmo i tylko z nadmiaru czasu
        podejmie się takiego glupiego zadania. Przeważnie ludzie lubiacy leczyć swoje
        kompleksy i miec wladze nad innymi. Z tego też wielu poznalismy min. na tym
        forum i na "kobiecie".

A, inni nie przyznaja sie do tego, ile razy na roznych forach pod roznymi
        nickami ich wycinaja.

• ajkro komus nie spodobala sie prawda,ktora ubodla w 29.10.06, 20:17
        oczy.

mobbing w necie.

www.nfa.pl/articles.php?id=145
        www.nfa.pl/skomentuj.php?what=article&id=145
        "Mobbing jest tak stary jak stara jest ludzkość i w czasach internetu też jest
        powszechny a nawet jeszcze bardziej, bo nie da się przed nim uciec nawet do
        cyberprzestrzeni. Wszędzie dopadnie niemal każdego kto się z anonimowej masy
        czymś wyróżni."

Nie pierwszy raz pisze, ze nie jest dobrze wyrozniac sie z tlumu.
        Ale, pewnych rzeczy i cech nie mozna i nie powinno ukrywac sie przed innymi.
        Dlatego nie jestem taka glupia.

• ajkro sorry.cos znowu szwankuje strona gazety i nie bylo 29.10.06, 20:19
          przez jakis czas mojego wczesniejszego postu.
          Myslalam, ze ktos go wycialsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka