juleczka4 10.11.06, 11:01 Frytki, rybkę i 3 surówki Mniam już bym użarła ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Re: Kapusniak-smietnik 10.11.06, 11:13 r ja robiłam przed wczoraj kapuśniaczek Odpowiedz Link
bubasio a ja nie wiem ,bo mamy wieczorem gościów i będzie 10.11.06, 11:06 wyżerka ale bigos się od wczoraj robi ,więc w ramach kosztowania go troszku podjem ))) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:13 baba_krk napisała: > ale robi mi to koleżanka LEŃ!!!!! Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:29 nie moja wina, że nie jestem stworzona do gotowania PPPP ja jestem stworzona do jedzeniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ))))))))))))) Odpowiedz Link
khaki3 Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:33 Jestes moim wymarzonym gosciem takie to przyjdzie,zje,pochwali, ehhh jak ja takich lubie Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:35 wymarzonym gościem to może, bo tak właśnie robię ))))))))) ale czy wymarzoną kandydatką na żonę? hehe Odpowiedz Link
khaki3 Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:37 zona ma byc madra,rezolutna,kochana,wrazliwa,czula,zabawna. nikt nie powiedzial,ze musi gotowac Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:39 pierwszy facet, który mi tak powie zostanie moim mężem ;PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
khaki3 Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:42 Aha! mam kandydata Chlopakma 32 lata, wysoki brunet, brazowe oczy, lubi siatkowke i koszykowke Studiowal medycyne, jest pediatra ma swoj dom, odziedziczony po rodzicach, ewentualna tesciowa to przemila kobieta ewentualny tesc niestety zmarl. ewentualna tesciowa ma wlasne mieszkanie w bloku. wiec nie wtraca sie do zycia syna Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:46 aleś go cudnie zareklamowała, fiu fiu DDD a teraz równie cudnie napisz na czym polega jego problem, jaki ma widoczny feler i jakie ukryte wady ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
khaki3 Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:47 Posiada ( niestety ) za duzo pieniedzy, i kazda laska go robila w siusiaka( zeby nie klnac ) a chlop niestety ( dla niego ) jak kocha to sercem. Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:53 no to faktycznie pech... mogłabym sobie z nim rękę podać ;/ szkoda, że mieszka tak daleko heh Odpowiedz Link
khaki3 Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:55 no niestety chlopak jak zloto i cud natury i w ogole ciud miod i orzeszki a ciagle mu klody pod nogi rzucaja i wiatr w oczy Ale bedzie lepiej Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:58 no niestety nie ma lekko... też jestem cud malina hehe (pomijając fakt, że nie umiem gotować ) i też mnie zawirowania życiowe nie ominęły... największe tornado to już przeszło, więc teraz to może być tylko lepiej ))) mam nadzieję, że jemu też się poprawi )))))))) i proszę już go tak do mnie nie zachwalać, bo jeszcze napiszę standardowe dawaj fotę PPPPP Odpowiedz Link
dzikoozka Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 12:00 a wiesz co mi sie w takim najbardziej podoba? Ze pediatra )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 12:03 a mnie to, że kocha sercem i nie jest głupi Odpowiedz Link
dzikoozka Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 12:07 no tego nie mogę ocenić po czyjejś opowiesci, wiec się nie odniosłam, to sie ocenia samemu. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 12:07 ale jak facet wybiera taka specjalizacje, to coś w tym jest nie? Odpowiedz Link
baba_krk Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 12:50 taaaaaaaaaaaak DD facet, z którym spędziłam cudowne 1,5 roku też już jest lekarzem... wtedy był studentem medycyny ))) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: spaghetti carbonara ;))))))))) 10.11.06, 11:54 to zupełnie tak jak ja Odpowiedz Link
khaki3 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:06 warzywa w maselku, podpiekane z dodatkiem karmelu do tego sos maslany moj ulubiony Do kupienia w kauflandzie 12,50 za litr na deserek bedzie tiramisu mojej robotywczorajszej nocnej i co ja z tego zjem? a nic bo zjem tylko warzywa gotowane na parze z dodatkiem ( i tu rozpusta) szczypty soli !! Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:13 khaki3 napisała: i co ja z tego zjem? a nic bo > zjem tylko warzywa gotowane na parze z dodatkiem ( i tu rozpusta) szczypty soli > !! <tuli> <tuli> Odpowiedz Link
khaki3 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:17 Kochana tuli tuli tuli bardzo pomoglo Dziekuje Sonecko ********* no a teraz sie wtrzyj bo sie z lekka zaslinilas Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:34 khaki3 napisała: > Kochana tuli tuli tuli bardzo pomoglo Dziekuje Sonecko ********* <cieszę> > no a teraz sie wtrzyj bo sie z lekka zaslinilas hahahahahahhaahahahahhahahhahahaha kocham Cie Odpowiedz Link
khaki3 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:35 Julka mialas tego nie mowic przy fszystkich! no ale dooooooooooobra milosci nigdy zbyt wiele Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:36 khaki3 napisała: > Julka mialas tego nie mowic przy fszystkich! no ale dooooooooooobra milosci > nigdy zbyt wiele Nie mogłam wytrzymać taką fale miłosci poczułam i napisałam Odpowiedz Link
