Dodaj do ulubionych

Zesz cholera

11.11.06, 16:31
rozpalilam w kominku, poszlam pisac na foruma, wracam zeby drewna dolozyc, a w
saloniku siwo od dymu. Teraz zamiast przytulnego ciepla w domu, mam wielki
przeciag smile
Obserwuj wątek
    • kobieta_na_pasach oczadzialas?!:)))))))) nt 11.11.06, 16:33
      kryzysowa_narzeczona75 napisała:

> rozpalilam w kominku, poszlam pisac na foruma, wracam zeby drewna dolozyc, a w
      > saloniku siwo od dymu. Teraz zamiast przytulnego ciepla w domu, mam wielki
      > przeciag smile
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: oczadzialas?!:)))))))) nt 11.11.06, 16:36
        oszalalam, bo ja sie kominka boje smile
    • mmagi ale masz fajnoooo,ja nie mam komina:( 11.11.06, 16:34

• kobieta_na_pasach to niemozliwe,kazda kobieta ma komin nt 11.11.06, 16:36
        mmagi napisała:

>
        • mmagi :P..........taki to mam i to nawet dobrze czyszcz 11.11.06, 16:38
          ony ale chodziło mi o komineksmile))))
          • kryzysowa_narzeczona75 Re: :P..........taki to mam i to nawet dobrze czy 11.11.06, 16:39
            no sama widzisz, nie masz co narzekac. Z mojego komina sie dymi smile))
            • mmagi Re: :P..........taki to mam i to nawet dobrze czy 11.11.06, 16:41
              eee no mój stary ale nie dymiwink))............czasem leca iskrysmile)))))
              • kryzysowa_narzeczona75 Re: :P..........taki to mam i to nawet dobrze czy 11.11.06, 16:43
                aaaaaaaaaaaaaaa Sama widzisz, ze kiedys to lepsze modele byly, a teraz to albo
                drewno za mokre, albo komin zle odetkany... smile)))
                • mmagi ale ja mam na mysli ekhhemmm wój komin:P 11.11.06, 16:45

• kryzysowa_narzeczona75 Re: ale ja mam na mysli ekhhemmm wój komin:P 11.11.06, 16:46
                    no dobra, ja chcialam tak metaforycznie nawiazac do tego samego komina co ty,
                    ale mi nie wyszlo sad Za malo wina jeszcze smile
                    • mmagi eeee to ja dupa bo czeżwa;-))))))) 11.11.06, 16:47

• kobieta_na_pasach znaczy sie "trzezwa dupa"?:)) btxt 11.11.06, 16:49
                        mmagi napisała:

>
                      • kryzysowa_narzeczona75 Re: eeee to ja dupa bo czeżwa;-))))))) 11.11.06, 16:50
                        no ja juz nie chcialam nic mowic, ale jakbys sobie nawinczyla, to bys sie
                        poznala na mojej kominowej metaforze. No pomysl tak abstrakcyjnie, na zasadize
                        skojarzen. Mokre drewno-kloda, lezec jak kloda... Komin zle odetkany - znaczy
                        sie nie czyszczony. Nie... no wino zdecydowanie robi ze mnei geniusza smile))
                        • mmagi Re: eeee to ja dupa bo czeżwa;-))))))) 11.11.06, 16:52
                          ech TyTyTysmile)))))
    • juleczka4 Re: Zesz cholera 11.11.06, 16:35
      hehehehehhehehehehhehe
      <tuli>
    • vandikia Re: Zesz cholera 11.11.06, 16:36
      tej pani juz podziękujemy smile))
      ja otworzylam okna i wietrze w domu i za jakas godzine musze sie wziac na
      porzadki, bo jutro goscie a nie musze mowic jak mi sie chce
      smile
      • juleczka4 Re: Zesz cholera 11.11.06, 16:38
        vandikia napisała:

> tej pani juz podziękujemy smile))
        > ja otworzylam okna i wietrze w domu i za jakas godzine musze sie wziac na
        > porzadki, bo jutro goscie a nie musze mowic jak mi sie chce
        > smile

ręka już nie boli?
        • vandikia Re: Zesz cholera 11.11.06, 16:41
          mniej, oklad zrobilam i wykapalam sie w goracej wodzie smile
      • mmagi za godzine to juz bedziesz chora na przeziebienie: 11.11.06, 16:38
        uncertain
        • vandikia Re: za godzine to juz bedziesz chora na przeziebi 11.11.06, 16:42
          jestem zwolenniczka ostrego wietrzenia. nie lubie nieswiezego powietrza w domu
          i chyba dzieki emu sie zahartowalam, bo odpukac od kilku tyg czuje sie zdrowa i
          nawet mnie gardlo nie boli, co o tej poze roku jest w moim przypadku
          ewenementem.
          • mmagi Re: za godzine to juz bedziesz chora na przeziebi 11.11.06, 16:44
            no to pukaj pukaj,bo gardło to Twoja pięta wink))))
      • kryzysowa_narzeczona75 Re: Zesz cholera 11.11.06, 16:40
        łonda, jak bedziesz szla sprzatac, to krzyknij. Pojde z toba. Razem to zawsze
        razniej smile
        • vandikia to ok 17.15 pojdziemy, oka? :) 11.11.06, 16:41

