ajkro Re: straciłas poczucie humoru? 02.11.06, 15:43 tego, którego już wcześniej rzuciłaś? Nie pierwszy i nie ostatni. "Mężczyzna jest jak autobus. Zawsze będzie następny." Na pocieszenie. Trzeba trochę najeździć się, aby spotkać tego odpowiedniego i najlepszego. Nic co dobre w życiu łatwo nie przychodzi. Odpowiedz Link
krambambulia Re: straciłas poczucie humoru? 02.11.06, 15:46 Sama sę juz zgubiłam ))) w każdym razie rzuciłam antysemitę ;/ Odpowiedz Link
ajkro Re: straciłas poczucie humoru? 02.11.06, 15:55 I dobrze. Nie masz za kim płakać. Niestety trzeba naszukać się, aby trafić na tego perłę Szkoda byłoby mi tak wcześnie spotkać tego jedynego do końca życia. Wcześniej znudzilibyśmy się sobą)) A, tak przynajmniej więcej poznałam świata i ludzi. I mamy większą szansę dożyć razem starości Szkoda młodości na jakiegoś antysemitę. Odpowiedz Link
ajkro widocznie tylko mnie ta pogoda nie złamie;) 02.11.06, 15:40 fajnie słonko świeci. a wczoraj jeszcze udało mi się pojechać na rower i grzańcem napoić się w fajnej aurze Zima nie jest taka straszna) Odpowiedz Link
alpepe dużo prawdy, ale z jednym mnie zmartwiłaś 02.11.06, 15:57 na razie wychodzę z domu, ale w wolnej chwili skrobnę do CIĘ Odpowiedz Link
krambambulia Re: dużo prawdy, ale z jednym mnie zmartwiłaś 02.11.06, 16:00 starałam się Odpowiedz Link
annajustyna Re: dużo prawdy, ale z jednym mnie zmartwiłaś 02.11.06, 16:28 Do mnie tez mozesz napisac))))). Odpowiedz Link