khaki3 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:38 Ehhh fale milosci ja rozumie, rozumiem dzisiaj taka poczulam do mojego kota, ale mi sie oberwalo Nakrzyczala na mnie i drapla ale czy ja musialam ja calowac w uszka i tarmosic? no pewnie,ze musialam, ta sicznie wyglada jak spi i jezor ma na poduszcze wywalony ehhh jaka z ona cudna Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:44 dlaczego się tak katujesz? Odpowiedz Link
khaki3 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:45 to ONI mnie tak katuja!!!!!!((((((((((( lekarze!!!! sluzba zdrowia!!!! DEMONY!i DIABLY! a pozatym to jestem chora i musze byc na diecie i calkiemniedawno jadlam pizze sama cala Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:59 oł shit mada faka, wiem co czujesz. Ja przz skazę Zuzi zero mleka, serów, jogurtów, śmietany.... nic Odpowiedz Link
khaki3 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 12:00 bez serow? o nieee nie dzwiglabym! Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 13:53 też ledwo dzwigam (czasem zgrzesze) ja wogole nie jadałam wędlin, teraz muszę Odpowiedz Link
juleczka4 Re: pomidorowa z makaronikiem:P 10.11.06, 11:34 mniam ja do pomidorówki zawsze używam koncentratu z Pudliszki Odpowiedz Link
khaki3 Re: pomidorowa z makaronikiem:P 10.11.06, 11:36 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Poooooooooooooooooooomidooooooooooooooorooooooooowa O jeeeeeeeeeeeeeeezu! Czekaj jakies dwadziescia minut i bede u Ciebie oooooo jak ja kooooocham pomidorowa Odpowiedz Link
khaki3 No co Ty!Nie zdazysz! 10.11.06, 11:48 nalewaj do talerza,a najlepiej do miski jakiejs, juz jestem niedaleko! Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:43 krupnik już zrobiłam, a potem spaghetti aglio di olio (czy jak to się tam pisze po włoskiemu) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: mam zrazy od teściowej he he 11.11.06, 10:36 o zrazów dawno nie jadłam (((((((( Odpowiedz Link
khaki3 Re: to co wczoraj 10.11.06, 11:51 uuuuuuuuuuu brokuly no no to niedlugo wpadne do Ciebie jak tylko pomidorowke zjem u maguski. Odpowiedz Link
khaki3 Re: to co wczoraj 10.11.06, 12:00 zdaze nie boj sie jak masz brokuliki to bede jak strusica piedziwiatrowa biegla jak gazela po safari jak jaszczab po niebie! Odpowiedz Link
dzikoozka Re: to co wczoraj 10.11.06, 12:01 to dawaj na pragie )) tak kiele 17.30 bedziesz? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: to co wczoraj 11.11.06, 10:37 dzikoozka napisała: > bo zostało spaghetti z kurczakiem i brokułami ja zawsze robie z mięsem mielonym i sosem i serm zółtym Odpowiedz Link
kiniamum Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:54 zupa z trupa i siekane glizdy.....nie mam dzisiaj weny kulinarnej, bedzie chyba glodowkowo Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:56 w ja tak w ogóle to wpieprzam rogale marcinskie, zazdrośćcie mi - niepoznaniacy! Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:58 Oooooo kuuuuuźwa!!!!!! cp roku na przysyłali z Poznania a teraz nic???????...musze zadzwonic do oddziału Odpowiedz Link
vandikia Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 11:57 jem dzis na miescie, nie wiem jeszcze co Odpowiedz Link
vandikia Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 13:19 nieee tam, to zabieganie i sporo spotkan Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 13:29 a ja nie wiem co zrobię.. właśnie przyjechaliśmy do gdańska, zaorana jestem jak poletko i kompletnie nic mi się nie chce mam na coś ochotę, ale nie wiem na co i taki własnie bylejaki mam dziś nastrój..chyba tempo życia trochę za bardzo przyspieszyło ostatnio.. hehe Odpowiedz Link
lajton Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 13:30 zmęcznonas po prostu a w Pile wszystko oki?? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 13:51 no niby ok, chociaz wszystko znów się opóźniło o kilka dni.. nie możemy zwieść sprzętu, zanim agencja ochrony nie zamontuje zabezpieczeń, a to dopiero w poniedziałek niestety. więc od wtorku robimy magazyn, w środe chcemy już otwierać, jak nie, to zwriuję chyba! niech to już tylko wreszcie ruszy, a kręcić się będzie, cenowo jesteśmy bezkonkurencyjni heh. tylko niech wreszcie ruszy, bo coraz mniej juzmamy z tego takiej wiesz, frajdy z zaczynania czegoś nowego, a coraz bardziej jesteśmy juz tym zmęczeni Odpowiedz Link
lajton Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 13:55 najwazniejsze, ze bedzie sie krecic, bo gdyby nie to dopiero bylby problem i fakt, mozna juz tutaj popasc w rutyne i nie miec tej samej frajdy co kiedys, ale korzysci sa wymierne i chociaz tym nalezy sie cieszyc powodzenia! Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Robię dziś na obiad - wpisywać :)) 10.11.06, 14:01 nie zapeszam, nie dziękuję Odpowiedz Link
krambambulia nic :( 10.11.06, 13:45 siedze w pracy i jestem głodna, wypłata dopiero za tydzień Odpowiedz Link
grubaska20 Re: nic :( 10.11.06, 13:53 heh, to wpadnij do mnie, wstawiłam już na jakąś zupetkę, na drugie może właśnie zapiekanka heh a teraz zajadam orzechy, może mi się percepcja od tego jakoś vwyostrzy..? Odpowiedz Link
juleczka4 Re: nic :( 11.11.06, 10:35 krambambulia napisała: > siedze w pracy i jestem głodna, wypłata dopiero za tydzień Ale chyba masz kase ,żeby sobie coś kupić do jedzenia?? Nawet nie mów ,że nie ....... Odpowiedz Link