• kryzysowa_narzeczona75 oka :) 11.11.06, 16:43

• kobieta_na_pasach ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:42
      chyba,ze macie na mysli wirtualne porzadki?smile)))
      • vandikia Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:43
        pranie, odkurzanie, podlogi na mokro, zmywanie, łazienka, kibel, upieczenie
        ciasta. o północy skoncze smile
        • kryzysowa_narzeczona75 Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:45
          to masz przerabane. Ja mam w repertuarze na dzisiaj: pranie (juz zrobilam),
          kurze (kurze podtarl starysmile), zmywanie, kibel, odkurzanie, podlogi na mokro,
          wykonczenie wina, pojscie w miare trzezwym krokiem na bibe do sasiadow smile Damy
          rade smile
          • mmagi to juz na Boze Narodzenie sprzatasz:O?:D 11.11.06, 16:47

• vandikia Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:49
            sprzatam tak co weekend, bo jestem pierdolnieta, zapomnialam wpisac na liste
            zmiane poscieli smile ale takie sprzatanie ma swoje plusy, mam spokoj na caly
            tydzien smile
            • kryzysowa_narzeczona75 Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:53
              ej nie mow, zes pierdolnieta, bo ja tez sprzatam tak co weekend smile
              • kobieta_na_pasach Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:55

> ej nie mow, zes pierdolnieta, bo ja tez sprzatam tak co weekend smile

i ja tez. to chyba normalne, nie? nienormalne jest tak sprzatac codziennie, albo
                raz w miesiacusmile))
                • vandikia Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:56
                  a to OK, bo niektorzy mowia, ze jestem, ze lubie sterylnosc prawie smile)
                  i najbardziej lubie sprzatac nocą smile
                • kryzysowa_narzeczona75 Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:56
                  wstyd sie przyznac, ale zaraz jak sie wprowadzilismy do nowego mieszkania, to
                  przez dwa miesiace, dzien w dzien latalam ze sciera i jezdzilam na mopie. Oj,
                  wtedy to bylam mocno pieprznieta smile
                  • kobieta_na_pasach Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:58

> wstyd sie przyznac, ale zaraz jak sie wprowadzilismy do nowego mieszkania, to
                    > przez dwa miesiace, dzien w dzien latalam ze sciera i jezdzilam na mopie. Oj,
                    > wtedy to bylam mocno pieprznieta smile

wszystko z czasem przechodzi.moja matka byla czysciocha . a teraz. hm,hm,
                    przemilcze.ale to sie nazywa "przewartosciowanie"smile
                  • vandikia Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:59
                    hehe skad ja to znam, na kazdym kontakcie kurz wycieralam codziennie, pyłek
                    nawet lezec nie mogł, na cale szczescie troche mi przeszlo smile)
                    • kobieta_na_pasach a macie "magiczne gąbki"? 11.11.06, 17:00
                      są rewelacyjne.tylko sie je zwilza i czyszcza wszystko, nawet plamy na scianach.
                      • vandikia Re: a macie "magiczne gąbki"? 11.11.06, 17:02
                        a co to je i tak to sie nazywa? ja na janie niezbędnym jeżdzę smile)
                        • kobieta_na_pasach Re: a macie "magiczne gąbki"? 11.11.06, 17:04
                          vandikia napisała:

> a co to je i tak to sie nazywa? ja na janie niezbędnym jeżdzę smile)

do kupienia w Rossmanie."scotch brite - magiczne gąbki". do czyszczenia trudno
                          usuwalnych plam.
                          • vandikia Re: a macie "magiczne gąbki"? 11.11.06, 17:05
                            na 90% zapomne, chyba ze we wtorek rano podjade, bo eniedaleko mnie otworzyli,
                            przyadloby mi sie cos takiego w sumie.
                      • kryzysowa_narzeczona75 Re: a macie "magiczne gąbki"? 11.11.06, 17:05
                        ja mam "magiczna szmatke", ale o gabkach nie slyszaqlam. Gdzie takie sa?
                        • mmagi Rossman 11.11.06, 17:07

• mmagi Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:46
          powiem nieładnie wsadz se w dupe szczotkę to pozamiatasz.............a chłop????
          • vandikia Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:49
            chory
            • mmagi Re: ani chybi sie nawalily 11.11.06, 16:53
              no to ma farta
    • widokzmarsa Re: Zesz cholera 11.11.06, 17:02
      a ja byłem na imprezce, było dużo fajnego dymu i nikt przeciągów nie robiłsmile Ale
      czerwone oczy mieli wszyscysmile
      • mmagi Re: Zesz cholera 11.11.06, 17:04
        byla marycha jaranasurprised?
        big_grin
      • kobieta_na_pasach Re: Zesz cholera 11.11.06, 17:05
        widokzmarsa napisał:

> a ja byłem na imprezce, było dużo fajnego dymu i nikt przeciągów nie robiłsmile Al
        > e
        > czerwone oczy mieli wszyscysmile

"bal wampirow"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka